hhk1045
|
 |
December 29, 2016, 09:31:54 AM Last edit: January 02, 2017, 04:04:39 AM by hhk1045 |
|
ben bu üçlüden usd'yi seçerdim.iktidarın politikaları hareketleri doları bu duruma getirdi.ve hala daha aynı kötü davranışlara devam ediyorlar,örneğin başkanlık,bazı şirketlere usülsüzce el koyulması.dolar bu adamlar bu kafa ile giderse daha çok yükselir ve vazgeçecek yada değişecek gibi de durmuyorlar.
dolar diye bir para kalmadı, zira dolar kağıttan kaplan çin de bulunan dolar amerika da bulunan dolardan daha fazla.madem güvenilir yatırım araçları arıyorsunuz fiziki altın alın.
|
|
|
|
mstfprcn
|
 |
January 02, 2017, 08:54:00 AM |
|
En sağlamı altındır, ikinci sırada bitcoindir.
|
|
|
|
coinmetelik
Member

Activity: 91
Merit: 10
https://litecointalk.io
|
 |
February 06, 2017, 11:47:50 AM |
|
İlk sırada BTC sonra ALTIN son alarak DOLAR seçilmeli diye düşünüyorum. Tamamen kişisel düşüncem. Yanılıyor da olabilirim. İyi BTC forumlar dileklerimle.
|
|
|
|
Aceeakell
|
 |
February 07, 2017, 01:31:58 PM |
|
altin su an alinmaz cok yukseldi gram altin 39.726 dolari gordu dun, dunya borsalarindan S&P 500'u takip ederseniz iyi kazanrisiniz.
|
|
|
|
oguzcanyanar
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
 |
February 08, 2017, 08:45:21 AM |
|
ben olsam btcye yatırırdım bence büyük geliyorum hissediyorum 
|
|
|
|
ayrton55
Newbie
Activity: 15
Merit: 0
|
 |
February 08, 2017, 05:44:46 PM |
|
30000 tl. fena para değil. Bilgisayardan biraz anlıyorsanız ingilizceyi, kurulum menüsündeki ayarları yapacak kadar biliyorsanız, internet hattınız ve gürültülü çalışan makinaları rahatsız olmadan 7/24 çalıştırabileceğiniz elektriği olan bir yeriniz varsa 3 tane s9 miner alın ayda 0.76-0.80 Btc ye yakın kazanırsınız , zorluk faktörü giderek artıyor ama bitcoin fiyatı da artıyor, aradaki dalgalanmalarda moralinizi bozmayın, 1 sene sonunda bu parayla alabileceğinizden fazla bitcoininiz olur. trend böyle giderse paranız da katlanmış olur.
|
|
|
|
ophyrim
|
 |
February 08, 2017, 10:13:45 PM |
|
Yeni başkanın uzlaşmacı olmayan tutumu doların dünya genelinde biraz değer kaybetmesine yol açtı. Hatta bitcoindeki yükselişin temel sebeplerinden birinin bu olduğu kanısı var. Son zamanlarda TL'nin dolar karşısında değer kazanmasının sebeplerinden biride bu. Aslında TL değer kazanmadı da dolar değer kaybetti demek belki daha doğru olacaktır. Benim seçimim bu üçlünün içinde biraz altın biraz bitcoin olacaktır. Altın biraz yüksek ama tüm dünyada en güvenilir limanlardan biri daima altın.
|
|
|
|
Gorkem07
Member

