Bitcoin Forum
November 19, 2017, 02:28:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 [2027] 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 ... 2138 »
  Print  
Author Topic: Swedish ASIC miner company kncminer.com  (Read 3007908 times)
Xialla
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1036


/dev/null


View Profile
May 27, 2015, 09:40:41 PM
 #40521

has someone the link for the KNC Lawsuit?

here here: http://kncclassaction.com - you are affected somehow or just curious?
1511101707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511101707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511101707
Reply with quote  #2

1511101707
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511101707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511101707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511101707
Reply with quote  #2

1511101707
Report to moderator
1511101707
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511101707

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511101707
Reply with quote  #2

1511101707
Report to moderator
kingscrown
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672


http://fuk.io - check it out!


View Profile WWW
May 28, 2015, 03:56:49 AM
 #40522

knc ended as fuckin scammers.
such a shame

Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
May 28, 2015, 08:26:02 AM
 #40523

Please don't quote the trolls for the sake of members who have them on ignore.

+1


screw the trolls i just want to know who the f*ck is the girl in your avatar gif!


       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
helmax
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441



View Profile
May 29, 2015, 12:24:33 AM
 #40524

people anyone have best settings for undersvolting? for neptune consume less watts

looking job
bgibso01
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!


View Profile
May 29, 2015, 02:14:46 AM
 #40525

people anyone have best settings for undersvolting? for neptune consume less watts

Really?  I've been wondering just what my neptune consumes.  Since it's on 240v, I don't have a kill-a-watt meter.  I know the gui shows 4TH @ 1650w (6 cubes) but who knows how much is lost from other stuff even if using plat psu.

My SP20s get just under .5w/gh when I use the plat psu and underclock to 1150-1200gh.


               ████
             ███  ███
           ████     ███
         ███  ███    ███
       ████     ███    ███
     ███  ███     ███    ███
   ████     ███     ███   ██
 ███  ███     █████████████████
███     ███     ███           ██
 ███      ███     ██          ██
   ███      ██████████      ███
     ███      ██████      ███
       ███      ██      ███
         ███          ███
           ███      ███
             ███  ███
               ████

GUTS
    ███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   
smart-ticket protocol for events
live product with market traction!
    ███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
   
  BTC ANN
  WEBSITE
  BLOG
   
  SANDBOX
  WHITEPAPER
  BOUNTY
   
tilin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


View Profile
May 29, 2015, 08:24:17 AM
 #40526

Hello, I have this problem with one of the cubes, and have touched the voltage if the module responds and nothing, still 000 ..... any ideas please or help.

http://s2.subirimagenes.com/otros/previo/thump_9379147neptune1.jpg
UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 29, 2015, 01:44:15 PM
 #40527

I'm having a problem with my Titan that I can't resolve.

After a long period of successful hashing I unplugged the cords and moved my cubes.

After re-assembling everything no cubes are recognized. I can see the knc web interface but no cubes and a blank pi screen.

Yes the cords are seated properly on all pins. I'm running 2.0 but have tried several revisions on different sd cards.


Has anybody had this happen (No Cubes being found) and if so how did you solve it?
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
May 29, 2015, 07:23:47 PM
 #40528

I'm having a problem with my Titan that I can't resolve.

After a long period of successful hashing I unplugged the cords and moved my cubes.

After re-assembling everything no cubes are recognized. I can see the knc web interface but no cubes and a blank pi screen.

Yes the cords are seated properly on all pins. I'm running 2.0 but have tried several revisions on different sd cards.


Has anybody had this happen (No Cubes being found) and if so how did you solve it?

Is bfgminer running ? I think their webapp makes rpc calls to bfgminer to get data on the cubes.
UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 29, 2015, 09:20:33 PM
 #40529

Unfortunately bfgminer runs at 0 mh/s with none of the cubes recognized.
Sometimes it shows every slot as OFF othertimes the entire cube on/off interface doesn't show up.


It used to detect all of the cubes upon start up and then the pi screen would display info. Now I get one lone green light and nothing happens.


The only things I can imagine is the controller is damaged or the cords are damaged or it's a software issue.

I'd really enjoy a 'detect hardware' button on the KnCMiner interface.  

Does anybody have a configuration backup that is recognizing cubes? I don't know what that file stores exactly.
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
May 29, 2015, 10:04:36 PM
 #40530

Unfortunately bfgminer runs at 0 mh/s with none of the cubes recognized.
Sometimes it shows every slot as OFF othertimes the entire cube on/off interface doesn't show up.

I'd recommend turning on debug logging on bfgminer but the last time I tried that on a Titan the whole machine crapped out …

You've checked bfgminer to make sure your pools aren't dead of course ?
UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 29, 2015, 10:19:34 PM
 #40531

Unfortunately bfgminer runs at 0 mh/s with none of the cubes recognized.
Sometimes it shows every slot as OFF othertimes the entire cube on/off interface doesn't show up.

