Bitcoin Forum
December 13, 2017, 04:00:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 [244] 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 »
  Print  
Author Topic: EWBF's CUDA Zcash miner  (Read 2092108 times)
papi92
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
October 05, 2017, 01:41:56 PM
 #4861

Too much overclock. Try to lower core or mem clock.

BTC: 16AqeaykkdPcRQVFJKpLyic2Di3eoY8Y1U
1513137606
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513137606

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513137606
Reply with quote  #2

1513137606
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Lumining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 05, 2017, 03:38:17 PM
 #4862

Hello, I encountered a problem and I hope someone can help me.

I setup the latest version and it's running fine, but the miner did not "select" my 7th GPU for mining, it only uses 6 instead of 7.
Claymore for Ethereum recognizes 7 cards and mines with 7 cards, Afterburner also recognizes 7 cards.
Do I have to change some of my settings to be able to use my 7th GPU?

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Lumining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 05, 2017, 03:51:09 PM
 #4863

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
coinfoundry
Member
**
Offline Offline

Activity: 112

POOLMINING.ORG


View Profile WWW
October 05, 2017, 03:57:07 PM
 #4864

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

Did you trying pressing "s"?

POOLMINING.ORG | THE RELIABLE POOL FOR XMR, ETH, ZEC, DASH, LTC, ETC, MON, VTC, AEON
snsd555
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
October 05, 2017, 04:24:37 PM
 #4865

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

If using bat file, add "--pec" to the bat file without the "".

Example: miner.exe --server zec-eu1.nanopool.org --user YOUR_WALLET_ADDRESS.YOUR_WORKER_NAME/YOUR_EMAIL --pass z --port 6666 --pec

If using config file, add line "pec 1" to the config file without the "".

Good luck!
Lumining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 05, 2017, 04:24:51 PM
 #4866

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

Did you trying pressing "s"?
Nothing happens in the miner interface when I push a button on my keyboard.

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Lumining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 05, 2017, 04:29:43 PM
 #4867

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

If using bat file, add "--pec 1" to the bat file without the "".

Example: miner.exe --server zec-eu1.nanopool.org --user YOUR_WALLET_ADDRESS.YOUR_WORKER_NAME/YOUR_EMAIL --pass z --port 6666 --pec 1

If using config file, add line "pec 1" to the config file without the "".

Good luck!

I tried this but still no stats appear.
My batch file looks likw this now: miner --server stratum+tcp://zec-eu.suprnova.cc:2142 --MYNAME.WORKERNAME --pass x --port 2142 --pec1

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
shibob
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
October 05, 2017, 05:02:44 PM
 #4868

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

If using bat file, add "--pec 1" to the bat file without the "".

Example: miner.exe --server zec-eu1.nanopool.org --user YOUR_WALLET_ADDRESS.YOUR_WORKER_NAME/YOUR_EMAIL --pass z --port 6666 --pec 1

If using config file, add line "pec 1" to the config file without the "".

Good luck!

I tried this but still no stats appear.
My batch file looks likw this now: miner --server stratum+tcp://zec-eu.suprnova.cc:2142 --MYNAME.WORKERNAME --pass x --port 2142 --pec1

--pec is enough, your configuration is wrong with --pec1, there's no space between pec 1. So try again with --pec

                                                                                 Fully scalable freelancing market    ✔︎     ǀ      Follow us & check our whitepaper 
C R Y P T O T A S K     ǀ     Decentralized task market     ǀ     Low fees - no limits - task market    ✔︎     ǀ                                                                           
                                                                                           Earn money by being a reviewer     ✔︎     ǀ      Website    Announcement    Twitter    Facebook
Lumining
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
October 05, 2017, 05:16:30 PM
 #4869

Okay I fixed it but still, no advanced stats appear, only the temps and speed.

EDIT: Problem fixed, many thanks for your help!

What settings do you use for overclocking a 1070? Is there a thread about it already?

▀     DeepOnion  |  TOR Integrated & Secured  [ Facebook  Telegram  Bitcointalk  Twitter  Youtube  Reddit ]     ▀
Your Anonymity Guaranteed  ★  Your Assets Secured by TOR  ★  Guard Your Privacy!   ❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  File Authenticity Guaranteed by DeepVault  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
zsugabubus007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
October 05, 2017, 06:48:54 PM
 #4870

385.69
The latest available on the nVidia site

Try 823.33. That driver solved all of our nvidia rig problems like magic. Smiley
Official link: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/119399/en-us
farmtester1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
October 06, 2017, 12:43:59 AM
 #4871

Is there any info for further optimizations on the miner ?

Look for dstm's miner for active development and optimizations on zcash mining. EWBF is done.

Why do you think rent is done? Does dstm result to significantly higher sol/s?

dstm's miner handles GPU jobs individually and that opens room for more stability and optimization. Not to mention many things he's implementing that EWBF doesn't have.

It is only for linux. This is a flaw. Otherwise dstm has 2% fee. EWBF has an optional fee.

Windows will be out soon. EWBF fee option lowers the sol/s if you use it.
repbaza
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
October 06, 2017, 01:00:41 AM
 #4872

Russian version))
http://miningclub.info/threads/ewbfs-0-3-4b-russkaja-versija.19912/
snsd555
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
October 06, 2017, 12:25:30 PM
 #4873

Can someone tell me how to show the stats power usage and efficiency like it's shown in this screenshot (not from myself): http://i.imgur.com/sQ4riqL.png

If using bat file, add "--pec 1" to the bat file without the "".

