Bitcoin Forum
November 24, 2017, 12:56:20 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 [991] 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3012399 times)
RoadStress
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1638


View Profile
November 05, 2013, 11:04:18 AM
 #19801

Two firmware updates for me so far. Didn't do that, bot even half of it. Not had a problem

1. DL the update
2. On the KNC miner interface click update and select that download and apply it.
3. Click restart cg miner in the KNC interface.

Nothng else at all. Checked it after in Putty, but all was fine. lol

Same here. Not a single problem with the firmware from the start. Only did incremental firmware upgrade with this method(except switching from 0.97 to 0.96:D), but nothing fancy. Stable as a rock!

iCEBREAKER is a troll! He and cypherdoc helped HashFast scam 50 Million $ from its customers !
H/w Hosting Directory & Reputation - https://bitcointalk.org/index.php?topic=622998.0
1511484980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511484980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511484980
Reply with quote  #2

1511484980
Report to moderator
1511484980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511484980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511484980
Reply with quote  #2

1511484980
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
waterboi92
Member
**
Offline Offline

Activity: 82


View Profile
November 05, 2013, 11:07:22 AM
 #19802

my knc page and putty window displays that my miner is mining at 566Gh/s with 2.2% HW errors, yet on BTCGUILD page my miner is only showing 531Gh/s and fluctuates.

anyone know why this is ? BTCGUILD hash rate display values has been fluctuating lately while my putty and knc page is consistently displaying 566Gh/s.

here are some photos for reference.

putty:


knc page:






BTC GUILD page that displays lower hash rate and fluctuates:


edit: im running the newest 0.98.1 firmware version.

if i've helped you, donations welcome: 1BwGnrqSjbfJ39mTNrvb257eUSuUP7Pfxh
plasmoske
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


The realist


View Profile
November 05, 2013, 11:11:18 AM
 #19803

The hashing speed on my hosted miner is slowly dropping after the new firmware (which they automatically roll out to every hosted miner).

Gone from 560 > 550 > 540 > 530 > 520 > 510 > 500 > 490 > 478 > 463

over the course of 24 hours. Posted about it few hours ago on here and it was hovering then around 490 and now it's averaging at 46x~

Getting those numbers from btcguild. I'm going to try change the difficulty and see what I get.

Previously was on "128" and getting 560GH/s average.
waterboi92
Member
**
Offline Offline

Activity: 82


View Profile
November 05, 2013, 11:18:21 AM
 #19804

The hashing speed on my hosted miner is slowly dropping after the new firmware (which they automatically roll out to every hosted miner).

Gone from 560 > 550 > 540 > 530 > 520 > 510 > 500 > 490 > 478 > 463

over the course of 24 hours. Posted about it few hours ago on here and it was hovering then around 490 and now it's averaging at 46x~

Getting those numbers from btcguild. I'm going to try change the difficulty and see what I get.

Previously was on "128" and getting 560GH/s average.

heres a good read for mining difficulty.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=274023.0

if i've helped you, donations welcome: 1BwGnrqSjbfJ39mTNrvb257eUSuUP7Pfxh
plasmoske
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


The realist


View Profile
November 05, 2013, 11:22:58 AM
 #19805

heres a good read for mining difficulty.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=274023.0

Cheers for the link! Getting some good results so far after changing difficulty but I need to let it run a few hours to see if it's all good. After reseting the stats - takes a while to see your average.

Tried 256
Goes to around 490

Tried 512
Goes to around 500

Yep. New firmware not that good for my hosted miner. I'll leave it at 512 and check back in 8 hours and see how it goes.
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile
November 05, 2013, 11:29:11 AM
 #19806


Two firmware updates for me so far. Didn't do that, bot even half of it. Not had a problem

1. DL the update
2. On the KNC miner interface click update and select that download and apply it.
3. Click restart cg miner in the KNC interface.

Nothng else at all. Checked it after in Putty, but all was fine. lol

So after you upload and apply the firmware, it returns to a screen that says restart miner, is that the link you clicked or did you go back to the home screen, then go the the "Mining" and click on "Restart CGMiner" on that page?

