Bitcoin Forum
September 19, 2017, 10:48:41 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Anker 10-port hub issue  (Read 417 times)
juggalodarkclow
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980



View Profile
September 11, 2013, 01:57:05 AM
 #1

One of my Anker 10-port hubs decided it didn't want to live anymore today so it seems. I checked in on my rig and saw that 9 of my erupters were down so I walked downstairs to find that one hub wasn't doing anything. I tried turning it back on and the lights on my erupters flashed real quick and then nothing. I checked the power brick and the light was green and it was cool to the touch. I've already sent an email to Anker but does anyone here have an idea what it might be?

1505861321
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505861321

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505861321
Reply with quote  #2

1505861321
Report to moderator
"I'm sure that in 20 years there will either be very large transaction volume or no volume." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1505861321
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1505861321

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1505861321
Reply with quote  #2

1505861321
Report to moderator
HellDiverUK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574


View Profile
September 11, 2013, 12:20:34 PM
 #2

does anyone here have an idea what it might be?

Broken.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!