Bitcoin Forum
December 11, 2018, 09:33:33 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 [751] 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG AMD GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3809935 times)
stealth2600
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
December 23, 2017, 04:24:05 PM
 #15001

@Claymore how’s the new version coming along? What kinds of improvements and changes should we expect with the next release? When do you think the next version will be ready for release? Thanks for all your hard work it’s very much appreciated!
1544564013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544564013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544564013
Reply with quote  #2

1544564013
Report to moderator
1544564013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544564013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544564013
Reply with quote  #2

1544564013
Report to moderator
1544564013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544564013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544564013
Reply with quote  #2

1544564013
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544564013
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544564013

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544564013
Reply with quote  #2

1544564013
Report to moderator
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
December 23, 2017, 11:02:35 PM
 #15002

These days I got the error 511 incorrect temperature and I solve changing the power supply of the riser.

I tried change the raiser and using the same energy plug unsuccess... only works when I changed the energy plug of the riser.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
syraka76
Member
**
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 10

I AM MARVYKKIO


View Profile
December 24, 2017, 12:08:34 PM
 #15003

kind claymore, about 1 month ago I asked you to decrease the devfee, since suprnova on BTG does not support ssl, and the tax and too much for 90 seconds, you told me that you would have decreased the devfee, but you have not done anything, for could you proceed to reduce the tax? Cry Cry

Thanks to the administrators I lost the account
fastlan
Member
**
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 10

https://twitter.com/_Crypto_Mike


View Profile
December 26, 2017, 02:54:38 PM
 #15004

Anyone out there still have an R9 farm going? If so whats the power consumption? I'd like to compare..
crypto_curious
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 107


★777Coin.com★ Fun BTC Casino!


View Profile
December 26, 2017, 10:03:14 PM
 #15005

Anyone out there still have an R9 farm going? If so whats the power consumption? I'd like to compare..

I got some of them overclocked but haven't checked power usage for a while, I've asked my friend if he remembers how much they were drawing. How many of them you have? I got 8x 290 and 2x390. On 290 some fans are failing, and on 390 I got 100% modded fans attached, 2x120mm on each card;) Still running strong.

fastlan
Member
**
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 10

https://twitter.com/_Crypto_Mike


View Profile
December 26, 2017, 11:18:30 PM
 #15006

Anyone out there still have an R9 farm going? If so whats the power consumption? I'd like to compare..

I got some of them overclocked but haven't checked power usage for a while, I've asked my friend if he remembers how much they were drawing. How many of them you have? I got 8x 290 and 2x390. On 290 some fans are failing, and on 390 I got 100% modded fans attached, 2x120mm on each card;) Still running strong.

Niceee  Grin    I've got 15 280x, 2 270x, 1 290, 3 480, 2 380 all drawing about 4600 watts (i think)
michoz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 28, 2017, 02:59:21 PM
 #15007

Hello.
I have 7 gpu mining rig.
2x 470
1x580
4x 570
Asrock h110 pro btc+
ddr4 4gb ram
250 ssd

I can mine etherium, cryptonight,... but when I mine claymores ZCash I get blue screen with video tdr error (atikmdag.sys)
The gpus have modded bios.

I try boot windows, older drivers, other setup (asrock h81 pro btc r2.0), underclocked, deafult wattman settings... problem the same... I also have computer with nvidia 970 and rx570 and I can mine zec with no problems...
Anyone know, how to solve this problem?
syraka76
Member
**
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 10

I AM MARVYKKIO


View Profile
December 29, 2017, 06:31:41 AM
 #15008

@claymore about 1 month ago you said that you updated your miner, and lowered the devfee, but we have no news about it

Thanks to the administrators I lost the account
xs2k
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 07:56:05 AM
 #15009

Hello.
I have 7 gpu mining rig.
2x 470
1x580
4x 570
Asrock h110 pro btc+
ddr4 4gb ram
250 ssd

I can mine etherium, cryptonight,... but when I mine claymores ZCash I get blue screen with video tdr error (atikmdag.sys)
The gpus have modded bios.

