Bitcoin Forum
November 20, 2017, 02:04:18 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 749 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3652382 times)
cleverserge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
November 07, 2016, 03:01:50 PM
 #1341

I've already switched my rigs to ETH+SC.
1511186658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511186658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511186658
Reply with quote  #2

1511186658
Report to moderator
1511186658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511186658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511186658
Reply with quote  #2

1511186658
Report to moderator
1511186658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511186658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511186658
Reply with quote  #2

1511186658
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511186658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511186658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511186658
Reply with quote  #2

1511186658
Report to moderator
1511186658
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511186658

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511186658
Reply with quote  #2

1511186658
Report to moderator
Vaculin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 522



View Profile
November 07, 2016, 03:03:03 PM
 #1342

Right now unless you own some Tahiti/Pitcairn old GPUs you might as well go back to ETH.


With a RX 470 running at 28.3MH/s get 0.003211 BTC per day
With a RX 470 running at 45Sol/s on Nicehash gets 0.0028755 BTC per day (Should be lower given the higher miner fee)

You are basically losing at least 10% by mining ZEC.

It was a fun 10 days ...

If you have the old cards like the 7970/7950 or 280x, you can still mine the ZCash, they are more profitable.



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
....ANGEL TOKEN....


                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀ 
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀ 
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀   
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█    
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █     
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█     
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌    
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌    
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌    
         █        ▀  █▓█▀▀█         █     
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌     
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀      
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀        
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀          
                 ▀▀████████▀▀             

zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


Miner Developer


View Profile
November 07, 2016, 03:08:54 PM
 #1343

I had the same issue with the modded straps on my 470 4gb.

With ETH they ran at 2000 mem. With ZEC at 1900 or 2000 instant BSOD. 1800 seems to work.

No idea if that mV field for Mem does anything however I raised it in the past and it got rid of my incorrect shares with ETH mining.

It doesn't do anything. I'm also fine-tuning straps for ZEC - I bumped the speed in silentarmy ~10% on RX cards, but the strap might need modifying.

In AMDs Wattman why is there voltage control for memory then? Why would they add it if it did nothing.

That's probably for the memory CONTROLLER, not the memory itself. I thought you meant Polaris BIOS Editor, which has a Memory mV field that does nothing.

Oh, I see. Thanks for the clarification!

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602



View Profile
November 07, 2016, 03:13:25 PM
 #1344


Have you tried mining "insert copy paste shitcoin"?

THIS just made my day  Cheesy
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


Miner Developer


View Profile
November 07, 2016, 03:14:23 PM
 #1345

The best pool for zcash? I am already with flypool.

https://www2.coinmine.pl/zec/

Coinmine is working great and stable. I just started to mine in flypool to see if is good or not.

I am already on flypool tell me the result and what is the better pool

I switched from coinmine.pl to flypool a while ago because I got a better speed and I prefer its user interface. YMMV.

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
DeCrypterManiac
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 543


View Profile
November 07, 2016, 03:21:15 PM
 #1346

The best pool for zcash? I am already with flypool.

Maybe try https://zec.suprnova.cc - best support, ocminer is also in slack
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554


View Profile
November 07, 2016, 03:25:40 PM
 #1347

Claymore, are you planning for Nvidia support ?
densets
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34


View Profile
November 07, 2016, 03:28:03 PM
 #1348

dev fee not wokring,then it stops altogether

Beoga
Legendary
*
Online Online

Activity: 1512



View Profile
November 07, 2016, 03:28:50 PM
 #1349

How does -allpools key work?
------------------
-allpools Specify "-allpools 1" if miner does not want to mine on specified pool (because it cannot mine devfee on that pool), but you agree to use some default pools for devfee mining.
   Note that if devfee mining pools will stop, entire mining will be stopped too.
-----------------------

Have I to specify these default pools for dev's mining?

ivomm
Full Member
***
Online Online

Activity: 160


View Profile
November 07, 2016, 03:32:32 PM
 #1350

The best pool for zcash? I am already with flypool.

Maybe try https://zec.suprnova.cc - best support, ocminer is also in slack

I don't like suprnova pools since their site is buggy and the hashrate is 20% less than other pools. Similarly, nanopool is giving 15% less not only in ZEC but in ETH and ETC compared to the best pools. Currently I am using flypool and for now I get the best results both in local hashrate and in their statistics. May be 15-20% better at least for the past 24 hours. I will test coinmine if the hashrate drops. I wish dwarfpool had zec, there the ETH  hashrate  is nearly the same as my local hashrate...
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 365


View Profile WWW
November 07, 2016, 03:38:11 PM
 #1351

How does -allpools key work?
------------------
-allpools Specify "-allpools 1" if miner does not want to mine on specified pool (because it cannot mine devfee on that pool), but you agree to use some default pools for devfee mining.
   Note that if devfee mining pools will stop, entire mining will be stopped too.
-----------------------

Have I to specify these default pools for dev's mining?
You can't, they are hardcoded in the miner.  It's whatever ones Claymore has accounts on.  Most major pool will work without the -allpools flag (v1.1, 1.0 had less).  Try without the -allpools first, it is quicker to switch to connect to devfee mining and back to your mining since it will use the same pool.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
ryantc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 290



View Profile
November 07, 2016, 03:59:59 PM
 #1352

Right now unless you own some Tahiti/Pitcairn old GPUs you might as well go back to ETH.


With a RX 470 running at 28.3MH/s get 0.003211 BTC per day
With a RX 470 running at 45Sol/s on Nicehash gets 0.0028755 BTC per day (Should be lower given the higher miner fee)

You are basically losing at least 10% by mining ZEC.

It was a fun 10 days ...

