Bitcoin Forum
September 27, 2021, 04:16:03 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 [316] 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 ... 763 »
  Print  
Author Topic: Claymore's ZCash/BTG AMD GPU Miner v12.6 (Windows/Linux)  (Read 3837660 times)
Altcoining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 138
Merit: 100


View Profile
November 30, 2016, 08:06:55 AM
 #6301

Anyone else dissapoint with the Nanopool ? Its paying consistently under what it should be for the h/s it displays by a good 15% and on top of that its not even showing the right h/s , its under by around 1000 h/s  for my 15000 h/s

anyone seeing this as well ?
Nano pool has always been like that.
1632759363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632759363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632759363
Reply with quote  #2

1632759363
Report to moderator
1632759363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632759363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632759363
Reply with quote  #2

1632759363
Report to moderator
1632759363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632759363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632759363
Reply with quote  #2

1632759363
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632759363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632759363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632759363
Reply with quote  #2

1632759363
Report to moderator
1632759363
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632759363

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632759363
Reply with quote  #2

1632759363
Report to moderator
Arek
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 08:08:29 AM
 #6302

Yesterday tested undervolting on my Giga RX 470 Gaming G1 4Gb.

On stock (1230/1650):
Idle - 90 W/wall , Mining - 216-230 W/wall ( 75avg  W in GPU-Z).

Undervolted -90mW in AB stock clocks :
Indle - 90W/wall ( didnt measured , I gues it was same), Mining - 190-200 W/wall ( 52avg W in GPU-Z)

So its about 30 W less power usage . Anyone got same results ?

Hashrate was the same.
this is the whole system wattage right? no way a 470 uses 200watt
they are capped at around 150
Claymore only works for
It's not 200W. RX 470 is doing around 5-10W in idle so if you take 230W and subtract 80W (mobo + psu + other stuff) it leaves you at 150W for GPU at the wall, so GPU is actually using around 130W if we assume that PSU has 85% efficiency.

well not that efficient, while the 1070 is more expensive it can do 220 sol at 95w, ratio is an impressive 2:1 between hashrate and consumption

I have silentarmy builds and my 1070s only do 120 or so sols where are you getting these numbers

Why not use Claymore v8? It's like 100% faster than any SA build
Claymore only works for AMD cards

If you undervolt RX470 you'll get 170-180 sols at 120W but the price is half of gtx1070 Smiley
golden0707
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 189
Merit: 100


View Profile
November 30, 2016, 08:13:12 AM
Last edit: November 30, 2016, 08:24:16 AM by golden0707
 #6303

Yesterday tested undervolting on my Giga RX 470 Gaming G1 4Gb.

On stock (1230/1650):
Idle - 90 W/wall , Mining - 216-230 W/wall ( 75avg  W in GPU-Z).

Undervolted -90mW in AB stock clocks :
Indle - 90W/wall ( didnt measured , I gues it was same), Mining - 190-200 W/wall ( 52avg W in GPU-Z)

So its about 30 W less power usage . Anyone got same results ?

Hashrate was the same.
this is the whole system wattage right? no way a 470 uses 200watt
they are capped at around 150

Yes, 200watt at the wall was whole system consumption.
I suppose before underclock was about 140W card only consump. after - 110W ( mining mode of kz)
newklear
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 08:15:19 AM
 #6304

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1003


SmartFi - EARN, LEND & TRADE


View Profile
November 30, 2016, 08:16:19 AM
 #6305

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory

Rinstall your drivers, first uninstall with DDU

....The Open.................
....Lending Platform....
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄██████████▀▀▀▀███████▄
█████████▀        ███████
████████▀        ▄█████████
█████████       ▄▀▀██████████
█████████     ▄▀   ▀█████████
██████████  ▄▀      █████████
█████████▀▀       ▄████████
███████        ▄█████████
▀███████▄▄▄▄██████████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
.SMARTFI..████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
████
....Join the SmartFi.......
....Token Sale....
████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
█████████████████▀▀  ███████
█████████████▀▀      ███████
█████████▀▀   ▄▄     ███████
█████▀▀    ▄█▀▀     ████████
█████████ █▀        ████████
█████████ █ ▄███▄   ████████
██████████████████▄▄████████
████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
████████▀▀▄██████▄▀▀████████
███████  ▀        ▀  ███████
██████                ██████
█████▌   ███    ███   ▐█████
█████▌   ▀▀▀    ▀▀▀   ▐█████
██████                ██████
███████▄  ▀██████▀  ▄███████
████████████████████████████
████████████████████████████
████████████████████████████
newklear
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 08:23:51 AM
 #6306

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory

Rinstall your drivers, first uninstall with DDU


I think i did  that like 3 times already with new windows also . Same error . For a Rx 470 Nitro + OC what drivers you think should be best ? Thanks !
Vixmore
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250



View Profile
November 30, 2016, 08:26:34 AM
 #6307

Anyone else dissapoint with the Nanopool ? Its paying consistently under what it should be for the h/s it displays by a good 15% and on top of that its not even showing the right h/s , its under by around 1000 h/s  for my 15000 h/s

anyone seeing this as well ?

