Bitcoin Forum
February 18, 2018, 08:53:43 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How To Find Transaction ID?  (Read 330 times)
seafarer124
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250


View Profile
October 18, 2016, 03:58:12 PM
 #1

Since updating my wallet I am unable to see transaction ID and addresses.  All I can see are the entries under the "History" tab.

Before I could double click on the entry and all was revealed.

Any help is appreciated.
1518987223
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518987223

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518987223
Reply with quote  #2

1518987223
Report to moderator
1518987223
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518987223

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518987223
Reply with quote  #2

1518987223
Report to moderator
1518987223
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518987223

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518987223
Reply with quote  #2

1518987223
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1518987223
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1518987223

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1518987223
Reply with quote  #2

1518987223
Report to moderator
steven0021
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 500


Experientia docet


View Profile
October 18, 2016, 04:00:33 PM
 #2

Since updating my wallet I am unable to see transaction ID and addresses.  All I can see are the entries under the "History" tab.

Before I could double click on the entry and all was revealed.

Any help is appreciated.


Right click on the transaction and choose Details. A popup will appear and the TXid is at the top.

                                                                       
    ▄▄███████▄▄                           ▄      ▄
   ██████████████▄                       ███    ███
  ███▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀████                     ███    ███
  █████████████▄ ▀███                    ███    ███   █▄ ▄▄
   ▀████▄  ▄▄███  ▀███                   ███    ███  ▄████
   ▄███████████   ▄███                  ███    ███  ▀▀███▀▀
   ███           ▄███         ▄▄▄▄      ███    ███     █    ▄▄  ▄▄▄▄
  ▄███     ▄▄▄▄█████        ▄█████▄    ▄██▀   ▄██▀    ███   █████████
  ███▄    ████████         ▄███▀▀███   ███    ███    ███▀   █████▀████
   ███     ▀▀█████▄      ▄█████▄ ███   ███    ███    ███    ████   ███
   ███         ▀███▄     ███▀███ ███  ███▀   ███▀    ███    ███▀   ███
   ███           ███▄    ███  ▀▀ ███  ███    ███    ███▀   ▄███    ███
   ▀██▄           ███    ███▄  ▄███   ███    ███    ███    ███    ███▀
    ███           ▀███▄   ████████    ███    ███    ███    ███    ███
    ▀██            ▀████   ▀████▀      ██     ██    ▀██    ▀█▀    ▀█▀


.
.
.
        ▄▄▀                ▀▄▄
     ▄ ▀▀                    ▀▀ ▄
   ▄ ▀▀▀                      ▀▀▀ ▄
  ▄▀▀▀                          ▀▀▀▄
 ▀█▄▄                            ▄▄█▀
▄█  ▄                            ▄  █▄
▀█ █▀                            ▀█ █▀
█▄  ▄                            ▄  ▄█
▀█ █                              █ █▀
█▄   █                          █   ▄█
 ██▄█▀                          ▀█▄██
  ▀▀  ▄█                      █▄  ▀▀
  ▀██▄ ▀  █▄              ▄█  ▀ ▄██▀
    ▀▀▀   ██  █▄      ▄█  ██   ▀▀▀
     ▀███▄▄▀  ███    ███  ▀▄▄███▀
        ▀▀▀▀▄▄▄▄▀    ▀▄▄▄▄▀▀▀▀
          ▀▀█████▀▀▀▀█████▀▀
.
.
Free Bitcoins
Chat Lottery & Games
Level Up System with Rewards
▄████████▄  ▄████████▄
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
 ████████    ████████
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
▀████████▀  ▀████████▀
.
OmegaStarScream
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1204
Merit: 1046



View Profile
October 18, 2016, 04:00:42 PM
 #3

Make sure you are connected to a server and It's stable , If you are not or the current server is lagging then try to change the server by clicking the colored icon at the bottom.

seafarer124
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250


View Profile
October 18, 2016, 04:17:40 PM
 #4

Since updating my wallet I am unable to see transaction ID and addresses.  All I can see are the entries under the "History" tab.

