Bitcoin Forum
October 21, 2019, 09:34:37 PM *
News: 10th anniversary art contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [PRE-ANN] WINGS - Hvor DAO Enhjørninger er født  (Read 9177 times)
FabioDelcatto
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 250


View Profile
October 20, 2016, 10:54:38 PM
 #1


[

Where DAO Unicorns Are Born
WEBSITE SLACK TELEGRAM TWITTER FACEBOOK NEWS

QQ GROUP: 198960556

WINGS er en multi-blockchain plattform basert på Smartkontrakter for kreasjon, deltakelse og administrasjon av Desentraliserte Autonome Organisasjoner (DAO).


Nyskapende Evner

Med egenskaper som støtte av populære blockchains (starter med Ethereum og Bitcoin via Rootstock), implementasjon av AI-utvidet assistanse på topp av populære Instant Messengers, automatiske og sosiale kjøpshandlinger og mer, Wings har som mål å skape den mest tilgjengelige og masse-marked orienterte DAO-plattformen der ute.

Start-ups, entreprenører og etablerte bedrifter vil enkelt være i stand til å lansere nye DAO-forslag, mens tokeneierne på plattformen vil være i stand til å vurdere disse forslagene, delta i lovende prosjekter, og øke deres involvering i beslutningsprosessen av støttede DAOer.


Konverserende UX

Chatbot-teknologien tilbyr en universell måte å kommunisere på, basert på naturlig språk. Fulgt av suksessen til Telegram Chatbotten API, har mange selskap, inkludert Facebook og Microsoft, begynt å jobbe med deres egne løsninger. Chatbotter vil være Wings foretrukne kommunikasjonsmåte, ved å forsterke standard UI og tillate DAO-interaksjon gjennom naturlig konversasjon.

Wings-plattformen vil integrere disse løsningene, noe som tillater brukere å administrere og kontrollere deres DAO gjennom Instant Messengers, og øke medlemmers involvering i deres DAO.


DAO ‘Inception’

Ved å være en DAO, vil Wings selv være kontrollert av Wings-medlemmer. Stolte eiere av Wings vil rett til å motta utbytte (i form av nye DAO-token) fra fremtidige DAOer som opererer på Wings-plattformen, og vil derfor automatisk delta, i nylanserte DAOer. I andre ord, dersom du eier Wing-token, vil du automatisk tjene token i alle nylanserte DAOer på topp av plattformen.
Stemmerettigheter er også assosiert med de som har kjøpt Wings-token. Stemmer kan bli avgitt i sammenheng med Wings-administrasjon, eller for å vise støtte ved nye forslag.


No Coding Necessary

Enkelhet er alt! Wings-plattformen tilbyr en brukererfaring som er intuitiv, uten å kreve kunnskap om EVM-kodingspråk slik som Solidity eller Serpent. Takket være Wings, kan hvem som helst med en smartphone delta og administrere DAOer.

Lansering av nye DAO-forslag vil ikke kreve noe som helst koding, ved å bruke en steg-for-steg wizard. Etter lansering, vil DAO-skapere være i stand til å sende inn nye forslag, og vurdere stemmer og tilbakemelding hvor som helst og når som helst, fra deres favoritt IM-apper.


Automatisk Deltakelse

Gå aldri glipp av noe! Plattformmedlemmene vil være i stand til å sette inn deres fond i Wallets kontrollert av Smartkontraker, og innstille deres kjøpspreferanser; Smartkontraktene vil gjøre resten av jobben, og automatisk spre fond gjennom DAOer etter dine innstillinger.

Desentralisert KYC og Avstemming

Selskaper og individer som er ute etter å lansere deres DAO-forslag, vil være pålagt å avsløre deres detaljer og pass gjennom en desentralisert prosess for «Know Your Customer» (KYS) og community-avstemning, før de kan få forslagene sine hvitelistet for å lansere. Dette vil redusere antall svindeltilfeller, og vil tillate fellesskapet til å fokusere på innovative og livsendrende prosjekter.

Rangeringssystem

Wings vil implementere en Web-of-Trust funksjon, som tillater å rangere DAO-skapere basert på deres ytelse, slik at medlemmer som er rangert høyt vil enkelt kunne lansere deres nye DAO-forslag, ved å redusere antall påkrevde stemmer, i tillegg til å få flere fordeler. Web-of-Trust vil redusere deltakeres evne til å lure rangeringssystemet.