I try boot windows, older drivers, other setup (asrock h81 pro btc r2.0), underclocked, deafult wattman settings... problem the same... I also have computer with nvidia 970 and rx570 and I can mine zec with no problems...
Anyone know, how to solve this problem?


Same issue here even on stock everything. RX 580 rig.
metz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 10:28:28 AM
 #15010

Hello.
I have 7 gpu mining rig.
2x 470
1x580
4x 570
Asrock h110 pro btc+
ddr4 4gb ram
250 ssd

I can mine etherium, cryptonight,... but when I mine claymores ZCash I get blue screen with video tdr error (atikmdag.sys)
The gpus have modded bios.

I try boot windows, older drivers, other setup (asrock h81 pro btc r2.0), underclocked, deafult wattman settings... problem the same... I also have computer with nvidia 970 and rx570 and I can mine zec with no problems...
Anyone know, how to solve this problem?


Same issue here even on stock everything. RX 580 rig.

Same here...
@claymore can you help?

My setup
ASUS B250 Mining
8GB RAM
G4400 CPU
128GB SSD
4x RX580
2x RX480
3x 750w PSU

Mining ETH is very stable 29-31MH/s accross the cards.
Switching to ZCL gives immediate OpenCL errors GPU 1 & 4 don't even start up before the miner resets.

Tried -old and -i 1 switches but that didnt help
crypto_curious
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 107


★777Coin.com★ Fun BTC Casino!


View Profile
December 29, 2017, 03:08:21 PM
 #15011

@claymore about 1 month ago you said that you updated your miner, and lowered the devfee, but we have no news about it

Yeah +1 for the question from me. Any news?

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 1271

Miners developer


View Profile
December 29, 2017, 03:54:17 PM
 #15012

@claymore about 1 month ago you said that you updated your miner, and lowered the devfee, but we have no news about it
Yeah +1 for the question from me. Any news?

Yes I will do it but I did not promise any timeframes, right now I'm busy with XMR miner update (bug fixes mostly), I will release it very soon.
Then I will update dual miner because some things must be updated.
After that I will update this miner and this update will include less devfee as promised.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
MarcoPolo-FR
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 29, 2017, 11:13:09 PM
 #15013

RX 580
No temperature, fan RPM and no fan control
Worked on RX 480
Driver is last

Kind of same issue...

Config is Windows 10 Pro (64b) up to date, Sapphire RX 480 8G x 1 (test rig), Radeon Software 17.12.1 (the latest)

Claymore is not displaying any info at all about Temperature or Fan (not even 0° / 0 %)... Must be linked to latest Radeon Software, with the previous one (17.7.1) Claymore was giving correct info...


Some kind of follow-up...


I have been testing a few configurations, various motherboard, various Gfx Cards, various versions of the Radeon Software : the common pb is Claymore v12.6 with the latest version of Radeon Software (17.12.1) does not give Card ° / Fan %
crypto_curious
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 107


★777Coin.com★ Fun BTC Casino!


View Profile
December 30, 2017, 07:37:01 AM
 #15014

What you guys are using on your Radeons?
I am still using this miner, mining only Equihash, since it seems most profitable right now. I Have 290 and 390 cards.
What you are mining? Smiley

fabdu43
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
December 30, 2017, 11:26:54 AM
 #15015

hello

this night   small  minning , but

<a href="https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=95474220171230121452resized.jpg"><img src="https://img15.hostingpics.net/thumbs/mini_95474220171230121452resized.jpg" alt="Heberger image" /></a>

it's normal
rizabbasi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 100


View Profile
December 31, 2017, 11:48:51 AM
 #15016

Hi,

Is BTG done with testnet?

Shipping beats perfection. So "ship" and then improve (that 1%).
metz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
January 01, 2018, 06:36:46 PM
 #15017

Could somone help me work out why a GPU starts with 0 Sol?
Then I see OpenCL GPU Hang errors.

