Bitcoin Forum
March 29, 2017, 03:15:26 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 664 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash AMD GPU Miner v12.4 (Windows/Linux)  (Read 2154255 times)
Za1n
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
November 05, 2016, 11:22:34 PM
 #821

Claymore - you are CRAZY man!!! 38sol/s from old r7 370\2G!!!! I'm confused! GREAT!

I know, this is crazy. I just took all my R7 370's off eBay that now I feel I was giving away too cheaply.

1490800526
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490800526

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490800526
Reply with quote  #2

1490800526
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1490800526
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490800526

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490800526
Reply with quote  #2

1490800526
Report to moderator
AnorakSupra
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
November 05, 2016, 11:25:37 PM
 #822

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) for my 3rd RX 470.  Shocked Oh Windows...
Za1n
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
November 05, 2016, 11:27:02 PM
 #823

what about the power consumption? Has anyone checked it ?

Its less then ETH mining.

How many percent lower? My killawatt died . Couldn't measure.

I would say a good 18-20% lower. On a 5 GPU rig I went from about 600 watts mining ETH to under 500 watts, both are using pretty much the using same settings (I did reduce Voltage offset a bit more in Watt Tool). These GPUs have the BIOS mod (1500 strap) and I am also using Watt Tool to reduce voltages when mining either ETH and Zcash.

Za1n
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
November 05, 2016, 11:29:52 PM
 #824

what about the power consumption? Has anyone checked it ?

Its less then ETH mining.
Sure I noticed that, after switching from eth even fans are sometimes idle and it's much cooler in room. I mean genoil's miner was giving much less hashrate than this one, was wondering is there a difference between this two. I will able to check myself in a day or so and post here but if someone already checked I will sleep in peace

Yep, same here, most of my fans hardly spin anymore now that I switched most of my rigs over to Zcash mining. I am going to have to buy more rigs to stay warm this Winter. Wink

adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190



View Profile
November 05, 2016, 11:39:34 PM
 #825

Biggest difference was on the 290. It would be crazy loud at 75-80% fan speed and now can't hear it at 55% fan.

Reference model 290.


Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302



View Profile
November 05, 2016, 11:48:00 PM
 #826

Questions for someone more knowledgable than myself.
1. One of my rigs has two R9 290's.  One has 4GB and the other 8GB.  They both get in the mid to high 40's H/s.  Does that make sense.

2. Does it make sense to mod these cards for zcash mining?  If so, what would you recommend in settings and mod software?
sonnychiba
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
November 05, 2016, 11:48:58 PM
 #827

6 x Sapphire RX 470 4GB - 210 H/s. And 450w from wall. Cards temp 60 and fans 20%. Awesome miner. Smiley


Are you doing anything special to get such low power from the wall with 6 rx470's?
MarcusDe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433


View Profile WWW
November 05, 2016, 11:52:46 PM
 #828

Some statistics from me:

50 H/s on AMD Fury with cores unlocked to 60 (GPU #0: Fiji, 4096 MB available, 60 compute units)
and only little less... 44 H/s on 280X.

sam29
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23


View Profile
November 05, 2016, 11:54:44 PM
 #829

ZEC - Total Speed: 259.559 H/s, Total Shares: 21, Rejected: 0, Time: 00:06
ZEC: GPU0 37.829 H/s, GPU1 33.310 H/s, GPU2 36.395 H/s, GPU3 38.948 H/s, GPU4 36.583 H/s, GPU5 39.274 H/s, GPU6 37.220 H/s
7x470 4gb. gpu1 is not moded

ZEC - Total Speed: 257.371 H/s, Total Shares: 3, Rejected: 0, Time: 00:00
ZEC: GPU0 45.861 H/s, GPU1 44.524 H/s, GPU2 44.658 H/s, GPU3 45.481 H/s, GPU4 31.086 H/s, GPU5 45.555 H/s
5x480 8gb moded
 +1x470 4gb not moded

is it worth mining with rx480?
Relaqs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
November 05, 2016, 11:55:09 PM
 #830

4x R9 280x genoil 85 sos   claymore 150 m/h
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190



View Profile
November 05, 2016, 11:56:09 PM
 #831

Questions for someone more knowledgable than myself.
1. One of my rigs has two R9 290's.  One has 4GB and the other 8GB.  They both get in the mid to high 40's H/s.  Does that make sense.