-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352


Ruu \o/


View Profile WWW
November 05, 2013, 11:57:11 AM
 #19807

It seems no one is interested in external binaries any more, but just in case they are, here is a binary for the knc devices based off the latest cgminer 3.7.0 code. There are no performance advantages for knc devices but there are networking and work scheduling fixes for people that have had issues (eg difficulty connecting to eligius or system stopping work entirely). As per previously, you'll have to ssh into and copy the binary to your device to run it.
http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/kncminer/cgminer

Bugfix update to 3.7.1. Same download location.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
Rampion
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


View Profile
November 05, 2013, 12:10:54 PM
 #19808

Is anyone using BFGMINER with their Jupiter? What benefits (if any) compared to CGMINER?

g83
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448



View Profile WWW
November 05, 2013, 12:23:36 PM
 #19809

If i order today, can anyone tell me if I really have a chance to get a miner in November as it shows on the website ?? What about ROI ? Thx


 
 
           ▄████▄
         ▄████████▄
       ▄████████████▄
     ▄████████████████▄
    ████████████████████      ▄█▄                 ▄███▄                 ▄███▄                 ▄████████████████▀   ▄██████████

  ▄▄▄▀█████▀▄▄▄▄▀█████▀▄▄▄     ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀ ▀██▄             ▄██▀                   ██
▄█████▄▀▀▀▄██████▄▀▀▀▄█████▄     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀     ▀██▄         ▄██▀        ▄█▄          ▀██████████████▄
████████████████████████████       ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀         ▀██▄     ▄██▀          ▀█▀                        ██
 ▀████████████████████████▀          ▀██▄ ▄██▀             ▀██▄ ▄██▀     ▄█▄     ▀██▄ ▄██▀                                       ██
   ▀████████████████████▀              ▀███▀                 ▀███▀       ▀█▀       ▀███▀      ▄███████████████████████████████████▀
     ▀████████████████▀
       ▀████████████▀
         ▀████████▀
           ▀████▀
║║


║║
.
.

║║
██
║║
.
.

║║
██
║║
.
║║


║║
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile
November 05, 2013, 12:24:12 PM
 #19810


Bugfix update to 3.7.1. Same download location.

Awesome, thanks!

I'm trying sticking with 0.96 with the latest cgminer binary and it seems to be going ok!

What bus were fixed btw?

Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile
November 05, 2013, 12:29:54 PM
 #19811

If i order today, can anyone tell me if I really have a chance to get a miner in November as it shows on the website ?? What about ROI ? Thx

Afaik you will get your miner in Nov but the latter you order it the later you get it.

As for ROI its unlikely, but not impossible.  It depends alot on how much hardware KNC releases before the end of the year +  bitfury + BFL. Everyone else with 400Ghs+ products seems to be delayed till Dec/Jan

jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596



View Profile
November 05, 2013, 12:32:34 PM
 #19812

Why cgminer 3.7.1 does not run for me
.??
lemonte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 601


View Profile
November 05, 2013, 12:37:01 PM
 #19813

If i order today, can anyone tell me if I really have a chance to get a miner in November as it shows on the website ?? What about ROI ? Thx

Afaik you will get your miner in Nov but the latter you order it the later you get it.

As for ROI its unlikely, but not impossible.  It depends alot on how much hardware KNC releases before the end of the year +  bitfury + BFL. Everyone else with 400Ghs+ products seems to be delayed till Dec/Jan

From what I have read, it looks like KNC aren't going to be shipping any products in December. I would hazard a guess that if you ordered today you'll get your miner WC 25/11/2013

O'rama, do you know if production has already begun on November's batch? Would be great if everything was ready to ship!

ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 636


View Profile
November 05, 2013, 12:41:09 PM
 #19814


8. I never click on reboot, just shut down the miner, wait a minute


do you mean just executing reboot cmd?

when u click reboot on the web interface reboot.safe will be executed instead

Code:
#!/bin/sh
i2cset -y 1 0x24 0xb 0x6b
i2cset -y 1 0x24 0x16 0
reboot

i really don't know which kind of settings i2cset cmds are performing, but my gut says that they should be useful, what do you think?


