Bitcoin Forum
January 17, 2017, 11:14:05 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Deepbit and Ufasoft's SSE2 miner  (Read 1489 times)
haksch
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 15, 2011, 01:47:46 AM
 #1

Hey there,

I have a little problem with this pool / miner. I registered on deepbit, created a work and even got the miner running.

The problem I have is when I look at my account at deepbit, I don't see any change and it says 'Workers not connected'. What is the problem here?

Thanks in advance guys!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1484651645
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1484651645

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1484651645
Reply with quote  #2

1484651645
Report to moderator
Fjordbit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588

firstbits.com/1kznfw


View Profile WWW
June 15, 2011, 11:22:17 PM
 #2

I had this trouble as well. I was using poclbm and apparently every time it would find a hash, it would flake out with a verification error. I changed to rpcminer-cpu and after I successfully found my first hash, it was listing properly.

You need to wait until you get a hash before it will reflect that you are working. On top of that, if your software isn't working right, it might continue to do this.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!