Samarbeidende Deltakelse

Følg de suksessrike! Gjennom bruk av Automatisk Deltakelse og Rangeringssytem, vil medlemmer av plattformen være i stand til å finne suksessrike beslutningstakere, og kan velge å «følge» dem, noe som automatisk vil imitere deres handlinger, derfor vil du tjene på deres erfaring.

Juridisk Rammeverk og Rådende Pool

Wings vil tilby et komplett verktøykitt for juridisk rammeverk, som vil hjelpe selskaper og entreprenører å forstå de juridiske grensene, slik at de kan beskytte seg selv mot regulatoriske problemer. En rådende pool vil være et sted som tilbyr kompetente, lisensierte og erfarne juridiske rådgivere.

Engasjerte Forslag

Wings vil lansere en line-up av engasjerte rang A prosjekter, som tillater tidlige adoptere å ta fordel av deltakelse i Wings DAO Inception. Prosjektene vil bli lansert av en kjent start-up scene, og kryptomedlemmene bak det, noe som viser deres tillit til Wings DAO-plattformen.

DAO Eiere

Eiere av DAO-token på Wings-plattformen vil ha sjansen til å:
• Motta en porsjon av token fra fremtidige kampanjer.
• Stemme for hva som helst ny DAO som er lagt til Wings-plattformen.
• Delta i DAO-forslag via Wings web eller IM-applikasjoner.
• Vurdere, bli vurdert og plassert i Wings rangeringssystem.
• Spare tid og muligheter gjennom bruk av egenskapen for automatisk deltakelse.
• Følge community-ledere med en samarbeidende deltakingsmodell.
• Bli en community-leder og tjene token fra hvert kjøp som følger din egen.DAO Skapere

Wings-plattformen tilbyr muligheten til å:
• Sette opp og administrere en DAO uten noen spesiell kunnskap (behøver ikke å skrive noen som helst kode!)
• Bruke Wings for å lansere, administrere og kommunisere med supportere.
• Trygg oppbevaring av DAO-fond
• Oppnå en konkurransedyktig fordel med Wings juridiske rammeverk og nettverk av juridiske rådgivere.
• Bruk Ethereum Virtual Machine (EVM) og Rootstock (EVM for Bitcoin)
• Få vurderinger og tilbakemeldinger fra medlemmer.


Register for Wing DAO bounties with Eggs Bot on telegram https://telegram.me/eggsbot

Wings Social Web Bounties

https://medium.com/@wings.ai/wings-social-web-bounties-ae61753d28b5#.f6k24ugcd

Wings Content and Translation Bounties

https://medium.com/@wings.ai/wings-content-and-translation-bounties-1f8e075dd50a#.rkcj1qyo2

Wings Business Bounties

https://medium.com/@wings.ai/wings-business-bounties-7fc52a805d29#.ufa3mea3x

Technical Bounties

https://medium.com/@wings.ai/technical-bounties-5c75d03caf71#.m18014wfk

Wings Design Bounties

https://medium.com/@wings.ai/wings-design-bounties-52baba11bde5#.6b7f3y5vm


Team


Stas Oskin
BizDev og Core Utvikler

Har over 10 år med ekstensiv erfaring i engineering, utvikling og administrasjon av programvare, cloud, helsevesen, kryptovaluta, sosiale produkter og tjenester. Stas er en entreprenør, Krypto-entusiast og en Life hacker.


Boris Povod
Blockchain Utvikler

Boris er en Blockchain utvikler, med mange års erfaring innenfor feltet. I fortiden, var Boris medgründer i Crypti-initiativet og jobbet som dets fremste utvikler. Han er også en rådgiver for LISK. Boris er en sverget fan av Game of Thrones, han mangler bare tiden til å faktisk se på det.


Sebastian Stupurac
Prosjekt & Produkt

Entreprenør, Visjonær, Ektemann. Troende av Krypto- og Blockchain-teknologier, som han har vært involvert med siden 2013. Sebastian har en bred erfaring innenfor Informasjonssystemer, mennesker & produkt administrasjon og kundestøtte. Sebastian har en BA i Informasjonssystemer.


