Bitcoin Forum
October 25, 2020, 10:39:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 [515] 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 ... 764 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG AMD GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3836192 times)
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352
Merit: 1022


View Profile
January 08, 2017, 07:43:57 PM
 #10281

what is wrong with my 280X?

seems 280x beats rx 480 again? LOL!


What miner do you use?

claymore of course..

this 280x hitting 290 h/s in this two card rig...

my other 280x rigs are only hitting 230 h/s..

maybe the rx 480 and 280x combo does the trick, will observe and experiment more later..

Show us your GPU-Z screen

1603665583
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603665583

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603665583
Reply with quote  #2

1603665583
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
kinsik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
January 08, 2017, 07:44:11 PM
 #10282

Hi, can anyone share modded bios for Rx 480 4g Sapphire card.
I'm getting only 240 sols on it with 1330/1850 clocks
Thank you beforehand.
clipto
Member
**
Offline Offline

Activity: 311
Merit: 10


View Profile
January 08, 2017, 08:13:35 PM
 #10283

So it seems whattomine gives lower hashrates for a RX470-4gb.
Can anyone post his current 470 hashrate + power consumption with V10 please?
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 781
Merit: 260


View Profile
January 08, 2017, 08:20:34 PM
 #10284

640W off the wall (modded 470*4 + stock 370):



umm... I upped the voltage a bit, so this one is the actual 640W:

786sam
Member
**
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 10


View Profile
January 08, 2017, 08:24:55 PM
 #10285

Im getting 1280 sol/s @ 665 watts at wall so that equates to 1280/665 = 1.92 sols per watt with r9 nano x4 underclocked and undervolted....
If i power them up as standard it works out at 1380 sols @ 775 watts at wall which works out 1.72 sols per watt!
So the way forward seems to be undervolting and underclocking if your electricity prices are costing you a pretty penny Smiley

fredeq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1500
Merit: 1005


View Profile WWW
January 08, 2017, 08:52:18 PM
 #10286

So it seems whattomine gives lower hashrates for a RX470-4gb.
Can anyone post his current 470 hashrate + power consumption with V10 please?

Updated today to 220@110W.
With extra tweaking maybe 10-20 would be possible. Depends how high your core can go and still stay around 0.9V

https://whattomine.com - Check what to mine Smiley
Etherion
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 509
Merit: 260



View Profile
January 08, 2017, 09:02:06 PM
 #10287

For the last couple of weeks, I have noticed that my 8 GPUs rig is submitting about 300 less sol/s than what it is reporting.



the rig detials
Claymore 10v for the lats 16h but 9.3 before for several days ect
windows 10
amd driver 16.11.3. I don't overclock at all

AMD Cards available: 8
GPU #0: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #0 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #1: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #1 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #2: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #2 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #3: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #3 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #4: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #4 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #5: Hawaii, 8192 MB available, 44 compute units
GPU #5 recognized as Radeon 390X
GPU #6: Hawaii, 8192 MB available, 44 compute units
GPU #6 recognized as Radeon 390X
GPU #7: Hawaii, 8192 MB available, 40 compute units
GPU #7 recognized as Radeon 390

The 280x/380x are hd7970 but it does not seems to have any negative effect.

clipto
Member
**
Offline Offline

Activity: 311
Merit: 10


View Profile
January 08, 2017, 09:11:00 PM
 #10288

So it seems whattomine gives lower hashrates for a RX470-4gb.
Can anyone post his current 470 hashrate + power consumption with V10 please?

Updated today to 220@110W.
With extra tweaking maybe 10-20 would be possible. Depends how high your core can go and still stay around 0.9V

Yeah I've seen it now, thanks for updating.
Just changed my scriptings.  Wink
Golku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 263
Merit: 100


View Profile
January 08, 2017, 09:47:03 PM
 #10289

One of my rig is acting weird

I did mine a couple of days without problem
rebooted it and then the problem has started

When I start the miner I see thaty 480 4gb show as 3gb at the beginning of the miner and then it just closes without any error message

Someone familiar with this problem?
jddebug
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 446
Merit: 250



View Profile
January 08, 2017, 10:18:16 PM
 #10290

Anyone using 7970's. What are you finding for the best Algorithm? What hashrate are you seeing?

I'm getting about 890H/s with 4 7970's using a2 i8. With a single 7090 I get 223H/s with a2 i8.

Thanks
djtim_aust
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 08, 2017, 10:38:36 PM
 #10291

Hi all wanting to use 7990 and RX 470 in same rig. Had issues with ethereum mining with this combo and using the 16 drivers, this resulted in the 7990 hash rate dropping significantly by around 50%.
Is it possible with any of the newer drivers to pair these two together without sacrificing hash rates on either of them, if so what drivers are recommended?


rpg
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500



View Profile
January 08, 2017, 11:58:13 PM
 #10292

Hi all wanting to use 7990 and RX 470 in same rig. Had issues with ethereum mining with this combo and using the 16 drivers, this resulted in the 7990 hash rate dropping significantly by around 50%.
Is it possible with any of the newer drivers to pair these two together without sacrificing hash rates on either of them, if so what drivers are recommended?




when a card hits the max temperature - 1 it will drop the clock until it finds the sweet spot where the temperature is not raising further. Manually increase the fan such as the temp is well bellow the max temperature.Also keep the 7990 on the right side of the 70

mafaz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
January 09, 2017, 01:01:54 AM
 #10293

V 10 ...rx 470 4gb

243h/s
what are your setting? I only get 233 h/s for sapphire rx 470 4gb

Gpu clock

1250

memory clock

1750

-75mv

245h/s

MY mined zcash in this pool...best pool in my idea

This link SING IN in pool

https://minergate.com/a/e172e848728edd0d2b97b9b5




what does -75mv do? do cards save power or the heat they produce is lower?
JJ12880
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 670
Merit: 501


Blockchain and stuff


View Profile
January 09, 2017, 01:04:48 AM
 #10294

Hi all wanting to use 7990 and RX 470 in same rig. Had issues with ethereum mining with this combo and using the 16 drivers, this resulted in the 7990 hash rate dropping significantly by around 50%.
Is it possible with any of the newer drivers to pair these two together without sacrificing hash rates on either of them, if so what drivers are recommended?