Activity: 112
Merit: 10
|
 |
February 25, 2017, 09:23:03 AM |
|
21 aralıkdan beri bitcoindeyim 1300 tl karım var 2 ayda bu kadar kar hiçbirinde yapılmaz . Bence bitcoin al uğraşma fakat fiyat şuanda uçtu  Bitcoin candır  Çalkantılı bir ülkede etkilenmeyecek olan tek şey Bitcoindir !
|
|
|
|
Okuzgozu
|
 |
February 26, 2017, 09:41:16 AM |
|
Bence dolar yada euro. Altın yada btc ye gore daha az riski var enpara 2.6 faizde veriyor. Aylık 20dolara yakın faizde işler
|
|
|
|
ssantur
|
 |
February 26, 2017, 12:24:24 PM |
|
Bence dolar yada euro. Altın yada btc ye gore daha az riski var enpara 2.6 faizde veriyor. Aylık 20dolara yakın faizde işler
Enpara dolar hesabına faiz vermeyi durdurdu diye biliyorum
|
|
|
|
Kubra Dam
|
 |
February 26, 2017, 12:39:30 PM |
|
Enpara dolar hesabına faiz vermeyi durdurdu diye biliyorum
Böyle bir şey tabii ki de yok. Nerden çıktı hocam bu?
|
|
|
|
|
Kubra Dam
|
 |
February 26, 2017, 02:14:26 PM |
|
Hocam valla ben de bilemedim, ama şimdiye kadar böyle bir şeye rastlamadım kendim. Zaten vadeli dolar hesabının amacı ve işlevi faiz vermek ordaki paraya. Vadesiz dolar hesabında olsa faiz sıfır oluyor zaten de. 
|
|
|
|
Okuzgozu
|
 |
February 26, 2017, 06:39:06 PM |
|
Enpara dolar hesabına faiz vermeyi durdurdu diye biliyorum Gunluk faiz vermiyor. O dikkatinizi cekmiş olabilir. Aylık faiz vermeyen banka yok
|
|
|
|
ssantur
|
 |
February 26, 2017, 07:20:25 PM |
|
Hocam valla ben de bilemedim, ama şimdiye kadar böyle bir şeye rastlamadım kendim. Zaten vadeli dolar hesabının amacı ve işlevi faiz vermek ordaki paraya. Vadesiz dolar hesabında olsa faiz sıfır oluyor zaten de.  Gunluk faiz vermiyor. O dikkatinizi cekmiş olabilir. Aylık faiz vermeyen banka yok
Evet evet sanırım günlük faiz hakkında bakmıştım o yüzden aklımda öyle kalmış, o da olsa iyiymiş 
|
|
|
|
Naokia980
Full Member

Activity: 182
Merit: 100
★PlayAmo.com★
|
 |
March 02, 2017, 03:57:40 AM |
|
BTC şu anda güzel bi trend tutturmuş gidiyo.Yatırımları çekmek için çok erken. Trend en iyi arkadaşdır,unutmayalım. 
|
|
|
|
Balmain
|
 |
March 02, 2017, 11:25:10 PM |
|
Şu anda BTC = GOLD oldu bile. Bu konu açıldığında BTC alan 735 dolardan 1 BTC alabiliyorken şimdi 1 BTC alabilmek için %77 daha fazla dolar harcaması gerekiyor. 3 ayda bu mükemmel bir kazanç oranı demek oluyor.
|
|
|
|
hhk1045
|
 |
March 15, 2017, 03:27:53 PM |
|
En degerli yatirim altin en gereksiz yatirim dolardir hele dolar almak bitcoinci icin en gereksiz eylemdir. Cunku dolar kagit parcasidir.sinirsiz basilabilir. 1.dunya savasindan sonra gozume sobada cuval cuval mark yakan almanlar geldi.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
 |
March 15, 2017, 07:13:27 PM |
|
En degerli yatirim altin en gereksiz yatirim dolardir hele dolar almak bitcoinci icin en gereksiz eylemdir. Cunku dolar kagit parcasidir.sinirsiz basilabilir. 1.dunya savasindan sonra gozume sobada cuval cuval mark yakan almanlar geldi.
Hocam kusura bakma da biraz abartmışsın Ahahahaha. 
|
|
|
|
mstfprcn
|
 |
March 15, 2017, 08:46:35 PM |
|
Pırıl pırıl kafalar  beğendim 
|
|