Bitcoin Forum
September 21, 2018, 05:00:38 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 765 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG AMD GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3806654 times)
PallWolf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
November 08, 2016, 05:48:10 AM
 #1501

download it from the MEGA link instead.
Mega link don't works in my country
Please, share me link in private.
http://dropmefiles.com/E6eBa

Hey, share me, please v2.1.
Google link don't works too, with "Quota exceeded" message.
 My ver 2.0 gives "ZEC: Job timeout" on nicehash pool on all my rigs even with -Allpools 1 option
1537506038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537506038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537506038
Reply with quote  #2

1537506038
Report to moderator
1537506038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537506038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537506038
Reply with quote  #2

1537506038
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537506038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537506038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537506038
Reply with quote  #2

1537506038
Report to moderator
1537506038
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537506038

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537506038
Reply with quote  #2

1537506038
Report to moderator
gennadiv
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 139
Merit: 100


View Profile
November 08, 2016, 05:59:15 AM
 #1502

There is a rather amusing flaw in Claymore's miners. With a small script you can vastly affect the devfee. If you have a script look at the log file to detect certain events, it can then trigger other events. So let's say your script searches for devfee mining start and adjusts your core and mem timing, then when the script sees devfee mining stop, your script then reverts the core and mem, it doesn't mine very much to the devfee address. It works with all his miners I've tested so far. A rather small but potentially expensive flaw.
кaк eгo coздaть
jeanjean15
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 48
Merit: 0


View Profile
November 08, 2016, 06:08:16 AM
 #1503

Claymore miner has killed the value of zcash .   Cry
limbaugh
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1316
Merit: 1000



View Profile
November 08, 2016, 06:22:29 AM
 #1504

Claymore miner has killed the value of zcash .   Cry

Better than the botnets taking that crown.
PorcoRosso
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
November 08, 2016, 06:46:03 AM
 #1505

any news about Nvidia support?
Tmdz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1000


View Profile
November 08, 2016, 06:55:20 AM
 #1506

Claymore miner has killed the value of zcash .   Cry

Better than the botnets taking that crown.

Its the price of the coin that killed the profit mostly, too much supply and too few buys.

and I agree the botnets don't deserve 1 single penny, I wish this was a gpu coin so we could eliminate the botnets from the hashrate.
Masked_Immortal
Member
**
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 10


View Profile
November 08, 2016, 07:40:10 AM
 #1507

Hi Claymore
I am getting blow error repeatedly on ver 2.1 with " -i 2"

"GPU returned incorrect data! ....."

but it does not specify which GPU !
where is problem

SCAVO  Technologies
SELF-SUSTAINING CRYPTO MINING FARM  BY USING RENEWABLE ENERGY RESOURCES - LIFETIME CONTRACT
────────  Whitepaper ⬝  Twitter ⬝  Telegram ⬝   Facebook ⬝  Ann Thread     ───────  Join our ICO:  July. 15- Oct. 31
Xardas2014
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 636
Merit: 500


View Profile
November 08, 2016, 07:44:02 AM
 #1508

any news about Nvidia support?
https://github.com/mbevand/silentarmy/blob/master/CHANGELOG.md
anticlimax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 1000


View Profile
November 08, 2016, 07:58:55 AM
 #1509

Damn Semprons, should of got some FX instead during the Litecoin boom



Unlock it in the bios, get an Athlon dual core.
Raises temps by 10c+ and will slightly raise the GPUs temps above it, but well worth it.
I used old stock fx coolers on mine after I unlocked them.

twitter @antiiclimax
Cryptozillah
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 678
Merit: 500


View Profile
November 08, 2016, 08:21:23 AM
 #1510

My Reference 480 8GB cards with strap mod do 55-57s/s with -i 2

nice, how about watt on the wall? worthed??
I checked a rig today that is already connected to a wattmeter. The problem is that i have a wifi repeater and a switch on the same circuit.
System + 3 x 480 + repeater and switch pull 460w from the wall

System ~75w
Repeater ~20w ?
Switch: 20w ?

So it should be around 115w per gpu.
I dont want to mess around with the rigs right now to meassure more correctly.

My Reference 480 8GB cards with strap mod do 55-57s/s with -i 2

nice, how about watt on the wall? worthed??
I can check powerdraw tomorrow

Nice speed zilla, care to share the strap use for this? TIA
All that is done in the bios is copying the 1500 strap to 1625, 1750 and 2000 strap.

I have done that on all my RX cards:

Reference 480 8GB
Reference 470 4Gb

edit.
free image host
Slightly slower atm. I have my bats restart claymore once per hour
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1003


View Profile
November 08, 2016, 08:21:41 AM
 #1511

one of my 280x rig won't start mining with "-i 2", just 0 h/s and on and on .. "-i 0" and "-i 1" works

found the culprit, the 280x rig that won't do "-i 2"

the cpu utilization is at 70% already at -i 1

funny, the older cpu in other rigs, xeon x3220 (same as q6600) can do "-i 2" at ~ 50% cpu utilization.

this 2.1 version does takes its toll in cpu's

Damn Semprons, should of got some FX instead during the Litecoin boom

you should find cheap and second hand AMD cpu's that are at least better than my core 2 quads.
Walrusbonzo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 663
Merit: 500


View Profile
November 08, 2016, 08:25:04 AM
 #1512

Anyone getting crazy 20% rejections on some of their rigs?

