Bitcoin Forum
November 22, 2017, 07:51:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 749 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3659626 times)
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


Miner Developer


View Profile
November 07, 2016, 05:55:12 AM
 #1261

MVDDC is not available on Polaris cards - the BIOS editor field does nothing xD

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
1511337101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511337101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511337101
Reply with quote  #2

1511337101
Report to moderator
1511337101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511337101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511337101
Reply with quote  #2

1511337101
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511337101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511337101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511337101
Reply with quote  #2

1511337101
Report to moderator
1511337101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511337101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511337101
Reply with quote  #2

1511337101
Report to moderator
ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 375


View Profile
November 07, 2016, 06:08:16 AM
 #1262

I had to remove v1.0 and v1.1 from google drive and mega, because I was pointed that I used a small part of mrb's work.
It will take up to 24 hours to revise my code and create own implementation, then I will upload updated version.


Details are:

Code:
mrb> Claymore, you took and reused my blake.c code and didn't include the copyright notice as required by silentarmy's MIT license:
mrb> https://forum.z.cash/t/silentarmy-v3-now-a-full-miner-multi-gpu-stratum/3580/640
mrb> I request that you cease infringing by:
mrb> (1) either including the full "License" section of silentarmy's README.md along with your distribution of your zcash miner,
mrb> (2) or stop using my blake.c code.
mrb>
mrb> Of course this is only ~100 lines of code, and we are all lazy programmers and I understand why you did it :) but you ought to do the right thing.
mrb> Thanks,
mrb> -Marc Bevand
[/quote]

Oh, you are correct, I really missed this point. I was in a big hurry to release first version asap, so I concentrated on main Wagner's algo,
blake is not interesting for me at this point since it takes only 10% of total GPU time and it's trivial in fact, blake algo is not that I can call something new.
But to make some start point asap I included your blake.c into my sources and then forgot about it and did not create my implementation. That's what happens if you are in a hurry.
It is very unpleasant situation for me, I will do the following:

1. I remove v1.0 and v1.1 versions of my miner. In fact, I already removed current packages from google drive and MEGA, I will upload updated versions soon.
In next version I will remove your blake.c from my sources.
2. I apologize, it's only my fault that I used this part of your code. I was not going to do it in public version.
3. I want to send you some compensation from my ZEC dev fee if you don't mind, just send me your ZEC address.
4. I'm not going to hide my fault in any way, I will post this message in my miner thread in first post.

Thank you for doing the right thing. I fetched your new tarball Claymore's ZCash AMD GPU Miner v1.1 Beta - LINUX - Catalyst 15.12.tar.gz and can confirm you included the MIT license as mandated in your "Readme!!!.txt" file, as quoted below.

You are in no way obligated to "pay" me. But if you feel this can help re-establish some of your image and reputation, feel free to publicly send to my donation address t1cVviFvgJinQ4w3C2m2CfRxgP5DnHYaoFC

You are now fully compliant with the MIT license. I hope my SILENTARMY code was useful to you  Wink


Code:
==========
This miner uses some code of SILENTARMY OpenCL GPU Zcash Equihash solver:

# License

The MIT License (MIT)
Copyright (c) 2016 Marc Bevand

Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy of this software and associated documentation files (the "Software"),
to deal in the Software without restriction, including without limitation the rights to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense,
and/or sell copies of the Software, and to permit persons to whom the Software is furnished to do so, subject to the following conditions:

The above copyright notice and this permission notice shall be included in all copies or substantial portions of the Software.

THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY,
FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY,
WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE SOFTWARE.

-Marc Bevand

I'm happy that we close this issue! I also donated 5 ZEC to your address t1cVviFvgJinQ4w3C2m2CfRxgP5DnHYaoFC

SUPER GREEDY selfish dev that stole & got caught with pants down but at least he admits it so i take my hat off to you, but you were using mrb's code & you used it for commercial gains & you made a MINIMUM of 30-50 BTC from the 2.5% FEES !

You just sent 5 ZEC to mrb ?

SUPER SHAMEFUL !

So quick to judge people ...
Why not just believe Claymore's version of the facts ?
Claymore has made its own version of the code now and this is faster, as he promised.
I give him the benefice of the doubt and believe this was not intentional.
snakey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994



View Profile
November 07, 2016, 06:09:00 AM
 #1263

Some help please.