2. Does it make sense to mod these cards for zcash mining?  If so, what would you recommend in settings and mod software?

Yikes! R9 290 8GB - that's crazy rare.

Overclock both GPUs to 1100/1250 and you will get 50Sols

You can use Stilt bios to get a lower voltage and there are some memory tweaks if I recall.

wpalczynski
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


Twitter: @wpalczynski


View Profile
November 06, 2016, 12:03:16 AM
 #832

Hi Guys,

I am running 2 stock R9 290s and cannot get more than an average of 35 hash per GPU.  Is there anything I can do to increase this?

Thanks.

Relaqs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
November 06, 2016, 12:03:26 AM
 #833

Genoil need restart.bat claymore?

ai not working anymore, just stop found share, black screen

https://cdn-standard.discourse.org/uploads/zcash/original/2X/3/374b0073411efa9c11c2196d5571de0a10782041.jpg
YIz
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 280


"Great success!"


View Profile
November 06, 2016, 12:05:07 AM
 #834

Hi Guys,

I am running stock 2 stock R9 290s and cannot get more than an average of 35 hash per GPU.  Is there anything I can do to increase this?

Thanks.

Yeah, increase the clock speed while undervolting and decrease the memory clock, should get you some more hashes.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ matchpool - ICO march 2017 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
▄▄▄▄                   Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    JOIN US NOW                   ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                                 Smart contract rewards    ◾    Link people together                                 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
wpalczynski
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


Twitter: @wpalczynski


View Profile
November 06, 2016, 12:05:50 AM
 #835

Hi Guys,

I am running stock 2 stock R9 290s and cannot get more than an average of 35 hash per GPU.  Is there anything I can do to increase this?

Thanks.

Yeah, increase the clock speed while undervolting and decrease the memory clock, should get you some more hashes.

To what values?

COOLERbyPSP
Member
**
Online Online

Activity: 111


View Profile
November 06, 2016, 12:09:01 AM
 #836

Awkward moment, when your 1070&1080 slower, than R7 370 Sad

Waiting for CUDA support. 2.5% fee? PFFF, I'll dig even with 20%, if speeds will raise ≥x3 times :'D

NIRO: 2RWQWDKc8AwLP3bDKdLNPd7Wc5QMtJ5YuDFjd9BAYFeC8YwhyC3
SC: 8df58449521ee04b221a7b6bd4c3a4c88a9621b73df004f00a4006d2d5214639539308540707
YIz
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 280


"Great success!"


View Profile
November 06, 2016, 12:12:34 AM
 #837

Hi Guys,

I am running stock 2 stock R9 290s and cannot get more than an average of 35 hash per GPU.  Is there anything I can do to increase this?

Thanks.

Yeah, increase the clock speed while undervolting and decrease the memory clock, should get you some more hashes.

To what values?

Not sure about the exact values but around 1050/1200 should be okay.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ matchpool - ICO march 2017 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
▄▄▄▄                   Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    JOIN US NOW                   ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                                 Smart contract rewards    ◾    Link people together                                 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
aib
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55

Advance Internet Block Representitive


View Profile WWW
November 06, 2016, 12:12:59 AM
 #838

woow, does it support the dual mode?

Advance Internet Block (AIB)
padrino
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344


https://www.bitworks.io


View Profile WWW
November 06, 2016, 12:15:07 AM
 #839

woow, does it support the dual mode?


Read the first post describing it

1CPi7VRihoF396gyYYcs2AdTEF8KQG2BCR
https://www.bitworks.io
wpalczynski
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


Twitter: @wpalczynski


View Profile
November 06, 2016, 12:18:44 AM
 #840

Hi Guys,

I am running stock 2 stock R9 290s and cannot get more than an average of 35 hash per GPU.  Is there anything I can do to increase this?

Thanks.

Yeah, increase the clock speed while undervolting and decrease the memory clock, should get you some more hashes.

To what values?

Not sure about the exact values but around 1050/1200 should be okay.

The clock speed and memory clock are done with the command line arguments right?

I understand the undervolting is done with a utility, do I need to do that to get more hashes or is it just for power saving?  I have free power so don't really care, only concerned with noise and heat.

Thanks.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 664 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!