Pavel Nekrasov
Senior Utvikler

Erfaren utvikler med fokus på enheter av Internet of Things (IoT), høyprofilerte prosjekter og Blockchain-utvikling. Pavel var også en av kjerneutviklerne av Crypti, og sitter med en Graduate Degree i Finans.


Nikolay Taymanov
Community Manager Øst-Europa

Nikolay er en krypto-entreprenør og trader, som fokuserer på Blockchain 2.0 prosjekt. Nikolay har jobbet for gamblingindustrien, og har vært ansvarlig for reklameringsavdelingen ved en russisk gamingside. I 2015, besluttet Nikolay seg for å forlate jobben sin for å bruke tiden sin på å studere og følge Blockchain-muligheter. Han har et Master of Science diplom fra Moscow State Aviation Technological University. Nikolay elsker motorsykler og å spille sjakk.


Dominik Zynis
Markedsføring & Kommunikasjon

Domi er lidenskapelig for å skape en bærekraftig verdensøkonomi for alle, og mener at p2p nettverk og Blockchain-teknologier er nøkler for å oppnå dette. Dominik arbeidet tidligere ved Omni Protocol, Siemens/eMeter, Oracle, JSON. Han liker lange turer på klipper og langdistanse løping. Han har en BA i Økonomi fra Middlebury og har snart fullført en MSc Industrial Management fra Blekinge Tekniska Högskola.


Serguei Popov
Vitenskapelig Rådgiver

Serguei er en brasiliansk matematiker av russisk opprinnelse. Han mottok sin Ph.D. fra Moscow State University i 1997, og flyttet deretter til Brasil, hvor han arbeider nå innenfor feltet Stochastic Processes. Serguei har vært en krypto-entusiast i mange år, og liker matematiske utfordringer og komplekse algoritmer.FAQ
 

Q: Hvordan sammenlignes Wings med ‘The DAO’ (Dao Hub) inititivet?
A: Mens vi sikkert og visst er inspirert av The DAO, er det store forskjeller som virkelig gjør DAO-initiativet unikt::

 •    Nye DAOer lansert på Wings av entreprenører og bedrifter, vil ha deres egne unike DAO token, og fellesskapet vil bestemmer hvor mye prosjektet vil bli støttet med.
  The Dao begrenset inntil den (respekterte) summen er innsamlet, og hvert nytt forslag må være budsjettert ut i fra denne faste summen.
 •    En porsjon av alle unike token utgitt av nye DAOer lansert på Wings, vil bli distribuert to Wings DAO-medlemmer. Disse token vil være EVM-basert, og nyte de samme overførings- og smartkontraktsevnene som andre egendefinerte EVM-token.
  The DAO-forslagene vil ikke utgi nye token med mindre deres skapere velger å gjøre det, noe som begrenser fleksibiliteten til disse forslagene.
 •    Wings er en multi-Blockchain og vil støtte andre store smartkontrakt-teknologier, noe som betyr at DAO-skapere vil være i stand til å selge token for både BTC og Ethereum, noe som forlenger deres alternativ og beskytter mot kurssvingninger av en enkel kryptovaluta.
  The DAO er begrenset til bare Ethereum-valuta, noe som er en mindre stabil market-cap og prisvis sammenlignet med Bitcoin. 
 •    Wings vil tilby et juridisk og regulatorisk verktøy for selskaper og individer som er ute etter å lansere et DAO-prosjekt på topp av plattformen, inkludert tilgang til et nettverk av juridiske rådgivere, erfarne med kryptovaluaprosjekt, noe som gir juridisk samsvar.
  The DAO vil bare tilby finansielle ressurser for prosjektet, mens DAO-skaperen vil bli etterlatt til å håndtere juridiske og regulatoriske saker for seg selv.
 •    Wings legger vekt på en enkel og flytende brukererfaring, som tillater en enkel kreasjon og deltakelse av nye prosjekt, uten å behøve å lære seg et nytt språk eller manuelt skrive kode for DAO-smartkontrakter.
  Ved dette stadiet, krever The DAO en komplisert bruk av Mist Wallet, for å både skape og stemme på nye DAO-forslag.

Q: Hvem vil bruke Wings?
A: Målet med Wings er å gjøre DAOer og smartkontrakter tilgjengelige for hvem som helst som har noen gang brukt en Instant Messenger eller et chatrom. Om du er ute etter å støtte en lovende DAO, eller interessert i å lage et DAO-forslag, vil Wings være stedet å gjøre det.