Its mostly on my Celerons but CPU usage is only 50% still. i3 seems fine

Yes. On my seven 290x rig with Celeron 1840 I get lots of rejects with -i 2.

I could only test -i 2 with one card anyway. So I tested -i 0,0,0,0,0,2,0

Using -i 0 across all the cards for now as -i 1 also gave me a handful of rejects.

Shame though, the 290x with -i 2 was peaking as high as 68 sol/s Sad
ITDiver
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
November 08, 2016, 08:25:12 AM
 #1513

face with problem on one my rig: 5*7870 cards.
with -i 2 got:
OpenCL error 0 #101 - -61 for all cards, and after some seconds rig hangs...
cryptohunter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1025


Re-monetizing YouTubers via Crypto-commodities


View Profile
November 08, 2016, 08:25:36 AM
 #1514

Never had virus warnings like i get with this miner?
Is it because the auto inbuilt tax it takes?





█████           █████        ██████████████▀▄███▄       ▄███▄      ▄▄▄████████▄▄▄        ▄▄███████▄▄         ▄███▄
 █████         █████         ██████████████ █████       █████    ████████████████     ▄███████████████▄      █████
  █████       █████          ▀▀▀▀▀▀▀▀█████▀▀ ▀▀▀         ▀▀▀    ██████▀▀▀▀▀▀▀▀███   ▄███████████████████▄     ▀▀▀
   █████     █████ ▄▄▄▄▄       ▄▄▄▄▄ █████  ▄▄▄▄▄       ▄▄▄▄▄  █████▀              ███████████████████████   █████ ████▄ ▄██████▄
    █████   █████  █████       █████ █████  █████       █████ ▐█████              █████████████████████████  █████ ███████████████
     █████ █████   █████       █████ █████  █████       █████ ▐████▌             ███████████████████████████ █████ ███████▀▀▀██████
      █████████    █████       █████ █████  █████       █████ ▐████▌             ███████████████████████████ █████ █████▀    ▀█████
       ███████     █████       █████ █████  █████       █████ ▐████▌             ███████████████████████████ █████ █████      █████
        █████      █████       █████ █████  █████       █████ ▐█████              █████████████████████████  █████ █████      █████
        █████      █████       █████ █████  █████       █████  █████▄              ███████████████████████   █████ █████      █████
        █████      ██████▄▄▄▄▄██████ █████  ██████▄▄▄▄▄██████   ██████▄▄▄▄▄▄▄▄███   ▀███████████████████▀    █████ █████      █████
        █████       ████████████████ █████   ████████████████  ▄ ████████████████     ▀███████████████▀  ▄█▄ █████ █████      █████
        █████        ▀▀████▀▀  █████ █████    ▀█████▀▀  █████ ▀█▀   ▀▀████████▀▀▀        ▀▀███████▀▀     ▀█▀ █████ █████      █████
Walrusbonzo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 663
Merit: 500


View Profile
November 08, 2016, 08:27:41 AM
 #1515

Never had virus warnings like i get with this miner?
Is it because the auto inbuilt tax it takes?

Read Claymore's first post Wink
Cryptozillah
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 678
Merit: 500


View Profile
November 08, 2016, 08:28:45 AM
 #1516

I have G1820 cpus in most of my rigs, all running -i 2 with 0 rejects
homeash
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 08, 2016, 08:30:44 AM
 #1517


why devfee share more ? Embarrassed
QuintLeo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1022


View Profile
November 08, 2016, 08:36:52 AM
 #1518


Unlock it in the bios, get an Athlon dual core.
Raises temps by 10c+ and will slightly raise the GPUs temps above it, but well worth it.
I used old stock fx coolers on mine after I unlocked them.

 Only works on SOME Sempron 145s, some the second core is in fact broken and disabled entirely in the chip.

 Worth trying though.


 There's plenty of cheap upgrade options for that socket.



 What killed the "value" of ZCash is that it's got pretty much ZERO adoption in place by the folks that matter - the REAL market - places like Newegg and such that take Bitcoin.
 ZCash, like almost all other altcoins, won't be worth SQUAT in the long run if it never gets adopted as a worthwhile coin OUTSIDE the cryptocoin mining industry itself.

I'm no longer legendary just in my own mind!
Like something I said? Donations gratefully accepted. LYLnTKvLefz9izJFUvEGQEZzSkz34b3N6U (Litecoin)
1GYbjMTPdCuV7dci3iCUiaRrcNuaiQrVYY (Bitcoin)
t2yax
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands


View Profile
November 08, 2016, 08:39:03 AM
 #1519

peeps can anyone tell the solve rate of asus 4gb rx 470 with high intensity mode -i 2 ?

arianee
• • • ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Smart-link Connecting Owners, Assets And Brands
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ • • •
Discord
Telegram ⊐●⊏ Reddit
Twitter ⊐●⊏ Instagram
Medium ⊐●⊏ Linkedin
Cryptozillah
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 678
Merit: 500


View Profile
November 08, 2016, 08:45:00 AM
 #1520

13 x 480
6 x 470
1 x 280x
image sharing
Pages: « 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 ... 765 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!