Bitcoin Forum
November 19, 2017, 08:39:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: GUIMiner Scrypt problem (bump:1.LTC reward)  (Read 1997 times)
6135870
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
April 09, 2013, 08:00:39 PM
 #1

Ive been using EasyLTC for a couple of days mining litecoins. My Kh/s rate was not consistent but I was recording shares at my pool. Today I picked up a 6950 to replace the 5770; bring the rig to 1x6950 and 2x5870.

I'd like to switch to guiminer scrypt because of its efficiency, but I keep getting an error : invalid value sent to set vector. What is happening?
1511123989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511123989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511123989
Reply with quote  #2

1511123989
Report to moderator
1511123989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511123989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511123989
Reply with quote  #2

1511123989
Report to moderator
1511123989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511123989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511123989
Reply with quote  #2

1511123989
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511123989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511123989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511123989
Reply with quote  #2

1511123989
Report to moderator
1511123989
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511123989

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511123989
Reply with quote  #2

1511123989
Report to moderator
6135870
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
April 10, 2013, 12:59:33 AM
 #2

I'm currently mining at 1320Kh/s using EasyLTC. I would like to get GUIMiner Scrypt working because I'm sure I'd be getting closer to 1500Kh/s. Reward for solution.
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
April 10, 2013, 01:08:43 AM
 #3

Do you have at least 1 in the vector slot for guiminer?

6135870
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
April 10, 2013, 01:18:14 AM
 #4

Do you have at least 1 in the vector slot for guiminer?

yes, I have 1. I have a window of guiminer for each gpu, with each client set to a gpu. login information and port is correct.
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
April 10, 2013, 01:53:17 AM
 #5

Click View, Summary Console then try start

It will show you the Command Line command it is sending to the miner.

Copy and paste it here


6135870
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
April 10, 2013, 02:02:56 AM
 #6

Click View, Summary Console then try start

It will show you the Command Line command it is sending to the miner.

Copy and paste it here 

2013-04-09 22:00:29: Running command: C:\Users\Master\Desktop\guiminer Scrypt\cgminer\cgminer.exe --scrypt -u 6135870.11 -p 132 -o stratum+tcp://us-pool.give-me-ltc.com:80 --gpu-platform 0 -d 0 -w 128 -v 1 -I 18 -g 1 -l 1 -T -v -w128 -f 25 --thread-concurrency 3200
2013-04-09 22:00:29: Listener for "Default" started
2013-04-09 22:00:29: Listener for "Default": [2013-04-09 22:00:29] cgminer.exe: -v: Invalid value passed to set_vector
2013-04-09 22:00:58: Listener for "Default" shutting down
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
April 10, 2013, 02:55:06 AM
 #7

Click View, Summary Console then try start

It will show you the Command Line command it is sending to the miner.

Copy and paste it here 

2013-04-09 22:00:29: Running command: C:\Users\Master\Desktop\guiminer Scrypt\cgminer\cgminer.exe --scrypt -u 6135870.11 -p 132 -o stratum+tcp://us-pool.give-me-ltc.com:80 --gpu-platform 0 -d 0 -w 128 -v 1 -I 18 -g 1 -l 1 -T -v -w128 -f 25 --thread-concurrency 3200
2013-04-09 22:00:29: Listener for "Default" started
2013-04-09 22:00:29: Listener for "Default": [2013-04-09 22:00:29] cgminer.exe: -v: Invalid value passed to set_vector
2013-04-09 22:00:58: Listener for "Default" shutting down


-v command is being used twice...are you adding extra flags? did you add -v in the flags? which is vector

6135870
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 50


View Profile
April 10, 2013, 03:51:02 AM
 #8

@Lacan82 Please post you LTC wallet. I owe you 1LTC.
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
April 10, 2013, 03:54:41 AM
 #9

LaQ5B3K79BxAttK2wjrmW3PPhmzv2pCkcK

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!