Q: Vil Wings være desentralisert?
A: Ja, vi jobber mot å gjøre Wings til en komplett desentralisert plattform. Mens den kanskje starter som en hybrid-plattform for å forkorte tiden til å markedsføre, desentralisering vil være hovedmålet for plattformen..
 
Q: Dere nevnte at Wings tokeneiere vil automatisk tjene nye token fra DAOer som opererer på toppen av plattformen. Kan dere utdype dette?
A: Hver DAO har dets token, som er forskjellige fra Wings-token. Når et nytt DAO er satt opp, vil en porsjon av de nylig kreerte token bli automatisk spredt mellom Wings tokenholdere, som en «betaling» for plattformen. Her er et eksempel: Plattformmedlem A eier 1% av alle Wings token. Etter en suksessrik kampanje, har ett nytt DAO, Hexagon, skap 100,000,000 Hexa token. Som en donasjon til plattformen, vil en del av de nye Hexa token bli automatisk spredt mellom alle Wings tokenholdere, med medlem A som mottar 1% av dem.

Q: Hvorfor burde jeg velge Wings for å lage et forslag?
A: Bort fra multi-blockchain støtte av både Bitcoin/Rootstock og Ethereum, fokuserer Wings på utførelse over formaliteter. Et nytt DAO-forslag er ute for alle og se, og vil undergå vurdering av fellesskapet, noe som gir rom for forbedring og skaper et friskt forslag. I tillegg, vil plattformen tillate enkel avstemning og forslagsadministrasjon, å komme i kontakt med deltakende medlemmer og motta profesjonell juridisk konsultasjon.

Q: Will Wings be a Decentralized Autonomous Organization?
A: Yes. Wings will be a DAO, under the control of the community.

Q: Når vil DAO begynne?/color]
A: Det vil være en offentlig kunngjøring angående begynnelsen av Wings DAO. Vennligst bli med vår Telegram-kanal, RocketChat, eller abonner til et nyhetsbrev for å varslet om når Wings DAO begynner.
 
Q: Kan dere tilby detaljer angående Wings DAO? (Hvor mange token vil bli solgt osv.?)
A: Kan dere tilby detaljer angående Wings DAO? (Hvor mange token vil bli solgt osv.?)


Wings Press Releases

Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation


Wings Blog https://blog.wings.ai

Introducing the Eggs bounty system

WINGS Bounty Details

WINGS DAO Eggs Bot: Hello, WorldWings Press Coverage & Syndication

2016-05-20 - CoinTelegraph: Bitcoin’s Biggest Miner Invests in Wings Development to Make DAO Mainstream
http://cointelegraph.com/news/bitcoins-biggest-miner-invests-in-wings-development-to-make-dao-mainstream

2016-05-26 - FinSMEs: Blockchain, ChainLab Receives Investment from Bitmain Technology
http://www.finsmes.com/2016/05/blockchain-chainlab-receives-investment-from-bitmain-technology.html

2016-05-26 StreetInsider: Bitmain invests in ChainLab, developers of Wings, to accelerate blockchain innovation
http://www.streetinsider.com/Press+Releases/Bitmain+invests+in+ChainLab,+developers+of+Wings,+to+accelerate+blockchain+innovation/11679658.html

2016-05-27 - EconoTimes: Blockchain startup ChainLab announces undisclosed seed investment from Bitmain
http://www.econotimes.com/Blockchain-startup-ChainLab-announces-undisclosed-seed-investment-from-Bitmain-214139

2016-05-27 - Blockchain News: ChainLab Gets Investment from Bitmain to Accelerate Blockchain Innovation
http://www.the-[Suspicious link removed]/2016/05/27/chainlab-gets-investment-bitmain-accelerate-blockchain-innovation/  see https://bitcointalk.org/index.php?topic=1489060.new#new

2016-05-27 - CryptoCoinNews: Bitcoin Mining Developer Bitmain Invests in Blockchain Startup ChainLab
https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-mining-developer-bitmain-invests-blockchain-startup-chainlab/

