Bitcoin Forum
August 15, 2018, 07:16:37 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 [742] 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG AMD GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3804671 times)
UnknownX
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100



View Profile
October 02, 2017, 05:11:31 PM
 #14821

Hello, dear friends!

Ive got several 280Xs mining Zcash for a long time. All are memory strapped , doing ~300 sols/s.
But now think of making them a little bit colder and quiter.

Could you plz point me for some manual of doing this ( i think undervolting or somethig)  ?

Best Regards.



Any advice please ?
My 280x are doing ~330-335 sol/s (Claymore v12.5), temp. is about 60-65C, fans at 40-45%, undervolted a little bit from 1.256 to 1.15, drawing from the wall aprox. 220W per card. You can undervolt your 280x more, but I don't care about electricity bills too much, so 220w is ok for me.
To undervolt my 280x I have used VBE and ATIFlash, just google it, there are a lot of articales about downvolting.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                       Get Your FREE Coins NOW!     
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
1534360597
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534360597

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534360597
Reply with quote  #2

1534360597
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1078
Merit: 1002


View Profile
October 02, 2017, 05:35:40 PM
 #14822

My 280x are doing ~330-335 sol/s (Claymore v12.5), temp. is about 60-65C, fans at 40-45%, undervolted a little bit from 1.256 to 1.15, drawing from the wall aprox. 220W per card. You can undervolt your 280x more, but I don't care about electricity bills too much, so 220w is ok for me.
To undervolt my 280x I have used VBE and ATIFlash, just google it, there are a lot of articales about downvolting.
Tahiti's are undervolted like a charm with msi afterburner. No need to mess with bios ...
spacezx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 0

laga iPhone i Göteborg


View Profile WWW
October 02, 2017, 06:15:50 PM
 #14823

Linux version will be available in 1-2 days.
No Linux version planned anymore.

YES!!!! THANK YOU!!!

Future is never truly set!
JFry83
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
October 02, 2017, 07:35:54 PM
 #14824

Hello guyz,

Can i dual mine zcash and zencash? GTX 1070
Never tried like that. I think it will be a trouble. But you can try and tell us Smiley)
tps_star
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 03, 2017, 09:11:29 AM
 #14825

hi
i have gtx1070
is possible mine zclassic with claymore or not ?
i not found tool for mine zclassic with nvidia gpu gtx1070
any freind can help me and give me address for nvidia gpu mine tool?
bet regard
kiaas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
October 03, 2017, 12:59:00 PM
 #14826

hi
i have gtx1070
is possible mine zclassic with claymore or not ?
i not found tool for mine zclassic with nvidia gpu gtx1070
any freind can help me and give me address for nvidia gpu mine tool?
bet regard

as far as I'm aware he hasn't added Nvidia support yet, so I'm using ewbf's miner for my gtx 1070 and 1080, not yet aware of any better.
c76309
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 03, 2017, 07:35:40 PM
 #14827

Hello guys.

I am new to crypto mining.

Some time after start up of miner (usually after 3 to 7 shares have been received), I get the following error: "WATCHDOG: GPU 0 hangs in OpenCL call, exit"

I have never seen the GPU temp. go over 76deg.C and fan power is around 55%, however, just before the error GPU temp. and fan speed goes down considerably indicating a long lasting stall.

I have tried both versions 12.6 and 12.5 of the miner with the same result.

The initialization parameters are as follows:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

ZecMiner64.exe -zpool ssl://zec-eu1.nanopool.org:6633 -zwal xx.yy/mm@mm -zpsw z -ftime 2


The hardware is ATI RADEON R9 380 with 4 GB of memory running on Crimson 17.1.1 .

Any insight would be appreciated.

Regards,
UnknownX
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100



View Profile
October 03, 2017, 09:09:55 PM
 #14828

hi
i have gtx1070
is possible mine zclassic with claymore or not ?
i not found tool for mine zclassic with nvidia gpu gtx1070
any freind can help me and give me address for nvidia gpu mine tool?
bet regard

it is impossible, claymore's Zcash miner do not support nVidia cards Sad
You should use EWBF miner for ZCL or ZEC.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                       Get Your FREE Coins NOW!     
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
jojo69
Legendary
*
Online Online

Activity: 1120
Merit: 1390


no FOMO


View Profile
October 03, 2017, 10:42:22 PM
 #14829

Anybody ever had any luck getting old Cayman (6950, 6970) cards to work with this?

I tried under Ubuntu 16.04 and ran into an OpenCL wall, the AMD drivers only work up to 14.04 and the open source drivers don't support the older cards.

I tried under Win7 and the cards got hot, but just returned incorrect data to the pool.

This is not some pseudoeconomic post-modern Libertarian cult, it's an un-led, crowd-sourced mega startup organized around mutual self-interest where problems, whether of the theoretical or purely practical variety, are treated as temporary and, ultimately, solvable.
Censorship of e-gold was easy. Censorship of Bitcoin will be… entertaining.
flekkelek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 274



View Profile
October 04, 2017, 12:04:24 AM
 #14830

Hello guys.

I am new to crypto mining.

Some time after start up of miner (usually after 3 to 7 shares have been received), I get the following error: "WATCHDOG: GPU 0 hangs in OpenCL call, exit"

I have never seen the GPU temp. go over 76deg.C and fan power is around 55%, however, just before the error GPU temp. and fan speed goes down considerably indicating a long lasting stall.

I have tried both versions 12.6 and 12.5 of the miner with the same result.