I just used a mod for my rx470 8gb....Everything installed correctly.

Restarted pc and its fine, as few seconds in as soon as I open a folder or do something the whole screen turns blue. (plain blue, no writing)

Any help would be much appreciated.

3rd restart and the card seems fine now.....Could it be ram?

Thank you
I had this happen when using someones modded bios.  Had modded straps, and also mem set to 2250Mhz.  I would get artifacts all over, then whole blue screen like yours right after desktop.  I set to 2000Mhz and kept straps, still bout 4-5H/s boost.  You can experiment with mvddc, and mem clocks.  Can do mem clocks with Wattman or watttool.  Don't overvolt memory too much though....

To flash bios back, use different card as display (easy to do with risers!). Also better to at the computer (not remote....).

Thanks for the help, feel better now. Thought I done something wrong and stuffed the card.

Blue screen is back again..

Your blue screen stop coming after lowering mhz to 2000? or did you up the MVDDC too?


██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
snakey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994



View Profile
November 07, 2016, 06:20:40 AM
 #1264

Some help please.

I just used a mod for my rx470 8gb....Everything installed correctly.

Restarted pc and its fine, as few seconds in as soon as I open a folder or do something the whole screen turns blue. (plain blue, no writing)

Any help would be much appreciated.

Thank you

Enter Safe Mode, disable the video card in Device Manager, restart the PC, flash the BIOS back to stock, and reenable the video card. If you still want to use the modded BIOS, I would raise MVDDC with Polaris BIOS Editor.

If I just want to change a few things in polaris do I need to flash back toj the original bios first or just edit the new bios I have  and flash it again?

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
Mia Wallace
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 211


View Profile
November 07, 2016, 06:21:58 AM
 #1265

i would like to know whether i am able to mine this coin using my laptop , i am using windows 7 and my processor is i7 and having 8gb ram .
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 365


View Profile WWW
November 07, 2016, 06:23:54 AM
 #1266

Some help please.

I just used a mod for my rx470 8gb....Everything installed correctly.

Restarted pc and its fine, as few seconds in as soon as I open a folder or do something the whole screen turns blue. (plain blue, no writing)

Any help would be much appreciated.

3rd restart and the card seems fine now.....Could it be ram?

Thank you
I had this happen when using someones modded bios.  Had modded straps, and also mem set to 2250Mhz.  I would get artifacts all over, then whole blue screen like yours right after desktop.  I set to 2000Mhz and kept straps, still bout 4-5H/s boost.  You can experiment with mvddc, and mem clocks.  Can do mem clocks with Wattman or watttool.  Don't overvolt memory too much though....

To flash bios back, use different card as display (easy to do with risers!). Also better to at the computer (not remote....).

Thanks for the help, feel better now. Thought I done something wrong and stuffed the card.

Blue screen is back again..

Your blue screen stop coming after lowering mhz to 2000? or did you up the MVDDC too?



Been running 2000MHz, with tighter timings @ ~47H/s on Sapphire 470 8GB for couple days stable (was more like 43 avg on CZM 1.1).  voltage is 1005-1015 (was testing...) 1000 would probably be fine.  The bios I had gotten was timings, 2250MHz, 1025 mv.  I haven't tested stable clockspeed for memory yet, but easier to just mod the timings, and mess with clock in Wattman (can't do mvddc though Sad), well you can, but it doesn't seem to actually change it... maybe you can overvolt?

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
m0niker
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
November 07, 2016, 06:25:25 AM
 #1267

2x MSI RX480 8GB, Getting 80-90H/s





You can push those each up to ~52 ish, I have the same card, you need ~3 modifications to the Bios.
use the Polaris bios editior to

Change memory strap: to 777000000000000022339D00CE516A3D9055111230CB4409004AE600740114206A8900A00200312 0150F292F94273116
then bump the memory speed to 2200
and change the mem voltage from 975 to like 1025-1050 (this is needed for stability i found at 975 it crashes every few hours)

massive your millage may very but all the cool kids are doing it so, gl!
Can you post a bios for this? Mine weren't booting when i switch to 1050/2200
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 365


View Profile WWW
November 07, 2016, 06:25:50 AM
 #1268

i would like to know whether i am able to mine this coin using my laptop , i am using windows 7 and my processor is i7 and having 8gb ram .