Yes I would have thought if you don't reboot after the firmware upgrade then the firmware isn't actually installed, yes maybe cgminer gets updated but nothing else.

Sorry guys but I'm not a linux expert....

There's a link after the upgrade proces "click to reboot"

I've tried it a few times but I'm alwas had bad hasrates. So after the upgrade I don't click it just shut down the power then turn it back on...

Exactly, so effectively as you are not running the proper reboot command it might not be updating the firmware, probably a good thing in your case, you are just getting the updated miner.

Hmm.. I think I might try it Smiley

But if I check the update page it shows the correct FW. So what the heck?

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile
November 05, 2013, 12:43:26 PM
 #19815

From what I know of them, unless they have a component shortage they will be using this time to build the November batch. I expect they want to minimise the issues they had in the first run.

waterboi92
Member
**
Offline Offline

Activity: 82


View Profile
November 05, 2013, 12:57:03 PM
 #19816

From what I know of them, unless they have a component shortage they will be using this time to build the November batch. I expect they want to minimise the issues they had in the first run.

has anyone here from the first batch ordered any additional units from the nov batch?

if so, how many units/model was your first batch order, and how many new november units/model did you add, and when did you add those orders?

if i've helped you, donations welcome: 1BwGnrqSjbfJ39mTNrvb257eUSuUP7Pfxh
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile
November 05, 2013, 12:57:29 PM
 #19817


But if I check the update page it shows the correct FW. So what the heck?


please understand I could be wrong, I'm not working or programing for KNC so it's partly guesswork on my part.

The version is probably just a variable stored in the Web code.

Think about it if the link you get after upgrading the firmware isn't run, the way these rigs are setup is to reset alt of stuff on reboot. So the firmware update code that needs to be run against the system doesn't get run because you are using a different reboot method that doesn't run the commands before rebooting.

However the bits of the update that don't require a reboot are copied over such as cgminer etc si they work fine.

Your symptoms of worse performance when rebooting using the link are similar to mine. Always worse performance. So I kept going back to 0.96.

But now im using the old firmware but the new cgminer and I am not getting the performance loss.

So there must be a lot more being changed when you change the firmware than just updating the cgminer instance, and alot of those changes will be related to what happens when you click on the reboot link after you update the firmware.


-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2352


Ruu \o/


View Profile WWW
November 05, 2013, 01:28:32 PM
 #19818

Why cgminer 3.7.1 does not run for me
.??
Dud binary, my bad, reuploading...

EDIT: Re-uploaded as v3.7.2

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
ElGabo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 636


View Profile
November 05, 2013, 01:56:58 PM
 #19819


But if I check the update page it shows the correct FW. So what the heck?


please understand I could be wrong, I'm not working or programing for KNC so it's partly guesswork on my part.

The version is probably just a variable stored in the Web code.

Think about it if the link you get after upgrading the firmware isn't run, the way these rigs are setup is to reset alt of stuff on reboot. So the firmware update code that needs to be run against the system doesn't get run because you are using a different reboot method that doesn't run the commands before rebooting.

However the bits of the update that don't require a reboot are copied over such as cgminer etc si they work fine.

Your symptoms of worse performance when rebooting using the link are similar to mine. Always worse performance. So I kept going back to 0.96.

But now im using the old firmware but the new cgminer and I am not getting the performance loss.

So there must be a lot more being changed when you change the firmware than just updating the cgminer instance, and alot of those changes will be related to what happens when you click on the reboot link after you update the firmware.



i'll figure it out today. i'll try both and report back if i get any changes

" I'm waiting for my punishment, I know it's on my way
  So cut, cut, cut me up and fuck, fuck, fuck me up"
jelin1984
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596



View Profile
November 05, 2013, 02:11:14 PM
 #19820

ok run fine
now

thanks
bro
Pages: « 1 ... 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 [991] 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!