Example: miner.exe --server zec-eu1.nanopool.org --user YOUR_WALLET_ADDRESS.YOUR_WORKER_NAME/YOUR_EMAIL --pass z --port 6666 --pec 1

If using config file, add line "pec 1" to the config file without the "".

Good luck!

I tried this but still no stats appear.
My batch file looks likw this now: miner --server stratum+tcp://zec-eu.suprnova.cc:2142 --MYNAME.WORKERNAME --pass x --port 2142 --pec1

--pec is enough, your configuration is wrong with --pec1, there's no space between pec 1. So try again with --pec

You're right, "pec 1" is for the config file. My bad.
papi92
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54


View Profile
October 06, 2017, 03:17:14 PM
 #4874

Is there any info for further optimizations on the miner ?

Look for dstm's miner for active development and optimizations on zcash mining. EWBF is done.

Why do you think rent is done? Does dstm result to significantly higher sol/s?

dstm's miner handles GPU jobs individually and that opens room for more stability and optimization. Not to mention many things he's implementing that EWBF doesn't have.

It is only for linux. This is a flaw. Otherwise dstm has 2% fee. EWBF has an optional fee.

Windows will be out soon. EWBF fee option lowers the sol/s if you use it.

This is not true. Hash rate are the sam with and without fee.

BTC: 16AqeaykkdPcRQVFJKpLyic2Di3eoY8Y1U
QuintLeo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 910


View Profile
October 06, 2017, 06:49:18 PM
 #4875

385.69
The latest available on the nVidia site

Try 823.33. That driver solved all of our nvidia rig problems like magic. Smiley
Official link: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/119399/en-us

 382.33, for those that are Tyop impaired.

 9-)

Real_Unhooked
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


View Profile WWW
October 06, 2017, 08:26:23 PM
 #4876

Sorry if this was already answered but can you use this miner to mine Zero? I have a 1070 card. Thanks in advance!

         ▄███████████████▄
       ▄██▀             ▀██▄
    ▄▄██▀                 ▀██▄▄
█████▀▀       ▄▀▀▀▀▀▀▀▄▄    ▀▀█████
██          ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▀▄▀█▄▄      ██
▐█▌       ▄▀ ▄▀ ▄▄▄▀▀▀▄▀▀▀███   ▐█▌
 ██      ▄▀▄▀▄▀▀▄▄▄▀▀▀▀▀█ ▄█▀   ██
 ▐█▌    █▄▀▄▀▄█▀▀▀ ▀█▀ ▄▀▄▀█   ▐█▌
  ██    █▄▀▄▀▄▄█▀ ▄▀ ▄▀▄▀▄▀█   ██
  ▐█▌ ▀▄█████▀▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄▀█  ▐█▌
   ██▌▀████▀██▄▄▀▀▄▄▀▄▀▄▀▄█▀ ▐██
    ██▌▀█▀▀█▄▀▀▄▀▀▄▄▀▄█▄▄█▀ ▐██
     ██▌ ▀  ▀███▄▄▄█████▀  ▐██
      ██▄      ▀▀▀▀▀      ▄██
       ▀██▄             ▄██▀
         ▀██▄         ▄██▀
           ▀██▄     ▄██▀
             ▀███▄███▀
               ▀███▀
.DeepOnion.
★ ★ ★ ★ ★  .❱❱❱ JOIN AIRDROP NOW!.
TOR INTEGRATED & SECURED
★  Your Anonymity Guaranteed
★  Your Assets Secured by TOR
★  Guard Your Privacy!
|Bitcointalk
Reddit
Telegram
|                        ▄▄▀▄▄▀▄▄▀▄▀▀
                    ▄▄██▀█▀▄▀▀▀
                  ▄██▄█▄██▀
                ▄██████▀
              ▄██████▀
  ▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
██████▀▀▀▀▀██████▀
 ▀█████  ▄███████
  ████████████▀██
  ██▀███████▀  ██
  ██ ▀████▀    ██
  ██   ▀▀      ██
  ▀█████████████▀
farmtester1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
October 06, 2017, 09:45:10 PM
 #4877

Is there any info for further optimizations on the miner ?

Look for dstm's miner for active development and optimizations on zcash mining. EWBF is done.

Why do you think rent is done? Does dstm result to significantly higher sol/s?

dstm's miner handles GPU jobs individually and that opens room for more stability and optimization. Not to mention many things he's implementing that EWBF doesn't have.

It is only for linux. This is a flaw. Otherwise dstm has 2% fee. EWBF has an optional fee.

Windows will be out soon. EWBF fee option lowers the sol/s if you use it.

This is not true. Hash rate are the sam with and without fee.

nope, look the pool.
MnngSprvsr
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
October 06, 2017, 10:22:49 PM
 #4878

How much GPUs are max supported with Linux?
h0h0h0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
October 07, 2017, 04:18:51 AM
 #4879

Card keeps overheating.  Nvidia, linux CUDA.  Help Smiley
just mining on the supernova pool.
jpl
Member
**
Offline Offline

Activity: 79


View Profile
October 07, 2017, 05:31:14 AM
 #4880

Does anyone know why the system doesn't boot if I plus pcie riser into main x16 slot on motherboard?

BTW - I'm using P5Q PRO board: https://www.asus.com/Motherboards/P5Q_PRO/

Whenever I use the main x16 pcie slot (blue) the system won't boot.
Anyone knows how can I fix this ?

Someone posted this on another forum for Asus boards..
Could try enabling/disabling ‘above 4g encoding’ or setting all cards to pcie3.0x8?
Pages: « 1 ... 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 [244] 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!