I noticed that in Nanopool as well. I moved to flypool, but the displayed hash is consistently around 6% below reported locally. I moved to Dwarfpool, the displayed hash rate is 5% above reported rate, but the shares are 6-10% below right rate.
yatta
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10


View Profile
November 30, 2016, 08:40:38 AM
 #6308

Only reasonable meter is wall.

At the moment i'm testing 470x and 480x.
480x doing 177sols with 110w.


What is your 470's doing with undervolting?

470 - 165
480 - 180 at the moment Smiley
2 cards in rig - 288W at wall.
System eats 83-85.
So cards eat about 105- 107w each.

ETH 0xe3c8d2587e03ac3bdcb86794b8227c000db54d25
snakey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 1001



View Profile
November 30, 2016, 09:04:35 AM
 #6309

For some reason after installing v8 my fans seems to be working much harder and louder...Everyone said that they got better speeds but the same watts but mine seems to be pushing the fans harder.

Any help would be appreciated.

Thanks.
ivomm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1444
Merit: 1381


All good things to those who wait


View Profile
November 30, 2016, 09:15:12 AM
 #6310

Anyone else dissapoint with the Nanopool ? Its paying consistently under what it should be for the h/s it displays by a good 15% and on top of that its not even showing the right h/s , its under by around 1000 h/s  for my 15000 h/s

anyone seeing this as well ?
Nano pool has always been like that.

I second that. I compared Nanopool for ETH, ETC and ZEC with the following pools: dwarfpool for ETH, ethc.epool.io for ETC, flypool and coinmine for ZEC. I must say that nanopool was giving 5-10% less earnings compared to the other pools. I also noticed that dwarfpool was giving exactly the same profit as the calculator www.whattomine.com was showing both for ETH and XMR (with Claymore Cryptonight miner). I think that Nano is delibarately showing an incorrect hashrate. Only the profit tests can show the real picture.
Altcoining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 138
Merit: 100


View Profile
November 30, 2016, 09:23:51 AM
 #6311

Anyone else dissapoint with the Nanopool ? Its paying consistently under what it should be for the h/s it displays by a good 15% and on top of that its not even showing the right h/s , its under by around 1000 h/s  for my 15000 h/s

anyone seeing this as well ?
Nano pool has always been like that.

I second that. I compared Nanopool for ETH, ETC and ZEC with the following pools: dwarfpool for ETH, ethc.epool.io for ETC, flypool and coinmine for ZEC. I must say that nanopool was giving 5-10% less earnings compared to the other pools. I also noticed that dwarfpool was giving exactly the same profit as the calculator www.whattomine.com was showing both for ETH and XMR (with Claymore Cryptonight miner). I think that Nano is delibarately showing an incorrect hashrate. Only the profit tests can show the real picture.
I've found the same as you, Dwarf has always been my favorite, it pays the best compared to every other ETH pool that I've used, I hope the same for ZEC.

It looks like Dwarf is looking better


19273   16-11-30, 09:04:58 (1 hour ago)   9.6370   immature
19221   16-11-30, 06:31:59 (3 hours ago)   9.6111   immature
19213   16-11-30, 06:17:45 (4 hours ago)   9.6070   confirmed
19175   16-11-30, 04:22:59 (6 hours ago)   9.5880   confirmed
19145   16-11-30, 03:10:21 (7 hours ago)   9.5730   confirmed

finding new block every 4 hours or so now.
Kartoff
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100


View Profile
November 30, 2016, 09:31:59 AM
 #6312

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory

Check extender of that card... Or just change it... I have similar problems with crappy extenders...
stoleyourburger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 09:44:42 AM
 #6313

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory
Might be a bad riser.
I had a situation when I opened a brand-new riser x16-x16 and used it for a while, everything was alright.
After a while, I reconnected the riser several times and after that when system is idle, everything was ok, but when I turn a miner on - the GPU begins showing 0S/S, hangs and restarts the PC.
Changing the riser helped... For a while, then some time passed and history repeated itself... Using x1-x16 riser in x16 slot helped me. I guess crappy risers were the problem. Ordered USB risers now, hope it will help.
Hope my experience helps. Anyways, try this GPU without riser to make sure GPU is ok.
cryptomined
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 104



View Profile WWW
November 30, 2016, 09:46:09 AM
 #6314


Might be a bad riser.

or the riser is loose
or .. are the lanes set to gen2?  is there a 16x configuration setup like 8x4x4x?
definetly dont leave any of those settings on auto
or the drivers are getting mixed up, might want to try DDU uninstall and reinstall drivers if nothing else works

newklear
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 09:49:44 AM
 #6315


Might be a bad riser.

or the riser is loose
or .. are the lanes set to gen2?  is there a 16x configuration setup like 8x4x4x?
definetly dont leave any of those settings on auto
or the drivers are getting mixed up, might want to try DDU uninstall and reinstall drivers if nothing else works

The lanes are set to gen2 yeah . I have gen 1 and gen 2 should i switch to gen1 ? Can you tell me more about this settings ? To be honest everything is stock and auto. It`s strange that everything works well for 30 mins sometimes 1 hour sometimes 2 hours than boom...i get that error and pc freezes ! Thank you for the helping response
z97rx470
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 10:01:49 AM
 #6316