2016-05-27 - AllCoinsNews: Bitmain Seed Investment in ChainLab’s Wings to Accelerate Blockchain Innovation
http://allcoinsnews.com/2016/05/27/bitmain-seed-investment-in-chainlabs-wings-to-accelerate-blockchain-innovation/

2016-06-16 - Steemit: Wings Platform -- DAO Innovator
https://steemit.com/cryptonews/@jwiz168/wings-platform--dao-innovator

2016-06-06 - Steemit: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
https://steemit.com/cryptonews/@acidsun/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations

2016-06-06 -  Cryptorials: How ‘Wings’ DAO Aims to Solve The Biggest Obstacles Faced by ‘Decentralized Autonomous Organizations’
http://cryptorials.io/how-wings-dao-aims-to-solve-the-biggest-obstacles-faced-by-decentralized-autonomous-organizations/

2016-06-07 - Forklog: Ex-Crypti Devs and Chainlab to Launch a Platform for Creation of DAO
http://forklog.net/crypti-and-chainlab-to-launch-a-platform-for-creation-of-dao/


2016-06-07 - FINANCIAL UNDERGROUND KINGDOM: JUNE 2016 ALTCOINS REPORT – COINS AND PROJECTS TO INVEST IN FOR PROFITS
http://fuk.io/june-2016-altcoins-reports-coins-and-projects-to-invest-in-for-profits/


2016-06-08 - News.blockchain.hk: Wings-跨链智能合约及DAO管理平台
http://news.blockchain.hk/wings/

2016-06-09 - LiveBitcoinNews: Meet Wings The DAO Creation Platform
http://www.livebitcoinnews.com/meet-wings-the-dao-creation-platform/

2016-06-17 - Steemit: Altwars! Episode 3: The Wings DAO & The DAO.
https://steemit.com/crypto-news/@kanoptx/altwars-episode-3-the-wings-dao-the-dao

2016-06-20 - Steemit: Smart Contract the Right Way with Wings DAO Platform
https://steemit.com/smart/@jwiz168/smart-contract-the-right-way-with-wings-dao-platform

1571693677
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571693677

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571693677
Reply with quote  #2

1571693677
Report to moderator
WEEKLY BONUS Unlimited Faucet&Fastest Dice PLINKO DICE CRASH ROULETTE PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571693677
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571693677

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571693677
Reply with quote  #2

1571693677
Report to moderator
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 501


Community policed, priced and promoted ICOs on Eth


View Profile WWW
November 10, 2016, 04:29:21 AM
 #2

thanks, please fix image URLs if you have a moment, might need to change them to https:// but check the OP for sure
prophetx
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1002


he who has the gold makes the rules


View Profile WWW
January 03, 2017, 10:12:16 PM
 #3

please make sure to hatch your eggs in the next 48 hours!!

after the backing campaign ends in 48 hours they can no longer be redeemed for WINGS!!https://fly.wings.ai

how to hatch: https://blog.wings.ai/how-to-hatch-your-wings-dao-eggs-into-wings-8440a94d493b
wings.ai
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 501


Community policed, priced and promoted ICOs on Eth


View Profile WWW
March 25, 2017, 12:18:02 AM
 #4

hey all,

Please head over to https://blockchain-oscar.wings.ai/#!/home/discover and take a look at some of the start-ups and potential ICOs and assign them what you think they are valued at.

This winners of this will be presented to over 1000+ people at the BlockShow in Munich on April 6th, and this is your chance to show how WINGS works and some of the value that investors, VCs, analysts and press can get from crowdsourcing due diligence, valuation and promotion of a project, start up or ICO. While this is not the same as owl.wings.ai as far as the foundation giving out WINGS for the best forecasts, this is your chance as someone who holds WINGS to put it front and center in the best possible light.

Steps:

1) register on https://blockchain-oscar.wings.ai using SMS code

2) review some of the projects at https://blockchain-oscar.wings.ai/#!/home/discover

3) make a forecast of some of the value of projects


PS - regarding the release of the WINGS, we´re still in the final stages of getting the first version out. There´s still a bit of work to do, testing and audits; but it is not going to be much longer.  Our Core Dev Boris is writing up the development changelog for the last few weeks.

prophetx
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1002


he who has the gold makes the rules


View Profile WWW
April 14, 2018, 01:13:30 PM
 #5

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1501228.msg15103625#msg15103625
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!