Bitcoin Forum
November 20, 2017, 02:39:38 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 [907] 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3008259 times)
xyzzy099
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 988



View Profile
October 23, 2013, 11:22:10 PM
 #18121

0.97 seems to hate p2pool less than earlier versions did, but still there is too much hate, cannot reasonably use p2pool still.

Although not improved enough to work right with p2pool yet, 0.97 has overall been an improvement for me.

-MarkM-


I am mining on P2Pool right now with a Saturn, getting 275 GH/s with WU of 4152 right this sec.

Libertarians:  Diligently plotting to take over the world and leave you alone.
1511145578
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511145578

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511145578
Reply with quote  #2

1511145578
Report to moderator
1511145578
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511145578

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511145578
Reply with quote  #2

1511145578
Report to moderator
1511145578
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511145578

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511145578
Reply with quote  #2

1511145578
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511145578
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511145578

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511145578
Reply with quote  #2

1511145578
Report to moderator
1511145578
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511145578

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511145578
Reply with quote  #2

1511145578
Report to moderator
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1624


View Profile
October 23, 2013, 11:33:01 PM
 #18122

0.97 seems to hate p2pool less than earlier versions did, but still there is too much hate, cannot reasonably use p2pool still.

Although not improved enough to work right with p2pool yet, 0.97 has overall been an improvement for me.

-MarkM-


I am mining on P2Pool right now with a Saturn, getting 275 GH/s with WU of 4152 right this sec.


So it's official that 2 Saturns > 1 Jupiter (not by much, but still).

iCEBREAKER is a troll! He and cypherdoc helped HashFast scam 50 Million $ from its customers !
H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
xyzzy099
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 988



View Profile
October 23, 2013, 11:35:42 PM
 #18123

0.97 seems to hate p2pool less than earlier versions did, but still there is too much hate, cannot reasonably use p2pool still.

Although not improved enough to work right with p2pool yet, 0.97 has overall been an improvement for me.

-MarkM-


I am mining on P2Pool right now with a Saturn, getting 275 GH/s with WU of 4152 right this sec.


So it's official that 2 Saturns > 1 Jupiter (not by much, but still).

I got lucky with mine - all 384 cores work all the time.

Libertarians:  Diligently plotting to take over the world and leave you alone.
Bargraphics
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Every man is guilty of all the good he did not do.


View Profile
October 23, 2013, 11:39:09 PM
 #18124

Anyone else had their miner go offline? How long til you got it back online, and how? I'm hoping SOMETHING happens before Sweden wakes up to a new day tomorrow..

Offline here too. It has been like this for a few hours now.

Mine have been running without any of them going offline.
AussieHash
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 685



View Profile
October 23, 2013, 11:46:04 PM
 #18125

Hey guys,

I have a Jupiter unit hosted with KnC since the beginning. It was performing really nice, with averages near the 550 GH/s on Bitminter, sometimes even reaching the 600 GH/s

After the firmware update yesterday it has been hashing all day in the 400's range. I'm reading very good feedback about the new firmware, but whatever it was, it really screwed my hashing rates.

Anyone experiencing a similar situation?

Thank you in advance for your feedback,

Best,


I updated by "bad" jupiter from 0.95 (with enable cores) to 0.97 about 12 hours ago

The WU increased from 69xx to 76xx-78xx, but the error rate is high 37% and the cgminer Avg is the same, despite the increased WU
 (5s):504.3G (avg):482.4Gh/s | A:2669800  R:20300  HW:1004701  WU:7644.5/m

The pool reported speed remains lower on 0.97, currently 405.04Gh/s
CMMPro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
October 23, 2013, 11:46:46 PM
 #18126

0.97 on my Saturn has brought me up to 282gh and 4100 wu/m.

At a 3.4% HW error rate as well!

Quite happy I updated!

I have yet to see the flushwork occur hopefully it is recovering much faster now.


ImI
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
October 24, 2013, 12:04:47 AM
 #18127

DHL literally dropped mine off about an hour ago.. up and running now on .97 (Jupiter)

I'm sitting around ~500GH/s - hopefully it creeps up after some burn-in   Grin

Hoping my other 4 arrive soon!

when did you order/pay?
Phoenix1969
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938


LIR DEV


View Profile
October 24, 2013, 12:09:03 AM
 #18128

 
0.97 on my Saturn has brought me up to 282gh and 4100 wu/m.

At a 3.4% HW error rate as well!

Quite happy I updated!

I have yet to see the flushwork occur hopefully it is recovering much faster now.



