Bitcoin Forum
May 28, 2022, 04:00:28 AM *
News: Bitcoin Pizza bake-off contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3425855 times)
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960
Merit: 1039


ICO? Not even once.


View Profile
February 07, 2014, 03:12:11 PM
 #5121

coins-e seems to be scamming now ?  nothing works, max going in or btc going out ?

Coins-e is just really slow and the fact that they are using FIFO (first in first out) for orders doesn't help. (Just look at the prices it's showing)




as usual your a complete asshole lol

Not your keys, not your coins!
1653710428
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653710428

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653710428
Reply with quote  #2

1653710428
Report to moderator
1653710428
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653710428

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653710428
Reply with quote  #2

1653710428
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653710428
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653710428

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653710428
Reply with quote  #2

1653710428
Report to moderator
1653710428
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653710428

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653710428
Reply with quote  #2

1653710428
Report to moderator
deepv0id
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 03:13:06 PM
 #5122

heh, 1st payout from 1GH ))  awesome 0.5817 MAX  for 1,5 hours of pool work, rofl ))))

anyway much better than I tried solo since release without any luck...
Trokhon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 03:15:36 PM
 #5123

Guys does it make sense to solo mine on a single GTX 770 anymore? I just got it to start a few hours back and till now I have got nothing

pool mining is the way to go, if you want a steady trickle of income.

But solo-mining is even profitable if you find just 1 block per month. That's still worth about 1 BTC each, at current
exchange rates and pays for way more than the electricity.



I just hit another block a few minutes ago solo mining. I figure 365 khash/s has around a 24% chance of hitting a block in any given hour at the current mining network hashrate.
PS My donations go to cbuchner1: 4 MAX to mHrhQP9EFArechWxTFJ97s9D3jvcCvEEnt  tx id= 0718b913ebc24b5dd6abed34279cf17c41c94e2e02142b3eb8328364e6da9a3a

How can you calculate this?
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 03:15:56 PM
 #5124

So how would I go about sending coins?
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1047


View Profile WWW
February 07, 2014, 03:16:15 PM
 #5125

the people selling them for anything less then 0.02

haha you do understand basic mathematics right? anything above 0.01 is just plain stupid, glad i sold boatloads at 0.04

what world are you libing in? last active buy was 0.19 and even 0.2
why one arth would you willingly sell for less then what its currently selling for?!
I guess when someone is doing 6Ghash/s, it doesn't really matter...

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960
Merit: 1039


ICO? Not even once.


View Profile
February 07, 2014, 03:16:54 PM
 #5126

So how would I go about sending coins?

maxcoind sendtoaddress <address> <amount>

Not your keys, not your coins!
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 03:17:39 PM
 #5127

So how would I go about sending coins?

maxcoind sendtoaddress <address> <amount>

thank you sir
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 03:18:00 PM
 #5128

I guess when someone is doing 6Ghash/s, it doesn't really matter...

yeh thats about right, although it impacts on us all

this first come first serve system on coin-e is a right pain in the arse

Owner of: cudamining.co.uk
boy2k
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 03:18:59 PM
 #5129

ok so im getting 65k khash but 0 yays... im pool mining on 1gh ..
I have haven't managed 1 yay yet...

what am i missing ? lol




Any ideas guys? Still nothing accepted... Sad
Surely shouldv'e got 1 yay by now?
Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 03:19:59 PM
 #5130

how long did it take to deposit coins-e? I think I've been waiting a couple hours now...

use the Support > Deposit Not Reflecting tool
make sure you get your transaction ID before you do it
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 03:20:12 PM
 #5131

the people selling them for anything less then 0.02

haha you do understand basic mathematics right? anything above 0.01 is just plain stupid, glad i sold boatloads at 0.04

what world are you libing in? last active buy was 0.19 and even 0.2
why one arth would you willingly sell for less then what its currently selling for?!

i don't haha, i'm selling at ask prices, just saying this coin is still massively overvalued. at least that is if you don't believe that maxcoin is gonna overtake bitcoin within the next month

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 07, 2014, 03:20:33 PM
 #5132

I guess when someone is doing 6Ghash/s, it doesn't really matter...

yeh thats about right, although it impacts on us all

this first come first serve system on coin-e is a right pain in the arse

6Ghs is pretty normal with superior performance of cudaminer. Christian has himself over 1Ghs. Even I could push over 2Ghs to the network with bunch of my old nVidia cards.
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 03:22:28 PM
 #5133

6Ghs is pretty normal with superior performance of cudaminer. Christian has himself over 1Ghs. Even I could push over 2Ghs to the network with bunch of my old nVidia cards.

sadly i have only my single gtx 780 as every other person in my house was daft and got AMD, so their stuck waiting for a miner that works

Owner of: cudamining.co.uk
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 03:23:01 PM
 #5134

Thats interesting, I'm getting only 120mh/s on my 780's and 160mh/s on my 780 ti running the same k1000x32
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 03:24:58 PM
 #5135

am i calculating correct that statistically it should take about 20 hours to find a block solo mining with 100 mhash/s?

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
Grinners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 03:25:38 PM
 #5136

Does everything look right with this?:

http://s15.postimg.org/pxccb7ikr/image.jpg

Should I be concerned that on the pool it is saying ~300kh which is what my CPU was doing in the beginning?

Am I mining it right with my GeForce?

fud_etra
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 394
Merit: 250



View Profile
February 07, 2014, 03:27:42 PM
 #5137

Does everything look right with this?:



Should I be concerned that on the pool it is saying ~300kh which is what my CPU was doing in the beginning?

Am I mining it right with my GeForce?



I have laptop with VGA like you but I can't config , please teach me how I can config GT 650M.

           ▄▄███████▄▄
        ▄███▀▀
▄▄▄▄    ▀▄
     ▄▄█████████████▄▄  ▀▄
  ▄▀▀██▀           ▀▀██▄▄▀▄
▄▀  ██                 ▀██
  ██       ▀▀█▀▀         █
█▀        █ █ █        ▄█▀▄
▀▄         █ █ █       ▄█  █
 ██         █▄▄▄█      ▄█  ▄▀
  ██▄                ▄█▀  ▄▀
  ▀▄▀██▄▄          ▄█▀  ▄▀
   ▀▄ ▀▀███▄▄▄▄▄▄█████▀▀
     ▀▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀
UTRUST▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
●  Download WHITEPAPER  ●
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
facebook      twitter      slack
▀████████▄
  ▀███████▄
    ▀██████▄
      ▀██████
       ▀█████
        ▀████▄
         █████
          ▀███
           ███
           ▀██
            ██
             █
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 07, 2014, 03:28:02 PM
 #5138

Does everything look right with this?:



Should I be concerned that on the pool it is saying ~300kh which is what my CPU was doing in the beginning?

Am I mining it right with my GeForce?



use the 2013-02-07 binary. It has a fixed difficulty target so you should see shares accepted with yay! a lot more often
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 03:28:50 PM
 #5139

If the cudaminer says yay, does that mean that it accepted the share and it should show up in the pool? The pool seems to show alot less shares than I am actually showing in the command window of my miner.. hmm.. wouldn't it tell me if the block was orphaned? I didn't change the settings from solo to pool, do I need to change them or is it just my luck?
fcode
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 03:29:28 PM
 #5140

Any ideas guys? Still nothing accepted... Sad
Surely shouldv'e got 1 yay by now?

Yeah, I don't think it's working. I have been trying to get my Quadro 295 working and getting similar results.

Code:
GPU #1: Quadro NVS 295, 70914 khash/s

There is no way that card is faster than my GTX560, haha.

Pages: « 1 ... 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 [257] 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!