Before I could double click on the entry and all was revealed.

Any help is appreciated.


Right click on the transaction and choose Details. A popup will appear and the TXid is at the top.

Thanks for the reply.

I have done everything, right click, left click, swear etc, nothing happens.

Don't know what is happening.
seafarer124
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250


View Profile
October 18, 2016, 04:19:37 PM
 #5

Since updating my wallet I am unable to see transaction ID and addresses.  All I can see are the entries under the "History" tab.

Before I could double click on the entry and all was revealed.

Any help is appreciated.


Right click on the transaction and choose Details. A popup will appear and the TXid is at the top.

Thanks for the reply.

I have done everything, right click, left click, swear etc, nothing happens.

Don't know what is happening.

It all started when I updated from 2.6.4 to 2.7.4, I'm now on 2.7.9.
seafarer124
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250


View Profile
October 18, 2016, 04:20:54 PM
 #6

Make sure you are connected to a server and It's stable , If you are not or the current server is lagging then try to change the server by clicking the colored icon at the bottom.

Please see my comment above.
steven0021
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 500


Experientia docet


View Profile
October 18, 2016, 04:41:45 PM
 #7

Can you right click on addresses? What OS are you using?

P.S.
No need to make 3 post in a row within 3 minutes. Use the edit button.

                                                                       
    ▄▄███████▄▄                           ▄      ▄
   ██████████████▄                       ███    ███
  ███▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀████                     ███    ███
  █████████████▄ ▀███                    ███    ███   █▄ ▄▄
   ▀████▄  ▄▄███  ▀███                   ███    ███  ▄████
   ▄███████████   ▄███                  ███    ███  ▀▀███▀▀
   ███           ▄███         ▄▄▄▄      ███    ███     █    ▄▄  ▄▄▄▄
  ▄███     ▄▄▄▄█████        ▄█████▄    ▄██▀   ▄██▀    ███   █████████
  ███▄    ████████         ▄███▀▀███   ███    ███    ███▀   █████▀████
   ███     ▀▀█████▄      ▄█████▄ ███   ███    ███    ███    ████   ███
   ███         ▀███▄     ███▀███ ███  ███▀   ███▀    ███    ███▀   ███
   ███           ███▄    ███  ▀▀ ███  ███    ███    ███▀   ▄███    ███
   ▀██▄           ███    ███▄  ▄███   ███    ███    ███    ███    ███▀
    ███           ▀███▄   ████████    ███    ███    ███    ███    ███
    ▀██            ▀████   ▀████▀      ██     ██    ▀██    ▀█▀    ▀█▀


.
.
.
        ▄▄▀                ▀▄▄
     ▄ ▀▀                    ▀▀ ▄
   ▄ ▀▀▀                      ▀▀▀ ▄
  ▄▀▀▀                          ▀▀▀▄
 ▀█▄▄                            ▄▄█▀
▄█  ▄                            ▄  █▄
▀█ █▀                            ▀█ █▀
█▄  ▄                            ▄  ▄█
▀█ █                              █ █▀
█▄   █                          █   ▄█
 ██▄█▀                          ▀█▄██
  ▀▀  ▄█                      █▄  ▀▀
  ▀██▄ ▀  █▄              ▄█  ▀ ▄██▀
    ▀▀▀   ██  █▄      ▄█  ██   ▀▀▀
     ▀███▄▄▀  ███    ███  ▀▄▄███▀
        ▀▀▀▀▄▄▄▄▀    ▀▄▄▄▄▀▀▀▀
          ▀▀█████▀▀▀▀█████▀▀
.
.
Free Bitcoins
Chat Lottery & Games
Level Up System with Rewards
▄████████▄  ▄████████▄
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
 ████████    ████████
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
▀████████▀  ▀████████▀
.
seafarer124
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302
Merit: 250


View Profile
October 18, 2016, 06:29:11 PM
 #8

I have an Apple OSX desktop.

I have worked it out, for some reason the Apple mouse does not function on right click with Electrum.

I changed over to a standard wireless mouse and it works perfectly.

I appreciate your help.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!