Grin Grin Grin Grin Tongue Tongue Tongue Tongue


                     ▀▀█████████▀████████████████▄
                        ████▄      ▄████████████████
                     ▄██████▀  ▄  ███████████████████
                  ▄█████████▄████▄███████████████████
                ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀████████
                                               ▀▀███▀
    ▄█▀█       ▄▀  ▄▀▀█  ▄▀   █████████████████▄ ██▀         ▄▀█
   ▄█ ▄▀      ▀█▀ █▀ █▀ ▀█▀  ███████████████████ █▀ ▀▀      ▄▀▄▀
  ▄█    ▄███  █     █   █   ████████████████████  ▄█     ▄▀▀██▀ ▄███
███▄▄▄  █▄▄▄ █▄▄ ▄▄▀   █▄▄ ██████████████████▀▀   █▄▄ ▄▄ █▄▄█▄▄▄█▄▄▄
                           ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            ▀▀█████████████▄
                                █████████████▄
                                  █████████████▄
                                    ▀███████▀▀▀▀▀
                                      ▀████▀
                                        ▀█▀
LetItRide
                        ▄███████████▄
                       ██  ██████████▄
                     ▄█████████████  ██▄
            ▄▄▀█▄▄▄▄▄████████████████████▄
        ▄▄█▀   ███████████  █████  ████  █
    ▄██████ ▄▄███████████████████████████▀
 ▄▀▀ ██████████████████████████  ████  █
█  ▄███████████▀▀▀█████████████████████
██████████████    ████████▀▀██████  █▀
██████████████▄▄▄██████████   ▀▀▀▀▀▀▀
███▀ ▀██████████████████████
██    ███████████████████████
██▄▄██████████████████████████
██████████████▀   ██████████
  █████████████   ▄██████▀▀
     ▀▀██████████████▀▀
         ▀▀██████▀▀
[BTC]▄█████████████▀ ▄█
██            ▄█▀
██          ▄██ ▄█
██ ▄█▄    ▄███  ██
██ ▀███▄ ▄███   ██
██  ▀███████    ██
██    █████     ██
██     ███      ██
██      ▀       ██
██              ██
▀████████████████▀
markm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002



View Profile WWW
October 24, 2013, 12:21:44 AM
 #18129

0.97 seems to hate p2pool less than earlier versions did, but still there is too much hate, cannot reasonably use p2pool still.

Although not improved enough to work right with p2pool yet, 0.97 has overall been an improvement for me.

-MarkM-


I am mining on P2Pool right now with a Saturn, getting 275 GH/s with WU of 4152 right this sec.


Using the web interface?

Or did you go in with ssh and fiddle with the cgminer timeouts and such?

(I have only been using the web interface as the ssh does not seem to like the username/password the web interface shipped with.)

-MarkM-

Browser-launched Crossfire client now online (select CrossCiv server for Galactic  Milieu)
Free website hosting with PHP, MySQL etc: http://hosting.knotwork.com/
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1582



View Profile
October 24, 2013, 12:22:27 AM
 #18130

It is coming at 2 days 400 diff Huh

At a month Jupiter will be like jalapeño 0.30 per day
kronut
Member
**
Offline Offline

Activity: 86



View Profile
October 24, 2013, 12:31:25 AM
 #18131

Looks like Hashfast is going to be a month late, which works to our advantage. Hopefully after this increase this will mean at least one difficulty increase that will be minor.

0.97 works great, getting 278gh/s avg on a Saturn, awesome!
CMMPro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588



View Profile
October 24, 2013, 12:33:09 AM
 #18132

0.97 on my Saturn has brought me up to 282gh and 4100 wu/m.

At a 3.4% HW error rate as well!

Quite happy I updated!

I have yet to see the flushwork occur hopefully it is recovering much faster now.



Grin Grin Grin Grin Tongue Tongue Tongue Tongue


Holy, after an hour or two it is up to 286-7 steady at 4100 wu!
(And 2.2% errors now.)

Seems like the errors were all at the start and now it isn't generating nearly as many...interesting behaviour.

xyzzy099
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 988



View Profile
October 24, 2013, 12:34:20 AM
 #18133

0.97 seems to hate p2pool less than earlier versions did, but still there is too much hate, cannot reasonably use p2pool still.

Although not improved enough to work right with p2pool yet, 0.97 has overall been an improvement for me.

-MarkM-


I am mining on P2Pool right now with a Saturn, getting 275 GH/s with WU of 4152 right this sec.


Using the web interface?

Or did you go in with ssh and fiddle with the cgminer timeouts and such?

(I have only been using the web interface as the ssh does not seem to like the username/password the web interface shipped with.)

-MarkM-


I didn't do anything out of the ordinary - just configured it via the web UI, as always.