I'd recommend turning on debug logging on bfgminer but the last time I tried that on a Titan the whole machine crapped out …

You've checked bfgminer to make sure your pools aren't dead of course ?

Pools are live and I'm about out of ideas. That purple light doesn't seem to be coming back.

Has anybody noticed the flat ribbon cables have letters engraved on them? And they're different for me.

E E Q A F

I wonder what that means, it has to be something otherwise the manufacturer wouldn't take the time to etch it. Probably not important.


Anyways, has anybody had success getting Titans to run on anything other than the KNC issued controller?
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
May 29, 2015, 11:05:32 PM
 #40532

Well this is a long shot but you might try plugging a monitor into the rpi hdmi port, reboot and watch for any odd error messages as the system comes up.

According to KNC plugging things into the USB ports can damage the controller but the hdmi port is functional.

UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 29, 2015, 11:31:37 PM
 #40533

Well this is a long shot but you might try plugging a monitor into the rpi hdmi port, reboot and watch for any odd error messages as the system comes up.

According to KNC plugging things into the USB ports can damage the controller but the hdmi port is functional.



Good Call.

I tried that and everything booted for the most part until (paraphrasing)

[Warn] Kernel Lacks cgroups or memory controller not available, not starting cgroups (warning)

Error opening dev/input/event ......

and then more things succeeded in booting until finally I got one error which repeated in perpetuity:

asic 1-6 die 1-4 " "

Error: Could not open file dev/i2c-2 or dev/i2c/2 no such file or directory.

It continues saying that until it reboots.  Huh

Anybody know what that means?
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
May 29, 2015, 11:50:06 PM
 #40534

I'm guessing that the i2c device is the kernel interface to the fpga on the controller board, via which commands are issued by the bfgminer titan driver to the hardware.

Without looking at the code I can't tell you more about this error. Does your uSD have a fresh install of 2.0 on it ?

If not, I'd recommend doing that then watch the console while it boots again.

Make sure you always ssh into your titan and do a

Code:
sudo /sbin/shutdown -h now

before power cycling it to avoid filesystem damage.
UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 30, 2015, 12:24:04 AM
 #40535

Yeah, I've flashed 2.0 on 3 different sd cards to no avail.

Older .img's didn't help.
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
May 30, 2015, 02:34:06 AM
 #40536

Yeah, I've flashed 2.0 on 3 different sd cards to no avail.

Older .img's didn't help.

And do you get the same message on the console about /dev/i2c ?
UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 30, 2015, 03:27:10 AM
 #40537

Yes I do unfortunately.

I don't know how to advance from here. If anyone has encountered the /dev/i2c error or thinks they know the issue pm me.

My only ideas are to try yet another sd card, change data cables, or ... contact KnC who will probably ask me to send a sealed envelope with $1000 inside. Tongue
Searing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540


Tips for help? 1BzbfMHCrTeLjc7eCGrYVhH3QXSRodSuke


View Profile
May 30, 2015, 08:27:59 AM
 #40538

Yeah, I've flashed 2.0 on 3 different sd cards to no avail.

Older .img's didn't help.

this probably won't help ..but anyway....if from the above the FIRMWARE did not take on the 2.00
I'd go back to 1.15 and try an adv page upgrade on a new SD card (sandisk 8gb class 10 i use)
using the original 1.15 firmware that is as the start point

if I'm off the mark on the above ..er nevermind....just tossing it out there as an alternative to flashing the SD to 2.00 with the img directions


       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
s1gs3gv
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106

ex uno plures


View Profile WWW
May 30, 2015, 12:47:38 PM
 #40539

Yes I do unfortunately.

What exactly does the message say ?
UsarNaem
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
May 30, 2015, 05:33:40 PM
 #40540


Quote
kernel lacks cgroups or memory controller not available not starting cgroups


error: nstatus !-1 when nCONFIG is HIGH

Configuring TPS65217
Waiting for PGOOD for too long
Wrong SEQ4 Value

/usr/bin/board-init.sh: cannot create /sys/class/gpio/gpio16/direction: directory nonexistent


Error: Could not open file '/dev/i2c-2' or '/dev/i2c/2': No such file or directory

something about dhcp directory being non existent

pi will now restart

In-between errors there are several successful processes. It's chronological but far from complete. I don't have a way to capture the video off the hdmi ready atm.

If it's a file-system error I can't see why fresh installations of .img files wouldn't t fix it.  Huh  Maybe it's the controller..
Pages: « 1 ... 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 [2027] 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 ... 2138 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!