Bitcoin Forum
November 17, 2017, 07:54:19 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Litecoin mining troubles/ 5830's  (Read 1602 times)
Oshero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28



View Profile
April 08, 2013, 01:14:43 AM
 #1

I have 3 rigs with dual 5830's
I'm trying to mine Litecoin using Reaper or cgminer

cgminer crashes on launch and Reaper gives me an error akin to "Reaper needs at least 400MB of video memory, yada yada"

Obviously my cards have enough memory, they're 5830's with 1GB of memory... But... What the hell?
The only machine I've successfully started mining Litecoin on is an A10-4600m laptop.
T.T I want litecoins. Could anyone point me in the right direction for help/assistance?

Have I done you justice and made you money? Show your love, I'll take a penny. Tongue [Bitcoin Address] 14xnsossT3ve5vpDFe9BXsiSMbw3GVgvup
[Terracoin Address] 1CaT8YEChRzJG14SXRiYFVn4TGFXuiFDkZ
[Litecoin Address] LNFVkd8C1CyKCLfPN58VXsqMF4HWMh52Cp Want to play an easy game for Litecoin? http://kamikaze.litecoinland.com/ref/4101


[Wallet Mappings]
T L1
B R2
L L1
Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1510948459
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1510948459

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1510948459
Reply with quote  #2

1510948459
Report to moderator
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
April 08, 2013, 12:50:17 PM
 #2

I have 3 rigs with dual 5830's
I'm trying to mine Litecoin using Reaper or cgminer

cgminer crashes on launch and Reaper gives me an error akin to "Reaper needs at least 400MB of video memory, yada yada"

Obviously my cards have enough memory, they're 5830's with 1GB of memory... But... What the hell?
The only machine I've successfully started mining Litecoin on is an A10-4600m laptop.
T.T I want litecoins. Could anyone point me in the right direction for help/assistance?

Try and remove the
Code:
"gpu-platform" : "1",
from the cgminer.conf file. See if this stops the crashing of cgminer. Let it auto find your platform. I found out by using the platform code above, whether it to be 0,1,2 or 3, it crashes my cgminer.
Oshero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28



View Profile
April 08, 2013, 01:17:36 PM
 #3

I'm trying that along with downgrading to cgminer 2.11.3
I'll report back when I get a chance

Have I done you justice and made you money? Show your love, I'll take a penny. Tongue [Bitcoin Address] 14xnsossT3ve5vpDFe9BXsiSMbw3GVgvup
[Terracoin Address] 1CaT8YEChRzJG14SXRiYFVn4TGFXuiFDkZ
[Litecoin Address] LNFVkd8C1CyKCLfPN58VXsqMF4HWMh52Cp Want to play an easy game for Litecoin? http://kamikaze.litecoinland.com/ref/4101


[Wallet Mappings]
T L1
B R2
L L1
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!