GPU is ASUS Dual RX580 8GB
Stock BIOS and with Ubermix 3.2 mem strap both lock up

For testing the GPU is running off its own 750w PSU, so I don't think its power.

Changed PCI riser for a new one

Card is only 2 months old, could it be faulty?
Scorpionul696
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 01, 2018, 09:02:20 PM
 #15018

Hello guys, i'm mining on equihash alghoritm, and i have dual Gigabite AMD Radeon HD 6970 2GB cards.
I get only 20-23 Sol/s . Total sped: 20.500 H/s : GPU 1: 10.500 H/s and GPU 2 : 9.900 H/s
I have the settings bellow:
GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ZecMiner64.exe -allpools 1 -zpool stratum.aikapool.com:9927 -zwal evilxzone.vot -zpsw xxx -asm 1,1 -i 1.2

If i set higher -i (2-9) it's gets reseted to <1> do to lack of memory (as it says the miner) : i have 4 gb total video, 8 gb real RAM memory, with virtual memory set at 32 GB.

Whay i do wrong here? I think these 2 videocards should get more than 23 Sol/s Sad The temperatures stays low anyway: 72 degrees C instead of 90 Sad
Happy new year 2018 Smiley And thanks in advance Smiley
crypto_curious
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 107


★777Coin.com★ Fun BTC Casino!


View Profile
January 02, 2018, 08:44:22 PM
 #15019

Hi,

I experienced a crash today. After mining for 19 hours since restart zecminer64.exe crashed:
Code:
Problem signature:
  Problem Event Name: APPCRASH
  Application Name: ZecMiner64.exe
  Application Version: 0.0.0.0
  Application Timestamp: 598ae6f9
  Fault Module Name: MSVCR110.dll
  Fault Module Version: 11.0.51106.1
  Fault Module Timestamp: 5098826e
  Exception Code: c0000005
  Exception Offset: 000000000003c605
  OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
  Locale ID: 1045
  Additional Information 1: 5085
  Additional Information 2: 50855d813c4026f2af0f2acfc26d0ae1
  Additional Information 3: c038
  Additional Information 4: c038fc103080e98e02f20fb4fb74527a

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Zipped log from whole session is here: https://1drv.ms/u/s!AtCZChr8cnfzm3UMMoqRcZ3dVrHw

Hardware configuration:
Code:
Windows 7 64bit
Gigabyte GA-970A-DS3P
AMD SEMPRON 145 Sargas 2.8GHz Socket AM3
2GB RAM
4x Radeon R9 290 (or 290X)
Everything is stable and it's been mining for 9 months like that. Sometimes a GPU drops out and zecminer64 is restarting it. But this is first time zecminer64.exe crashed itself.

crypto_curious
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 107


★777Coin.com★ Fun BTC Casino!


View Profile
January 02, 2018, 08:52:23 PM
 #15020

Hello guys, i'm mining on equihash alghoritm, and i have dual Gigabite AMD Radeon HD 6970 2GB cards.
I get only 20-23 Sol/s . Total sped: 20.500 H/s : GPU 1: 10.500 H/s and GPU 2 : 9.900 H/s
I have the settings bellow:
GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ZecMiner64.exe -allpools 1 -zpool stratum.aikapool.com:9927 -zwal evilxzone.vot -zpsw xxx -asm 1,1 -i 1.2

If i set higher -i (2-9) it's gets reseted to <1> do to lack of memory (as it says the miner) : i have 4 gb total video, 8 gb real RAM memory, with virtual memory set at 32 GB.

Whay i do wrong here? I think these 2 videocards should get more than 23 Sol/s Sad The temperatures stays low anyway: 72 degrees C instead of 90 Sad
Happy new year 2018 Smiley And thanks in advance Smiley

Delete asm and intensity options. They are asm=1 and i=6 by default (which is just fine for standard mining).

Pages: « 1 ... 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 [751] 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!