The initialization parameters are as follows:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

ZecMiner64.exe -zpool ssl://zec-eu1.nanopool.org:6633 -zwal xx.yy/mm@mm -zpsw z -ftime 2


The hardware is ATI RADEON R9 380 with 4 GB of memory running on Crimson 17.1.1 .

Any insight would be appreciated.

Regards,
try v12.2b the last working version on my 380x.

Tesó, van egy kis merited? Buszjegyre kell.
Infpwnz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 08:30:39 AM
 #14831

Guys my hashrate drops to 22 from 290 when i don't touch my PC, if im moving my mouse and stuff my hashrate is fine but once i leave my pc alone the hashrate drops for some reason?
Gpu is 280X sapphire dual-x oc 3gb

anyone have similar issues? how to fix?
DStefanov
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


View Profile WWW
October 04, 2017, 08:43:48 AM
 #14832

Guys my hashrate drops to 22 from 290 when i don't touch my PC, if im moving my mouse and stuff my hashrate is fine but once i leave my pc alone the hashrate drops for some reason?
Gpu is 280X sapphire dual-x oc 3gb

anyone have similar issues? how to fix?

Check your computer for viruses and malwarebytes. Someone is likely to use your computer for mining.

golden0707
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 189
Merit: 100


View Profile
October 04, 2017, 10:59:26 AM
 #14833

Hello, dear friends!

Ive got several 280Xs mining Zcash for a long time. All are memory strapped , doing ~300 sols/s.
But now think of making them a little bit colder and quiter.

Could you plz point me for some manual of doing this ( i think undervolting or somethig)  ?

Best Regards.



Any advice please ?
My 280x are doing ~330-335 sol/s (Claymore v12.5), temp. is about 60-65C, fans at 40-45%, undervolted a little bit from 1.256 to 1.15, drawing from the wall aprox. 220W per card. You can undervolt your 280x more, but I don't care about electricity bills too much, so 220w is ok for me.
To undervolt my 280x I have used VBE and ATIFlash, just google it, there are a lot of articales about downvolting.
Thanks!

Sorry for offtopic, really missed the thread.
Unikol
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 06:03:40 PM
 #14834

Hello, dear friends!

Ive got several 280Xs mining Zcash for a long time. All are memory strapped , doing ~300 sols/s.
But now think of making them a little bit colder and quiter.

Could you plz point me for some manual of doing this ( i think undervolting or somethig)  ?

Best Regards.



Any advice please ?
My 280x are doing ~330-335 sol/s (Claymore v12.5), temp. is about 60-65C, fans at 40-45%, undervolted a little bit from 1.256 to 1.15, drawing from the wall aprox. 220W per card. You can undervolt your 280x more, but I don't care about electricity bills too much, so 220w is ok for me.
To undervolt my 280x I have used VBE and ATIFlash, just google it, there are a lot of articales about downvolting.
Thanks!

Sorry for offtopic, really missed the thread.

For most 280X, you can just use the MSI afterburner to undervolt.
btccash24
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 06:26:16 PM
 #14835

What's the best cryptocurrency miner ? And is there any trusted site to buy ?
veedo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 07:17:05 PM
 #14836

What is the speed for rx vega 64?

I get 519h/s with single watercooled RX Vega 64 8GB on stock. Driver 17.9.1 CM 12.6

regards

Gary

hy
whats a your configuration
etc voltage and ....

i run vega 64
driver 17.8.1 CM 12.6
400h/s

not change settings - all in default

possible shsre your settings?


Without any configuration? I have only 300 h/s with my Vega 64 :/ any advise please?
hatzeva
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 04, 2017, 09:00:42 PM
 #14837

Thank you for your effort Sir! Smiley Smiley Smiley Smiley
Hamtard
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
October 06, 2017, 06:42:45 PM
 #14838

What's the best cryptocurrency miner ? And is there any trusted site to buy ?

You can use the Claymore miner.
UnknownX
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100



View Profile
October 06, 2017, 07:03:52 PM
 #14839

What's the best cryptocurrency miner ? And is there any trusted site to buy ?
If you are talking about equihash algo, than try:
- for AMD GPUs - Claymore's ZCash AMD GPU Miner v12.6 or v.12.5
- for nVidia GPUs  -> EWBF's Zcash cuda miner v.0.3.4b
also for nVidia GPUs you may try dstm's ZCash Cuda miner v.0.5.1 (Linux only)

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                       Get Your FREE Coins NOW!     
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
preda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
October 08, 2017, 07:09:23 AM
 #14840

guys flypool says Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool. so i guess we cant mine zcash there?
which pool you guys suggest for zcash? thanks

the reply is on the page behind  Grin this just use t address

                 ░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░
           ░▒█████████████████████▒░
         ▓███████████████████████████▓░
      ░███████████████▓░▒███████████████░
     ▓██████████▓▓▒░        ▒▒▓▓██████████
   ░███▓                               ▒███▒
  ░████               ▒▒▒               ████▒
 ░█████░           ░███████░            █████▒
 ██████░          ░██      ██▒          ██████
░██████░          ██       ██           ██████▒
▓██████           ██░ ░   ░██           ███████
▓██████         ████████████████        ███████
▓██████        █████████████████        ███████
░██████▒       ███████████████       ░██████▓
 ███████       █████████████████       ▓██████
 ░███████       ████████████████      ▓██████▒
  ▒███████▒       ░ ░     ░ ░       ░███████▒
   ░████████▒                     ▒████████▒
     ▓████████▓░               ░▓█████████
      ░██████████▓░          ▓██████████░
         ▓██████████▒     ▒██████████▓░
           ░▒██████████▒▓█████████▓░
                 ░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░
Pages: « 1 ... 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 [742] 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!