Bitcoin Forum
May 24, 2019, 04:21:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 [252] 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3410199 times)
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:48:45 PM
 #5021

i get about 20% less mhashs compared to the solo miner, is that normal?

I think so. I understand it's compiled with CUDA 5.0, and the boost in kepler cards (most 600 series) comes from CUDA 5.5
Let's hope Christian will share the official binary soon (he compiles with cuda 5.5)

In any case I am very grateful for the share, right now I'm doing ~50Mhs on with a GTX660 1GH pool.

EDIT: Also I am very grateful that I now can finally get up from my home pc and go to work. Still having a chance to keep my job there. Cheesy

I posted this now to the first posting in thread. as always: careful with in official binaries :-)

You're the king of kings, from 86mh/s to 120 again. LONG LIVE CUDA

EDIT: AND LONG LIVE CHRISTIAN!!!!
1558714871
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558714871

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558714871
Reply with quote  #2

1558714871
Report to moderator
Bitcoin mining is now a specialized and very risky industry, just like gold mining. Amateur miners are unlikely to make much money, and may even lose money. Bitcoin is much more than just mining, though!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558714871
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558714871

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558714871
Reply with quote  #2

1558714871
Report to moderator
1558714871
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558714871

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558714871
Reply with quote  #2

1558714871
Report to moderator
1558714871
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558714871

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558714871
Reply with quote  #2

1558714871
Report to moderator
GordonSSS
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:50:10 PM
 #5022

I decided to make my optimised Windows cudaminer build donation-ware instead Grin

https://mega.co.nz/#!O05yEZTK!j8u4ZFHZxqif94ihKnOIgYsIl7cYAfSdgJsbDiSmtpk

Donations will be much appreciated!

MAX: mR6iiBz4NRBMDjo2zpY9fJr5yUn4EL6pgd
XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6

Looks like Spoetnik just beat me to it, but at least on my machine my build is 23% faster

I have cudaminer Windows binaries, working on http://max.1gh.com !

This is waaaay faster than CPU mining!

Willing to sell for only 0.1 BTC or 30 XPM. Please PM me if interested.

XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
RIC: RDzYLbepJdGu5vZMwYe5GtiJYe417AWJJV
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6
weedoge
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:52:39 PM
 #5023

I decided to make my optimised Windows cudaminer build donation-ware instead Grin

https://mega.co.nz/#!O05yEZTK!j8u4ZFHZxqif94ihKnOIgYsIl7cYAfSdgJsbDiSmtpk

Donations will be much appreciated!

MAX: mR6iiBz4NRBMDjo2zpY9fJr5yUn4EL6pgd
XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6

Looks like Spoetnik just beat me to it, but at least on my machine my build is 23% faster

I have cudaminer Windows binaries, working on http://max.1gh.com !

This is waaaay faster than CPU mining!

Willing to sell for only 0.1 BTC or 30 XPM. Please PM me if interested.

Uh.. isn't this the version Chris just added to the OP?

Also does anyone have any idea of the best settings to start with for a Titan? ^^ I'm at 120MHashes atm but have seen better reported.
I don't have any clue what the "warps" and stuff actually mean.

Thanks in advance!

cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 12:54:43 PM
 #5024


Uh.. isn't this the version Chris just added to the OP?

Also does anyone have any idea of the best settings to start with for a Titan? ^^ I'm at 120MHashes atm but have seen better reported.
I don't have any clue what the "warps" and stuff actually mean.

Thanks in advance!

Very likely the same version, except that the code in the OP was compiled by me.
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:55:46 PM
 #5025


Uh.. isn't this the version Chris just added to the OP?

Also does anyone have any idea of the best settings to start with for a Titan? ^^ I'm at 120MHashes atm but have seen better reported.
I don't have any clue what the "warps" and stuff actually mean.

Thanks in advance!

Very likely the same version, except that the code in the OP was compiled by me.

