Bitcoin Forum
August 23, 2017, 11:46:30 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 »
  Print  
Author Topic: EWBF's CUDA Zcash miner  (Read 1374594 times)
banded
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
August 12, 2017, 04:56:46 AM
 #4341

When I start up the miner, one of my cards says that it isn't selected. How do you select it?
1503531990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503531990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503531990
Reply with quote  #2

1503531990
Report to moderator
1503531990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503531990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503531990
Reply with quote  #2

1503531990
Report to moderator
1503531990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503531990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503531990
Reply with quote  #2

1503531990
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1503531990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503531990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503531990
Reply with quote  #2

1503531990
Report to moderator
1503531990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503531990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503531990
Reply with quote  #2

1503531990
Report to moderator
1503531990
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503531990

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503531990
Reply with quote  #2

1503531990
Report to moderator
nUm81
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
August 12, 2017, 08:08:26 AM
 #4342

When I start up the miner, one of my cards says that it isn't selected. How do you select it?

what is in your startup .bat?

what type of card is the one that's not starting up?

New Equihash mining pool - https://zen.sgpool.net - ZEN, HUSH - 0.1% Pool fee - PPLNT share system - 0.01  min payout
parker423
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
August 12, 2017, 09:19:05 AM
 #4343

The miner stops working after a few hours.

There comes a red line in the miner.
nUm81
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
August 12, 2017, 09:37:52 AM
 #4344

try to reduce your overclocking.  If that doesn't help set up the .bat file to restart when the card fails.

New Equihash mining pool - https://zen.sgpool.net - ZEN, HUSH - 0.1% Pool fee - PPLNT share system - 0.01  min payout
parker423
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
August 12, 2017, 10:03:24 AM
 #4345

How to add restart?
nUm81
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
August 12, 2017, 10:32:17 AM
 #4346

.bat needs to contain some sort of loop

:start
timeout 30
miner --config miner.cfg --api
ping 127.0.0.1 > nul
goto start

and make sure you set the -eexit 1 in either the .bat or .cfg file to trigger the restart when the miner stops.

New Equihash mining pool - https://zen.sgpool.net - ZEN, HUSH - 0.1% Pool fee - PPLNT share system - 0.01  min payout
parker423
Member
**
Offline Offline

Activity: 83


View Profile
August 12, 2017, 11:05:50 AM
 #4347

miner --server zdash.suprnova.cc --user xxxx --pass xxxx --port 4048

:start
timeout 30
miner --config miner.cfg --api
ping 127.0.0.1 > nul
goto start


like this text in the bat ?
nUm81
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
August 12, 2017, 11:12:40 AM
 #4348

:start
timeout 30
miner --server zdash.suprnova.cc --user xxxx --pass xxxx --port 4048 --eexit 1
ping 127.0.0.1 > nul
goto start

Like that if you don't run the config file

New Equihash mining pool - https://zen.sgpool.net - ZEN, HUSH - 0.1% Pool fee - PPLNT share system - 0.01  min payout
K4P1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
August 12, 2017, 05:57:51 PM
 #4349

I made a small GUI for this miner (open source) that is able to plot the mining performance and restart miner if necessary. The script and windows binary can be found at: https://github.com/K4P11/GUI-for-EWBF GUI in operation shown in picture: https://github.com/K4P11/GUI-for-EWBF/blob/master/GUI.png

- K4P1
j0l1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
August 12, 2017, 06:20:59 PM
 #4350

I made a small GUI for this miner (open source)
looking very good, thx  Grin
z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
August 13, 2017, 08:38:46 AM
 #4351

My issue:
I had two rigs with 1060.
Rig1 - 2 x 1060 6gb - gave me 270sols/card (at my settings)
Rig2 - 2 x 1060 3gb - gave me 250sols/card

Now I switched all 4 cards into one rig, I'm using the same clock/power draw setting as before but getting less Sols
Rig1 - 250 sols/card
Rig2 - 235 sols/card

Any idea why is that?

Before and now running win7 x64.


  Coin MAGI  . XMG  
Coin Source : Trust Verified    [ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ]
  ♓.NΣTWORK-DΣPΣNDΣNT  RΣWARDING SYSTΣM  ※ 
  ANN THREAD MAGIPAY FAQ FORUM
.CPU Mining   PoS-II   PoM   Unique Block Reward 
Gaglam
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
August 13, 2017, 08:47:18 AM
 #4352

Will there be any update again?
Great miner btw
nUm81
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
August 13, 2017, 11:41:44 AM
 #4353

My issue:
I had two rigs with 1060.
Rig1 - 2 x 1060 6gb - gave me 270sols/card (at my settings)
Rig2 - 2 x 1060 3gb - gave me 250sols/card

Now I switched all 4 cards into one rig, I'm using the same clock/power draw setting as before but getting less Sols
Rig1 - 235 sols/card
Rig2 - 250 sols/card

Any idea why is that?

Before and now running win7 x64.

Have you changed from being in 16x PCIE slots to 1x PCIE risers?  I did notice a small decrease in hash from testing a 1080ti in the 16x vs running on the 1x riser.