If you have the old cards like the 7970/7950 or 280x, you can still mine the ZCash, they are more profitable.

agree, all my old cards suck @ mining ETC/ETH but fairly good @ ZEC
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
November 07, 2016, 04:01:37 PM
 #1353

I think when the dust settles, ETH will be maybe 10% more profitable then ZEC due to the fact that it uses less electricity.

FORTUNEJACK.COM[
                            
9 BTC WELCOME PACK FOR 1ST 5 DEPOSITS
FREE 1,000 mBTC daily for LuckyJack winners
[
          
]
Meech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 915



View Profile
November 07, 2016, 04:13:20 PM
 #1354

hello everyone
i am mining ZCASH with 5 rx 470 4gb oc cards with modded bios. windows 10 64 bit, driver crimson 16.9.1 with flypool.org.

my gpu giving me speed

GPU0 11
GPU1 40.01
GPU2 40.448
GPU3 42.123
GPU4 40.033

why GPU0 giving only 11?
i try mining only with GPU0 card than it giving 40+ hashrate but if i mine with 5 cards than it giving too low hashrate.
and i try with all miners but same problem and i tried with other pool to same problem
so whats the problem?

I had a similiar issue but not that drastic.  Assumed it was the load of your desktop if you have a connected monitor.
DIMKAZDS
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 746


JOLYY - The future of beauty!


View Profile
November 07, 2016, 04:17:59 PM
 #1355

Hi,adaseb
can you tell more about your modified bios? I have Gigabyte 7970 cards, and now they perform 47 - 50 sol\s. they run at 1050\1500

            ███           ▄▄▄████████▄▄▄           ███       ▀███          ▀██▄ ▄██▀          ███▀
            ███         ▄████▀▀    ▀▀████▄         ███         ███          ▀█████           ███
            ███       ▄███▀            ▀███▄       ███          ▀██▄         ▄███▄         ▄██▀
            ███      ███▀                ▀███      ███            ███       ███▀███       ███
            ███     ███▀                  ▀███     ███             ▀██▄   ▄██▀   ▀██▄   ▄██▀
            ███     ███                    ███     ███               ███▄██▀       ▀██▄██▀
            ███     ███                    ███     ███                ▀███▀         ▀███▀
            ███     ███                    ███     ███                 ███           ███
            ███     ███▄                  ▄███     ███                 ███           ███
            ███      ███▄                ▄███      ███                 ███           ███
           ███▀       ▀███▄            ▄███▀       ▀███                ███           ███
██▄▄▄  ▄▄▄███▀          ▀████▄▄    ▄▄████▀          ▀███▄▄▄  ▄▄▄██     ███           ███
▀▀████████▀▀              ▀▀▀████████▀▀▀              ▀▀████████▀▀     ███           ███
........T H E   F U T U R E.................
......................o f   B E A U T Y
........


 ▀█▄             ▄▄▄▄▄▄
   ▀█▄      ▄▄███▀▀▀▀
    ▄██     ▀▀▀     ▄▄▄▄
 ▄▄▄ ██         ▄     ▀▀██▄
▀█▀█▀█▀▄       █▄     ▄██▀
               ▀████████
               ▀ ▀ ▀ ▀ ▀


      ▄▄
     ▀█▀▀▀

    █▄
     ███████▀▀▀
    █▄
      ▀▀▀▀▀
|            TWITTER             ANN THREAD             MEDIUM            |
Jolyy
▬▬▬▬▬▬▬▬▬   READ OUR WHITEPAPER   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Xardas2014
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 624


View Profile
November 07, 2016, 04:18:42 PM
 #1356

i would like to know whether i am able to mine this coin using my laptop , i am using windows 7 and my processor is i7 and having 8gb ram .
Yes you can, but you might have heat issues. If you want to give it a try simply select a pool and dowload the CPU mining software they recommend. Now as to whether it is worth it............you'll have to decide. The i7 should give you ~15-20 Sol/s and at current prices that would be ~$1.20 a day.
masaki1988
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
November 07, 2016, 04:21:17 PM
 #1357

Claymore im sorry to my bad english but i hope you understand what i say. On nicehash btc pool when i use your miner for mining zcash i have many disconection. I ask nicehash support and they told me what you miner mining same time for your support on one ip adress. So you can use other pool for minig for you support or do option where user can disable it?. Because, because its problem appear when your miner try to mining for your support at one btc adress. Nicehash not allow it. Can you solve this problem? i belive we can find way mining for your support without conflict nicehash.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092

Miners developer


View Profile
November 07, 2016, 04:22:58 PM
 #1358

dev fee not wokring,then it stops altogether

Claymore im sorry to my bad english but i hope you understand what i say. On nicehash btc pool when i use your miner for mining zcash i have many disconection. I ask nicehash support and they told me what you miner mining same time for your support on one ip adress. So you can use other pool for minig for you support or do option where user can disable it?. Because, because its problem appear when your miner try to mining for your support at one btc adress. Nicehash not allow it. Can you solve this problem? i belive we can find way mining for your support without conflict nicehash.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1670733.msg16787287;topicseen#msg16787287

In a few hours I will release an update with reduced CPU usage and this version will require "-allpools 1" for nicehash.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
bardacuda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 398


View Profile
November 07, 2016, 04:24:15 PM
 #1359

I'm having "GPU returned incorrect data!" on my mixed 290/280 rig. Despite errors galore the rig gives only about 1% of rejected shares on the pool side even though the log is all red at times. None of the cards is overclocked, they are undervolted however with AB. What might be the cause of it?

http://image.prntscr.com/image/c8ae8a63174747b7960cd0d0bfb86885.jpg

Try either raising the voltage or lowering the clocks. Undervolting causes similar issues to overclocking (just with less heat involved).
bmtrader
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
November 07, 2016, 04:40:27 PM
 #1360

Any chance for linux version soon?
Pages: « 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 749 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!