Which is more trustworthy Smiley
Congratulations on your maxcoin man, 1000+ how much BTC did you get from that?
GordonSSS
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:58:31 PM
 #5026

I probably made about the same fixes to the code as you did. My build was much faster than the one previously posted here (not by you, by someone else), but not quite as fast as yours is now (hadn't seen you'd just added that to the OP before I posted Smiley )


Uh.. isn't this the version Chris just added to the OP?

Also does anyone have any idea of the best settings to start with for a Titan? ^^ I'm at 120MHashes atm but have seen better reported.
I don't have any clue what the "warps" and stuff actually mean.

Thanks in advance!

Very likely the same version, except that the code in the OP was compiled by me.

XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
RIC: RDzYLbepJdGu5vZMwYe5GtiJYe417AWJJV
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6
boy2k
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 12:58:43 PM
 #5027

Can anyone help me with some settings for my 295 GTX's?

i tried

Code:
cudaminer --algo=keccak -d 0 -i -0 -C 2 -L 1024 -H 2 -l K1000x16 -R 5 --no-autotune -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u meKxs7NUf8SfXjznNFtmNhFfsyvVachisE -p x

Cuda tells me the card has only 1.3 capability so i can't use K but then hashes at some mental speeds... it doesn't find anything though so i think its just ticking away and not doing anything.




Can anyone help me tune it in?  Smiley
Katatsuki
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile WWW
February 07, 2014, 01:01:39 PM
 #5028

I decided to make my optimised Windows cudaminer build donation-ware instead Grin

https://mega.co.nz/#!O05yEZTK!j8u4ZFHZxqif94ihKnOIgYsIl7cYAfSdgJsbDiSmtpk

Donations will be much appreciated!

MAX: mR6iiBz4NRBMDjo2zpY9fJr5yUn4EL6pgd
XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6

Looks like Spoetnik just beat me to it, but at least on my machine my build is 23% faster

I have cudaminer Windows binaries, working on http://max.1gh.com !

This is waaaay faster than CPU mining!

Willing to sell for only 0.1 BTC or 30 XPM. Please PM me if interested.
Thanks man! I went from 87 to 122, great job.

cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 01:02:11 PM
 #5029

Which is more trustworthy Smiley
Congratulations on your maxcoin man, 1000+ how much BTC did you get from that?

I've only sold off like 200 MAX so far. I am having trouble with an uncomfirmed 2.5 BTC withdrawal
from coins.e-com right now.

I heard mcxNOW has the coin for trading now. I shall try my luck there.
mknlp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:02:20 PM
 #5030

Whats the command to see my Address ?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 01:02:45 PM
 #5031


Can anyone help me tune it in?  Smiley

Fermi-device needs Fermi-Kernel -l F1000x16 or so
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 01:04:05 PM
 #5032

I probably made about the same fixes to the code as you did. My build was much faster than the one previously posted here (not by you, by someone else), but not quite as fast as yours is now (hadn't seen you'd just added that to the OP before I posted Smiley )

I know using CUDA 5.0 vs CUDA 5.5 toolkit makes a speed difference. That, and maybe the fact that I am using Visual Studio 2010
and the dependencies I made available in the OP.

kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 01:04:09 PM
 #5033

Which is more trustworthy Smiley
Congratulations on your maxcoin man, 1000+ how much BTC did you get from that?

I've only sold off like 200 MAX so far. I am having trouble with an uncomfirmed 2.5 BTC withdrawal
from coins.e-com right now.

I heard mcxNOW has the coin for trading now. I shall try my luck there.

Nice, i also just signed up on mcxnow, seems like a fast and stable site! Good luck.
GordonSSS
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 01:05:31 PM
 #5034

I used Cuda 5.5 toolkit and build with Visual Studio 2012

I probably made about the same fixes to the code as you did. My build was much faster than the one previously posted here (not by you, by someone else), but not quite as fast as yours is now (hadn't seen you'd just added that to the OP before I posted Smiley )

I know using CUDA 5.0 vs CUDA 5.5 toolkit makes a speed difference. That, and maybe the fact that I am using Visual Studio 2010
and the dependencies I made available in the OP.



XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
RIC: RDzYLbepJdGu5vZMwYe5GtiJYe417AWJJV
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6
LuckyLuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:06:11 PM
 #5035

I only get stratum detected new block.

using gtx 680

--algo=keccak -q -C 2 -d 0 -i 0 -m 1 -L 128 -l K800x16 --no-autotune

any tips?
GordonSSS
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 01:11:51 PM
 #5036

40% boost, nice!

Donations gratefully received  Cheesy

MAX: mR6iiBz4NRBMDjo2zpY9fJr5yUn4EL6pgd
XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6

Thanks man! I went from 87 to 122, great job.

XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
RIC: RDzYLbepJdGu5vZMwYe5GtiJYe417AWJJV
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 01:12:00 PM
 #5037

If anyone has a Gtx770 and is mining at 1GH pool, please share configs for cudaminer Smiley
LuckyLuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:15:01 PM
 #5038

If anyone has a Gtx770 and is mining at 1GH pool, please share configs for cudaminer Smiley

ok i did it. getting a lot of yay's!!!

this is my config (gtx680)

cudaminer.exe --algo=keccak -L 256 -l K1024x32  -i 0 -C 1 -m 1 -H 1 -s 10 -L 256 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333

http://puu.sh/6N8ME.png
bla2501
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:16:46 PM
 #5039

[2014-02-07 14:03:52] 1 miner threads started, using 'keccak' algorithm.
[2014-02-07 14:03:53] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti with compute capability 2.1
[2014-02-07 14:03:53] GPU #0: interactive: 1, tex-cache: 0 , single-alloc: 0
[2014-02-07 14:03:53] GPU #0: 32 hashes / 0.0 MB per warp.
[2014-02-07 14:03:53] GPU #0: using launch configuration F1024x16
[2014-02-07 14:03:53] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti, 61745 khash/s
[2014-02-07 14:03:56] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti, 63920 khash/s
[2014-02-07 14:03:56] accepted: 1/1 (100.00%), 63920 khash/s (yay!!!)
[2014-02-07 14:04:01] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti, 64165 khash/s
[2014-02-07 14:04:02] accepted: 2/2 (100.00%), 64165 khash/s (yay!!!)
[2014-02-07 14:04:03] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti, 63994 khash/s
[2014-02-07 14:04:03] accepted: 3/3 (100.00%), 63994 khash/s (yay!!!)
[2014-02-07 14:04:03] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti, 63998 khash/s
[2014-02-07 14:04:03] accepted: 4/4 (100.00%), 63998 khash/s (yay!!!)
[2014-02-07 14:04:06] GPU #0: GeForce GTX 560 Ti, 63502 khash/s
[2014-02-07 14:04:06] accepted: 5/5 (100.00%), 63502 khash/s (yay!!!)

I just managed to configure my wallet and as you can see I am getting around 64000khash/s with my 560ti.I am really happy in am using an Nvidia card, thought mine is now a bit outdated.

THANK YOU, THANK YOU, A THOUSAND TIMES THANK YOU CHRISTIAN FOR YOUR AMAZING WORK.
MT007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:18:07 PM
 #5040

If anyone has a Gtx770 and is mining at 1GH pool, please share configs for cudaminer Smiley

ok i did it. getting a lot of yay's!!!

this is my config (gtx680)

cudaminer.exe --algo=keccak -L 256 -l K1024x32  -i 0 -C 1 -m 1 -H 1 -s 10 -L 256 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333

at 80-83.000 khash

That is a bit lower then what I am getting currently with my GTX660 ti, which is 103 khash. I am doing this as my string, cudaminer --algo=keccak -i 0 -H 2 -C 0 -m 1 -L 1024 -l K1024x32
Pages: « 1 ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 [252] 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!