I tried to run 7990s and 480x on the same rig, and it will "work" but its not very stable. Id use two rigs if possible. The older 79xx cards like the 15.12 drivers, but these drivers wont detect my 480's ( and probably the 470's).

JJ

Radium  Bringing Advanced Utility to the Blockchain!
BTC Thread | Telegram
apolousm
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 1


View Profile
January 09, 2017, 02:32:18 AM
 #10295

For the last couple of weeks, I have noticed that my 8 GPUs rig is submitting about 300 less sol/s than what it is reporting.



the rig detials
Claymore 10v for the lats 16h but 9.3 before for several days ect
windows 10
amd driver 16.11.3. I don't overclock at all

AMD Cards available: 8
GPU #0: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #0 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #1: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #1 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #2: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #2 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #3: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #3 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #4: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #4 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #5: Hawaii, 8192 MB available, 44 compute units
GPU #5 recognized as Radeon 390X
GPU #6: Hawaii, 8192 MB available, 44 compute units
GPU #6 recognized as Radeon 390X
GPU #7: Hawaii, 8192 MB available, 40 compute units
GPU #7 recognized as Radeon 390

The 280x/380x are hd7970 but it does not seems to have any negative effect.




Bro, how did you manage to connect 8 AMD GPU's on Windows 10?

Thank you in advance for your response.

Have a great day.
kev7112001
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 479
Merit: 250


View Profile
January 09, 2017, 04:15:15 AM
 #10296

Hi all wanting to use 7990 and RX 470 in same rig. Had issues with ethereum mining with this combo and using the 16 drivers, this resulted in the 7990 hash rate dropping significantly by around 50%.
Is it possible with any of the newer drivers to pair these two together without sacrificing hash rates on either of them, if so what drivers are recommended?




I tried to run 7990s and 480x on the same rig, and it will "work" but its not very stable. Id use two rigs if possible. The older 79xx cards like the 15.12 drivers, but these drivers wont detect my 480's ( and probably the 470's).

JJ

when u run cards like that in same rig u have to try diff configurations in card order also try 15.x drivers my case drivers dont make much difference i been running 1 rig with 7970 with a 290x with 14.12 7970 is at 267 v10 290 is at 335 v9.3 as 9.3 is better 4 290/390 atm

with your type i just set a guys r480 with 2 290x's it didnt like the rx480 in 2nd or last but 1st pcie slot just depends on the rig(mobo)as this was on a rig that wasnt cross x compatible was a old q9550 rig

MCXNOW MODERATOR
mirny
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1093
Merit: 1005



View Profile
January 09, 2017, 04:43:08 AM
 #10297

what is wrong with my 280X?

seems 280x beats rx 480 again? LOL!


What miner do you use?

omg, I cry. I don't believe what I'm reading here...

Screw Google Ads, Screw Bing Ads, Screw Solo Ads. Get 100-200 MMO & Crypto Oriented Leads for $1 per day.
This is insane. Get It Here: https://bit.ly/screw-soloads Send some emails, sell some stuff, withdraw BTC!
BenCodie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 611
Merit: 507

4 2


View Profile
January 09, 2017, 05:18:05 AM
 #10298

Hi all wanting to use 7990 and RX 470 in same rig. Had issues with ethereum mining with this combo and using the 16 drivers, this resulted in the 7990 hash rate dropping significantly by around 50%.
Is it possible with any of the newer drivers to pair these two together without sacrificing hash rates on either of them, if so what drivers are recommended?




I tried to run 7990s and 480x on the same rig, and it will "work" but its not very stable. Id use two rigs if possible. The older 79xx cards like the 15.12 drivers, but these drivers wont detect my 480's ( and probably the 470's).

JJ

15.12 drivers are not for Rx series
use 16.9.2 drivers
i am sure you are good to go with 16.9.2
BenCodie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 611
Merit: 507

4 2


View Profile
January 09, 2017, 05:25:45 AM
 #10299

For the last couple of weeks, I have noticed that my 8 GPUs rig is submitting about 300 less sol/s than what it is reporting.



the rig detials
Claymore 10v for the lats 16h but 9.3 before for several days ect
windows 10
amd driver 16.11.3. I don't overclock at all

AMD Cards available: 8
GPU #0: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #0 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #1: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #1 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #2: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #2 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #3: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #3 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #4: Tahiti, 3072 MB available, 32 compute units
GPU #4 recognized as Radeon 280X/380X
GPU #5: Hawaii, 8192 MB available, 44 compute units
GPU #5 recognized as Radeon 390X
GPU #6: Hawaii, 8192 MB available, 44 compute units
GPU #6 recognized as Radeon 390X
GPU #7: Hawaii, 8192 MB available, 40 compute units
GPU #7 recognized as Radeon 390

The 280x/380x are hd7970 but it does not seems to have any negative effect.




Bro, how did you manage to connect 8 AMD GPU's on Windows 10?

Thank you in advance for your response.

Have a great day.

He have dual GPUs in one card
used one pcie slot for one card = 2GPUs
kev7112001
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 479
Merit: 250


View Profile
January 09, 2017, 06:04:50 AM
 #10300

not true u can install 8 separate cards if u have 8 slots

MCXNOW MODERATOR
Pages: « 1 ... 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 [515] 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 ... 764 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!