Bitcoin Forum
November 20, 2017, 09:46:39 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: litecoin miner under WINDOWS XP ?  (Read 2229 times)
middlemarkal
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182



View Profile
April 09, 2013, 01:04:41 AM
 #1

Hello

It seems that GUI MINER SCRIPT needs windows Vista, 7 or 8.  Grin

Do you know a miner that runs under Xp ?   Huh

merci
1511171199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511171199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511171199
Reply with quote  #2

1511171199
Report to moderator
1511171199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511171199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511171199
Reply with quote  #2

1511171199
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511171199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511171199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511171199
Reply with quote  #2

1511171199
Report to moderator
1511171199
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511171199

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511171199
Reply with quote  #2

1511171199
Report to moderator
MaGNeT
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


Waves | 3PHMaGNeTJfqFfD4xuctgKdoxLX188QM8na


View Profile WWW
April 09, 2013, 06:14:55 AM
 #2

Install Windows 7 or Linux?

Unofficial Waves topic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2142722   |   My Waves address alias = magnet
Jcw188
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

Carpe Diem


View Profile
July 11, 2013, 10:44:58 PM
 #3

is there any way to mine scrypt (on a gpu) under windows XP?  Thanks.  Can't upgrade to windows 7, it's a work computer.
FiiNALiZE
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


"Flixxo - Watch, Share, Earn!"


View Profile
July 11, 2013, 10:45:36 PM
 #4

cgminer?

X       ▄▄█████████▄▄
    ▄██▀▀         ▀▀██▄
  ▄██▀              ▀██▄
 ▄██     ██▄▄          ██▄
▄██      █████▄▄        ██▄
██       ████████▄▄      ██
██       ███████████▄    ██
██       ██████████▀     ██
▀██      ███████▀       ██▀
 ▀██     ████▀         ██▀
  ▀██▄   █▀          ▄██▀
    ▀██▄▄         ▄▄██▀
       ▀▀█████████▀▀
.flixxo    X▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████████████████
████████████▀▀███████
█████▀████░░░░░░▄████
█████░░░░▀░░░░░▄█████
█████▄░░░░░░░░░░██████
██████░░░░░░░░░███████
███████░░░░░░▄████████
████▄▄░░░░▄▄██████████

██████████████████████
██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████████▀█▀██████████
██████▀▀▀▀▀████████
██████▄▄░░▄▄▄░░███████
████████░░███░░███████
████████░░░░░░▀███████
████████░░███▄░░██████
██████▀▀░░▀▀▀░░░██████
██████▄▄▄▄▄▄███████
█████████▄█▄██████████

██████████████████████
▀████████████████████▀
X[[]]X
vingaard
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868



View Profile
July 11, 2013, 10:51:43 PM
 #5

is there any way to mine scrypt (on a gpu) under windows XP?  Thanks.  Can't upgrade to windows 7, it's a work computer.

I'm using cgminer (Scrypt and SHA-256) under XP without any problem...

Jcw188
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

Carpe Diem


View Profile
July 12, 2013, 12:55:44 PM
 #6

Vin, for me cgminer works for BTC but not for scrypt mining.  What AMD drivers do you use?  For me I use 11.4, but I tried 12.8 and the most recent and I can't mine either scrypt or btc on those. 
FiiNALiZE
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


"Flixxo - Watch, Share, Earn!"


View Profile
July 12, 2013, 01:00:37 PM
 #7

Vin, for me cgminer works for BTC but not for scrypt mining.  What AMD drivers do you use?  For me I use 11.4, but I tried 12.8 and the most recent and I can't mine either scrypt or btc on those. 

What do you mean scrypt doesn't work?

Elucidate on your issue please.
 
Did you out the --scrypt in?

X       ▄▄█████████▄▄
    ▄██▀▀         ▀▀██▄
  ▄██▀              ▀██▄
 ▄██     ██▄▄          ██▄
▄██      █████▄▄        ██▄
██       ████████▄▄      ██
██       ███████████▄    ██
██       ██████████▀     ██
▀██      ███████▀       ██▀
 ▀██     ████▀         ██▀
  ▀██▄   █▀          ▄██▀
    ▀██▄▄         ▄▄██▀
       ▀▀█████████▀▀
.flixxo    X▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████████████████
████████████▀▀███████
█████▀████░░░░░░▄████
█████░░░░▀░░░░░▄█████
█████▄░░░░░░░░░░██████
██████░░░░░░░░░███████
███████░░░░░░▄████████
████▄▄░░░░▄▄██████████

██████████████████████
██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████████▀█▀██████████
██████▀▀▀▀▀████████
██████▄▄░░▄▄▄░░███████
████████░░███░░███████
████████░░░░░░▀███████
████████░░███▄░░██████
██████▀▀░░▀▀▀░░░██████
██████▄▄▄▄▄▄███████
█████████▄█▄██████████

██████████████████████
▀████████████████████▀
X[[]]X
chup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 435


Me, Myself & I


View Profile
July 12, 2013, 01:28:48 PM
 #8

Do you know a miner that runs under Xp ?   Huh

merci

Voila:
What graphics card(s) and XP64 or 32?

MEGABONUS 🔥  🔥 up to 8.25% 🔥  🔥  CASHBACK at ALIEXPRESS, Ebay...
dash:Xkj6vADmRDai2P6sdfNaKeadYbmUz1qDMZ; 1Chup2GPtSkTqKKsyvPafhesfBkx1u4b9u - BTC
Jcw188
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

Carpe Diem


View Profile
July 13, 2013, 09:12:51 PM
 #9

Vin, for me cgminer works for BTC but not for scrypt mining.  What AMD drivers do you use?  For me I use 11.4, but I tried 12.8 and the most recent and I can't mine either scrypt or btc on those. 

What do you mean scrypt doesn't work?

Elucidate on your issue please.
 
Did you out the --scrypt in?

I mean I can run cgminer fine to mine btc, but if I mine with --scrypt it won't work, it crashes immediately.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!