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory

I was just gonna post here because I'm having the same problem with my Rx 470s i'm running an msi z97 gaming 5 motherboard. The only thing that has worked for me so far is to keep rearranging the slot configuration and reinstalling the drivers multiple times (took me like 10 tries to get it stable) right now its running stable with 5 cards but I have 7 available and can't get the other two to work. I only have 4 working risers at the moment so I'm plugging in two of my gpus directly into the x16 slots (1st and last one) and risers on the remaining slots (constantly rearranging to get it working) somebody please help this is a nightmare. Keep getting this stupid atikmdag.sys has failed crap

Have already tried everything that I could find on google including changing PCI to gen1 and gen 2, changing drivers, changed config to 8x4x4, etc
stoleyourburger
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 10:02:44 AM
 #6317


Might be a bad riser.

or the riser is loose
or .. are the lanes set to gen2?  is there a 16x configuration setup like 8x4x4x?
definetly dont leave any of those settings on auto
or the drivers are getting mixed up, might want to try DDU uninstall and reinstall drivers if nothing else works

The lanes are set to gen2 yeah . I have gen 1 and gen 2 should i switch to gen1 ? Can you tell me more about this settings ? To be honest everything is stock and auto. It`s strange that everything works well for 30 mins sometimes 1 hour sometimes 2 hours than boom...i get that error and pc freezes ! Thank you for the helping response
Mentioning a loose riser.. I had a 4 days uptime on one miner with x1-x16 risers. Then suddenly the miner froze, but I could ping the PC, though couldn't connect to it through RDP, Teamviewer or VNC... So when I got to my miner physically, I saw one riser loose, a couple millimeters out from the motherboard. I guess it could be bad riser + vibration (very strange, but that's my only guess) or maybe some ghost Smiley
Seriously, I had a thought that riser was springly (elastic) and maybe because of environment (temp, vibration) it took itself a little out.

Btw what gen1/gen2 you are talking about?
Klaasje
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1080
Merit: 1000

BTC - 14ZVqS5UGqhY77d5u9aUSW24ipRJ2g9wmm


View Profile
November 30, 2016, 10:09:09 AM
 #6318

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory

i had the same problem changed my RAM memory all fixed Cheesy

Bitcoin - 14ZVqS5UGqhY77d5u9aUSW24ipRJ2g9wmm
z97rx470
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
November 30, 2016, 10:13:07 AM
Last edit: November 30, 2016, 10:25:37 AM by z97rx470
 #6319

Hello guys. I just started configuring my first rig. I have 4 RX 470 gpus . It works just fine until i get this error :

WATCHDOG: GPU 2 hangs in OpenCL call, exit .

After that it tries to restart the system but actualy freeze it. I have 1200 PSU so power shouldn`t be a problem


Any idea what it can cause this ? I have enough virtual memory set. The Gpus are not modded or anything . Just stock


There seems to be a problem with atikmdag.sys Fail . I have 16 gb of Virtual Memory

i had the same problem changed my RAM memory all fixed Cheesy

Thanks for the tip will try tomorrow
dzonikg28
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 504



View Profile
November 30, 2016, 10:56:00 AM
 #6320

IS GPY  allready dead for this coin
http://www.ufominers.com/zcash-equinox

█████████████████████████████
██████▀ ▀███████████▀ ▀██████
████▀ ▄█▄ ▀███████▀ ▄█▄ ▀████
███▄ ▀████▄ ▀███▀ ▄████▀ ▄███
█████▄ ▀████▄ ▀ ▄████▀ ▄█████
███████▄ ▀████▄ ▀██▀ ▄███████
█████████  █████ ████████████
███████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▀███████
█████▀ ▄████▀ ▄ ▀████▄ ▀█████
███▀ ▄████▀ ▄███▄ ▀████▄ ▀███
████▄ ▀█▀ ▄███████▄ ▀█▀ ▄████
██████▄ ▄███████████▄ ▄██████
█████████████████████████████
..XIRCUS..                       ▄████▄
    ▄███▄              ██████
    █████             ▀████▀
     ▀▀▀ ▀▄         ▄▀
           ▄█████▄
           █████████
           █████████
           ▀█████▀
         ▄▀    █    ▀▄ ▄▄
       ▄▀      █      ████
▄████▄     ▄█████▄   ▀██▀
██████      ███████
 ▀▀▀▀       ▀█████▀
||
▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
███████████████▀▀  █████
████████████▀▀      ██████
▐████████▀▀   ▄▄     ██████▌
▐████▀▀    ▄█▀▀     ███████▌
▐████████ █▀        ███████▌
████████ █ ▄███▄   ███████
████████████████▄▄██████
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀
▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
███████████▀    ▐███████
███████████    ▄▄█████████
▐██████████▀    ▀▀█████████▌
▐█████████▌       █████████▌
▐███████████    ███████████▌
███████████    ███████████
██████████    ██████████
▀████████▄  ▄████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀
Pages: « 1 ... 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 [316] 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 ... 763 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!