It has slowed down some over time though...  Looks like I am getting a sustained 245 GH/s at the moment.  WU is still high at 4136.

Libertarians:  Diligently plotting to take over the world and leave you alone.
Tweak25
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
October 24, 2013, 01:14:10 AM
 #18134

Hey - just as an update to earlier ...

Ended up getting a Coolermaster Silent Pro 1000w to replace the XFX Pro 1050w Black.

Popped in the exact same paperclip and it worked first try - been hashing at 554 stable for 4-5 hours now.

So, O'rama, I dunno .... maybe it was just that supply, or maybe it's an XFX thing, but I couldn't paperclip trick that particular supply.

Guy at the store had a thermaltake power supply tester, and it was giving all the right numbers on that, so ... I dunno.

That was my experience anyway.

Tried that XFX a few more times, jiggling the clip, jamming it in, just plain monkeying with it ... and I could never get it to spin up.

And again, thanks to the forum members for chipping in with the advice earlier. Nice to know it wasn't just me being puzzled.
ImI
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
October 24, 2013, 01:27:54 AM
 #18135

It is coming at 2 days 400 diff Huh

At a month Jupiter will be like jalapeño 0.30 per day

jala makes 0.3 a day? dont think so.
ImI
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694



View Profile
October 24, 2013, 01:28:48 AM
 #18136

So i've been hashing away for an hour or two now and I'm averaging ~440GH @ pool.. I know there is some "burn-in" time but another 100GHs in a day?.. not so sure of that.

With that being said.. KnC GUI shows ~505 as does CG

FW 97, enable cores

Case off

Fan mod

temps under 45C

Ideas?  Huh

downgrade to 0.96

deliver enough cooling
timmmers
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
October 24, 2013, 01:31:34 AM
 #18137

DHL literally dropped mine off about an hour ago.. up and running now on .97 (Jupiter)

I'm sitting around ~500GH/s - hopefully it creeps up after some burn-in   Grin

Hoping my other 4 arrive soon!

when did you order/pay?

Paid June 10th. Located US West.  Grin

I ordered and paid july and got mine Yesterday.
Maybe they are assembling one type at a time in batches. Mercs, then back to Sats, then Jups?
nightengale
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


View Profile
October 24, 2013, 01:32:25 AM
 #18138

Trying to keep the faith in .97...  updated Jupiter 2 hours ago and KnC interface says 555 but pool is reading around 500 or a little less   : (   Not sure what WU means but it is at 7979.

From anyone's experience with .97, will the pool rate come up over time?
timmmers
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile
October 24, 2013, 01:32:31 AM
 #18139

It is coming at 2 days 400 diff Huh

At a month Jupiter will be like jalapeño 0.30 per day

jala makes 0.3 a day? dont think so.

Mercury does about that.
FoolPartedWithMoney
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
October 24, 2013, 01:35:00 AM
 #18140

ATTENTION PEOPLE WITH DISABLING CORES OR HIGH ERROR RATES:

I got my Saturn a few days back. Didn't hear any noise from possibly loose fans or anything. Hooked it up, ran it for a few hours, it was underperforming a little bit and showed disabling cores on one die. Went to Walmart, bought a new fan and torx screwdrivers, opened the case and saw that one of the fans' ground was disconnected and fan wasn't spinning. Got scared of course and thought that my disabled cores were the result of that few hours of running without a fan (although temperatures never exceeded 60 degrees). Connected the ground, fan started spinning. Anyway, these cores disabling on one of the dies continued on and it was really bugging me. Tried enablecores, changing firmwares etc, nothing helped. Today I found enough courage to start messing with it a little bit deeper. Found out which board was disabling cores (and it was not the one which had fan disabled), changed slots, pushed down on vrm's as some suggested. Heard a click on two of them, and thought, that's it. Put everything back together but the core disabling continued. I was very short from starting messing with resistors on the back of the pcb behind the chip, when it came to me, so here what I suggest you try:
Disclaimer: I am not responsible for any loss of warranty or other issues as the result of doing this.
1. Find out which asic is giving you problems (just counting, for ex if 0-131 is disabled, then that's the one connected to the first slot)
2. Shutdown the miner, and then REMOVE the fan (but not the radiator) cooling that chip (unscrew and then it pops out, or just unplug the power to that fan), turn off your own cooling if you added any.
Turn on your miner.

One by one cores enabled and I have 0 disabled cores for about an hour now and hardware error rate is steadily falling. Temperature is at about 58 right now on that chip without the fan, so I reckoned it's not too bad. It appears that kncminers from cold Sweden like warm weather.

If this helps, donations are appreciated Smiley
Pages: « 1 ... 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 [907] 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!