Bitcoin Forum
May 25, 2022, 09:00:48 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 [255] 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3425855 times)
Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 02:37:31 PM
 #5081

Sorry if I've missed this in the 20 or so pages of posts since last night but I'm curious how everyone made out with the MAXcoin last night and if anyone else got there trades to go through on the coin-e exchange.

My trades took for freaking ever but a full exchange of 1056 netted me 12.8 BTC and I've successfully withdrawn them now so any uncertainty with Coins-e is baseless... just a frustratingly slow process.
1653469248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653469248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653469248
Reply with quote  #2

1653469248
Report to moderator
1653469248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653469248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653469248
Reply with quote  #2

1653469248
Report to moderator
Be very wary of relying on JavaScript for security on crypto sites. The site can change the JavaScript at any time unless you take unusual precautions, and browsers are not generally known for their airtight security.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 02:39:12 PM
 #5082

Guys does it make sense to solo mine on a single GTX 770 anymore? I just got it to start a few hours back and till now I have got nothing

pool mining is the way to go, if you want a steady trickle of income.

But solo-mining is even profitable if you find just 1 block per month. That's still worth about 1 BTC each, at current
exchange rates and pays for way more than the electricity.



I beg to differ. This is mining on 1GH pool since 7:30 AM. I went all night with 0 blocks but then in 2 hours I've almost made a block at the pool running with a 25% rejection rate. It's still worth it IMO.

ManIkWeet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:40:53 PM
 #5083

I have succesfully sold 96MAX on coins-e during my sleep, and I have also succesfully retrieved my BTCs, I am currently trying my luck solo mining with 160mhash Tongue
Also: holy load of pages I had to work through Lips sealed
Christian if my next sell on coins-e goes through, you will definately get a nice donation Smiley

BTC donations: 18fw6ZjYkN7xNxfVWbsRmBvD6jBAChRQVn (thanks!)
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 02:41:40 PM
 #5084

Sorry if I've missed this in the 20 or so pages of posts since last night but I'm curious how everyone made out with the MAXcoin last night and if anyone else got there trades to go through on the coin-e exchange.

My trades took for freaking ever but a full exchange of 1056 netted me 12.8 BTC and I've successfully withdrawn them now so any uncertainty with Coins-e is baseless... just a frustratingly slow process.

Now, give 0.1 BTC to cbuchner  Cool
deepv0id
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 02:43:27 PM
 #5085

https://twitter.com/maxcoinproject/status/431785725433225216

LoL

they JUST realised ))
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 02:44:59 PM
 #5086

Sorry if I've missed this in the 20 or so pages of posts since last night but I'm curious how everyone made out with the MAXcoin last night and if anyone else got there trades to go through on the coin-e exchange.

My trades took for freaking ever but a full exchange of 1056 netted me 12.8 BTC and I've successfully withdrawn them now so any uncertainty with Coins-e is baseless... just a frustratingly slow process.


god damn, you made out well!


Now I'm really debating, I kinda wanna go buy another 780, but I only have a 750w psu. So I'll have to get a brand new one.

Just don't know which psu to get D:

1200w thermal take for $250
or 1200w corsair for $300
tecknogeek
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 02:48:13 PM
 #5087

Anyone got it working with Ypool.net?
LancienMaleAlpha
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 411
Merit: 250



View Profile
February 07, 2014, 02:49:13 PM
 #5088

Hi I only have 70 000 on my gtx 660 ti if anyone have the 140 000 conf would be really nice Smiley

For now im using : cudaminer  --algo=keccak -L 256 -l K1024x32  -i 0 -C 2 -m 2 -H 2 -s 5 -L 256 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u
pause

MIDEX ● BLOCKCHAIN BASED FINANCIAL PLATFORM
▬ with Licensed Exchange approved by Swiss Bankers and Lawyers
# WEBANN + BountyTelegramFacebookTwitterBlog # GET TOKENS #
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 07, 2014, 02:49:29 PM
 #5089


too funny. if they really wanted to try being a CPU only launch, they should have taken a hashing algorithm that is neither GPU nor ASIC friendly nor implementable in a very short piece of code.
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:49:32 PM
 #5090

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

./cudaminer --algo=keccak -d 0 -l K1000x32 -L 128 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u <x> -p x
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 07, 2014, 02:51:03 PM
 #5091

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

not running the 02-07 update yet, maybe?
Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 02:52:25 PM
 #5092

coins-e seems to be scamming now ?  nothing works, max going in or btc going out ?

No they are NOT scamming though i was honestly tearing my hair out last night...

You need to do three things to exchange sucessfully with Coins-e.
  • Make sure you keep a record of the transaction ID of deposit to Coins-e, if it does not show up use the Support > Deposit is not reflecting tools and it should jump start the exchange into crediting your account
  • Have patience when posting a sell order, mine took nearly 3 hours to move from Queued to Accepted
  • When you Withdraw your BTC make sure you accept the withdrawal Email that they send you, within 2 minutes of accepting this I received the BTC transaction to my wallet.

It works... it's stupidly slow, but it works...
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:53:45 PM
 #5093

The download for the Maxcoin cudaminer for 1GH pool does not work for me, anyone else?
Grinners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 02:54:39 PM
 #5094

Hmmmm, am I getting close?:






Quote
# MaxCoin Example Config
# https://en.bitcoin.it/wiki/Running_Bitcoin#Bitcoin.conf_Configuration_File

# Seed nodes
addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25

# Enable RPC
server=1

# RPC information
rpcport=8108
rpcuser=mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28
rpcpassword=password

# Mining
gen=0

Quote
cudaminer --algo=keccak -d 0 -i 0 -C 2 -L 512 -H 2 -l F1000x24 -R 5 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Stratum Authentification Failed
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:55:11 PM
 #5095

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

not running the 02-07 update yet, maybe?


I always download a fresh copy of the source and recompile... ill try it again...
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 07, 2014, 02:55:35 PM
 #5096

The download for the Maxcoin cudaminer for 1GH pool does not work for me, anyone else?

works for me. Spit out by the loving face of Kimble (Kim.com)

make sure you run a supported and recent browser and no javascript blockers.
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 07, 2014, 02:56:23 PM
 #5097


cudaminer --algo=keccak -d 0 -i 0 -C 2 -L 512 -H 2 -l F1000x24 -R 5 -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mVuAkbu24b1atGSAaC6dashturgXq6NV28:password

Stratum Authentification Failed

-O user:pass
or
-u user -p pass

but not a mixture thereof. Guys study the README or the --help. This is tiresome for me Wink

sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:57:28 PM
 #5098

Ive got my wallet installed on my windows machine and my linux is running cudaminer with a new address from the wallet, however on 1ghs.com pool it doesnt show any work done for me? I'm not getting any accepts on the cudaminer either? Just hash statements and new block notifications... whats going on? New code a few minutes ago!

not running the 02-07 update yet, maybe?


that was it. Getting accepts, been about a5 mins, the user stats still havent updated... takes  a while?
SteveoMB
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 360
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 02:58:01 PM
 #5099

https://www.youtube.com/watch?v=RDoaf5Vnh7s

I love this video.

The Tangler - No bells and whistles, just information
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 02:58:34 PM
 #5100

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?





forget coins-e, it takes hours to deposit and trade. use https://mcxnow.com

Is MXC now really better in deposit and trading?

it definitely is, and i'm not doing that just for the refferal link haha https://mcxnow.com

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
Pages: « 1 ... 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 [255] 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!