Try it out, i7 should be at least decent.  nhqminer 0.3 is optimized for CPU.  Laptop mining is not good for it long term though, they don't have good heat dissipation.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Miner Developer


View Profile
November 07, 2016, 06:26:47 AM
 #1269

MVDDC is not available on Polaris cards - the BIOS editor field does nothing xD

You are right, my bad... In this case, you just have to lower the memory clock, then.

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
snakey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994



View Profile
November 07, 2016, 06:28:03 AM
 #1270

MVDDC is not available on Polaris cards - the BIOS editor field does nothing xD

You are right, my bad... In this case, you just have to lower the memory clock, then.

I think its the mem clock, will try and see what happens....

Do I need to flash back to old bios first? Or can I just flash again with some changes?

Thanks

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
PallWolf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
November 07, 2016, 06:44:38 AM
 #1271

Can't download v2 from Google's link "Quota exceeded for this file" , I tried to change IP, computer. Anybody helps me?
vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1364

what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
November 07, 2016, 06:48:17 AM
 #1272

download it from the MEGA link instead.
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


Miner Developer


View Profile
November 07, 2016, 07:17:28 AM
 #1273

MVDDC is not available on Polaris cards - the BIOS editor field does nothing xD

You are right, my bad... In this case, you just have to lower the memory clock, then.

I think its the mem clock, will try and see what happens....

Do I need to flash back to old bios first? Or can I just flash again with some changes?

Thanks

I don't think it really matters. You are flashing the unstable BIOS either way...

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
snakey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994



View Profile
November 07, 2016, 07:18:05 AM
 #1274

MVDDC is not available on Polaris cards - the BIOS editor field does nothing xD

You are right, my bad... In this case, you just have to lower the memory clock, then.

I think its the mem clock, will try and see what happens....

Do I need to flash back to old bios first? Or can I just flash again with some changes?

Thanks

I don't think it really matters. You are flashing the unstable BIOS either way...

Thank you.

██
█║█
║║║
║║║
█║█
██
'BTC MULTI-WALLET SOON'
▬▬▬▬ Download WHITEPAPER ▬▬▬▬

                    ▄██▄
                  ▄██████▄
                ▄██████████
              ▄██████████▀   ▄▄
            ▄██████████▀   ▄████▄
          ▄██████████▀    ████████▄
         ██████████▀      ▀████████
         ▀███████▀   ▄███▄  ▀████▀   ▄█▄
    ▄███▄  ▀███▀   ▄███████▄  ▀▀   ▄█████▄
  ▄███████▄      ▄██████████     ▄█████████
  █████████    ▄██████████▀    ▄██████████▀
   ▀█████▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
     ▀▀▀   ▄██████████▀    ▄██████████▀
          ██████████▀    ▄██████████▀
          ▀███████▀      █████████▀
            ▀███▀   ▄██▄  ▀█████▀
                  ▄██████▄  ▀▀▀
                  █████████
                   ▀█████▀
                     ▀▀▀
e i d o o
██

███▀▀
▐▐▌
▐▌
▐▌
▐▐▌
███▄▄
▀▀███
▐▌▌
▐▌
▐▌
▐▌▌
▄▄███
denis1995
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
November 07, 2016, 07:28:16 AM
 #1275

The best pool for zcash? I am already with flypool.
MaddyJ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
November 07, 2016, 07:32:37 AM
 #1276

Signed up to thank you! Been running all your releases and never had a single issue with either. Thanks for the hard work!
RidgyDidge
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 358


View Profile
November 07, 2016, 07:38:46 AM
 #1277

What speeds could one expect off a 280x ?

I'm new to this whole ZCash thing, any and all links regarding it would be great.

denis1995
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
November 07, 2016, 07:47:09 AM
 #1278

What speeds could one expect off a 280x ?

I'm new to this whole ZCash thing, any and all links regarding it would be great.

I am already gettind 40-42 with gigabyte 280x
TheRider
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159


View Profile
November 07, 2016, 07:57:39 AM
 #1279

Zcash is now less profitable than etc, I think people will start switching back over.

Unless you're running a Tahiti farm  Wink
denis1995
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
November 07, 2016, 08:01:25 AM
 #1280

Zcash is now less profitable than etc, I think people will start switching back over.


Unless you're running a Tahiti farm  Wink

Mine are xfx 280 and gigabye 280x and sapphire 390 what you thing is worth?
 
Pages: « 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 ... 749 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!