New Equihash mining pool - https://zen.sgpool.net - ZEN, HUSH - 0.1% Pool fee - PPLNT share system - 0.01  min payout
z0n0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
August 13, 2017, 06:44:07 PM
 #4354

My issue:
I had two rigs with 1060.
Rig1 - 2 x 1060 6gb - gave me 270sols/card (at my settings)
Rig2 - 2 x 1060 3gb - gave me 250sols/card

Now I switched all 4 cards into one rig, I'm using the same clock/power draw setting as before but getting less Sols
Rig1 - 235 sols/card
Rig2 - 250 sols/card

Any idea why is that?

Before and now running win7 x64.

Have you changed from being in 16x PCIE slots to 1x PCIE risers?  I did notice a small decrease in hash from testing a 1080ti in the 16x vs running on the 1x riser.



Yes I did.
Didn't know this has such an impact on hash rate.


  Coin MAGI  . XMG  
Coin Source : Trust Verified    [ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ]
  ♓.NΣTWORK-DΣPΣNDΣNT  RΣWARDING SYSTΣM  ※ 
  ANN THREAD MAGIPAY FAQ FORUM
.CPU Mining   PoS-II   PoM   Unique Block Reward 
hallway_monitor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
August 13, 2017, 10:20:01 PM
 #4355


Funny, I've got the opposite, I dropped my mem clock by almost 150 on each card +40 core, +25% power and I am consistently getting around 780 sol/s per card
- 2x Aorus GTX 1080ti xtreme edition
- Using GFE, AfterBurner doesn't let me adjust it properly

What is GFE?

My mistake, I meant gigabyte xtreme gaming engine.  Which, in my opinion is not the best, but I have found it works for me.

I had 2 of those myself - the overclocking was linked to the power level, at least for mining.  I ran mine at 133% power, at which point the core was ticking at 2ghz and the memory I had overclocked to about 12.5ghz stable.  I didn't overclock the core to achieve that boost, it did it automatically.  I picked 133% because any higher than that didn't give any faster hashrate, only burned more power.  Seems the EWBF miner maxed out at about 125% TDP, but occasionally would hit the power limiter if the power level was set to that exact level so boosting it to 133% gave me 780-800sol/s. 

Without the power boost they would get about 740-750, so I ended up dropping it to normal levels just to save power cause the extra sols weren't substantial enough to warrant the higher bill.  But I was never able to overclock the core by more than +50 at any power level, I guess because gigabyte binned the chips and overclocked them in the hardware so pushing them more destabilized the system.  Memory I could overclock to 12.75ghz pretty stably, but ran mostly at 12.5ghz since that seemed to be the peak of gains for mining.

I'll have to try raising the power limit to 133%, I have noticed very similar results for mine and would like to make the most out of these cards since that is all I use them for.
nUm81
Member
**
Offline Offline

Activity: 101


View Profile
August 14, 2017, 12:28:53 AM
 #4356

I think from memory that I lost about 50 sol/s moving the 1080ti from the 16x to the 1x riser.

New Equihash mining pool - https://zen.sgpool.net - ZEN, HUSH - 0.1% Pool fee - PPLNT share system - 0.01  min payout
Temporel
Member
**
Online Online

Activity: 70


View Profile
August 14, 2017, 06:19:01 PM
 #4357


Funny, I've got the opposite, I dropped my mem clock by almost 150 on each card +40 core, +25% power and I am consistently getting around 780 sol/s per card
- 2x Aorus GTX 1080ti xtreme edition
- Using GFE, AfterBurner doesn't let me adjust it properly

What is GFE?
He is probably talking about Geforce Experience, the addon program (that I don't recommend). Best and most simply OC tool to use is Nvidia Inspector by Orbmu2k. Portable and does not clutter up the system.

 I make a point of NEVER installing Geforce Experience. Horrid excuse for a program, even more worthless than Wattman (and I have no use for Wattman)....


useless for mining but the Shadow recorder is really great for gamers who need it.
xXLXIXXx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
August 14, 2017, 10:45:27 PM
 #4358

is there a way to combine the http readers from all computers?

I AM ASSUMING THAT YOU ARE TALKING ABOUT THE WEB API INTERFACE FOR EWBF'S MINER--

What you want is an app that would display all your different miner API outputs in a neat array.  Currently, you could dedicate one browser instance to do this.  Each miner's output would be in a separate tab.

       --scryptr

How would one go about doing this?
hanskan
Member
**
Online Online

Activity: 84


View Profile
August 14, 2017, 10:47:16 PM
 #4359

Been using this miner for past 3 months on all of my 7 rigs, very happy with it, no dramas whatsoever. Just out of curiosity - is this the best one out there ? Or are there any other public/private miners that give even better hashrates ?

████→→       ● DeepOnion                                                               ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                               ✯     Get Your FREE Coins NOW!        ✯
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                        ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Lucred
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
August 14, 2017, 11:01:11 PM
 #4360

I am getting higher hasrates with EWBF's cuda miner. It increased my earnings. Thank you for making this software
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!