ILuckyGuyI
|
 |
February 19, 2018, 03:45:00 PM |
|
Fee ücreti olayına tam olarak çözüm getirilmediği sürece çok fazla ilgi görmeyebilir bu uygulama.Bu ücreti düşürmeye yönelik çalışmaların devam ettiğini duymuştum.Umarım bir an önce buna bir çözüm bulurlar.Yoksa insanların bir kahveye ödeyecekleri fiyat normalden fazla olacak.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
RTE
|
 |
February 19, 2018, 05:32:07 PM |
|
Çokta meraklıydık starbucks'a gitmeye zaten gitmiyorumda işimde olmaz artık herkes bitcoin lafını kullanarak bedava reklam peşinde inanın başka bir şey yok. Almayın şöyle kıçırık yerlerden kahve.
|
|
|
|
Irfansyed
|
 |
February 19, 2018, 09:52:28 PM |
|
Reklam olsun olmasın işe yaradı. Starbucks dünya çapında olan ismini tekrar hatırlattı. Aslında Starbucks'ın kripto paralar ile ödeme almaya ihtiyacı yok, zaten cirolar çok yüksek.
|
|
|
|
linkstronghappy
|
 |
February 19, 2018, 10:35:02 PM |
|
Starbucks pek sık ziyaret ettiğim ürünlerini tercih ettiğim bir marka bütün dünyada şubeleri var bana heyecan verici geliyor 100'den fazla ülkede müşteriler Kripto para kullanarak Starbuckstan alış veriş yapacaklar
|
|
|
|
kayiboyu
Member

Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
|
 |
February 19, 2018, 11:10:11 PM |
|
beklediğimiz sıra yetmiyor bi de ödeme için beklicez başka işimiz yokmuş gibi
|
|
|
|
teselort
|
 |
February 19, 2018, 11:22:48 PM |
|
Kahvenin ücretini ödeyene kadar akşam olur. Transfer zamanı çok uzun. Nakitle kasadan anında ödüyoruz. Starbucks hayırlı bir iş yaptı ama sorunları aşması içim çalışma yapacak.
|
|
|
|
Arksun
|
 |
February 19, 2018, 11:57:45 PM |
|
Dünyanın neresinde uygulanıyor bu anlamış değilim. Türkiyede olmadığı kesin, avrupada da görmedim. Varsa rastlayan bilgilendirsin 
|
|
|
|
TaliskerDarkStorm
|
 |
February 20, 2018, 12:31:41 AM |
|
Tüm başlığı okuyamadım ama bunun doğruluğu belli mi değil mi halâ net değil sanırım, niye bu başlık buna rağmen bu kadar popüler anlamıyorum. Tamam güzel reklam falan ama gerçekten uygulanıyor mu çok merak ettim.
|
|
|
|
wallet
Full Member

Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
 |
February 21, 2018, 11:29:10 AM |
|
Starbucks'ın Bitcoin ile ödeme almaya başlaması olumlu haberini öncesinde ve sonrasında başka şirketler tarafından da elektronik para ile ödeme kabul etme süreçlerine dair açıklamalar geldi. Gelişmelerin gittiği yön giderek daha fazla şirketin kripto alanına yatırım yapması.
|
|
|
|
civilengineer
|
 |
February 21, 2018, 02:51:18 PM |
|
Benim düşüncem boyle gelişmeler artmaya başlarsa ortalıkta iş başına çalışan madenci değil maaşla calisan madenciler olmaya başlayacaktır. Bunun için özel ofisler kurulup iş daha da ciddiye alınacaktir
|
|
|
|
pokerjet
|
 |
February 22, 2018, 02:45:55 AM |
|
Bitcoinin etinden sütünden faydalanmayan şirket kalmadı maşallah, teker teker sırayla Bitcoin lafını kullanarak şirketlerinin değerine değer katıyorlar, Bitcoin'in biz küçük yatırımcıya da çok kazandıracağı günleri iple çekiyorum, görürüz umarım.
|
|
|
|
proof_seeker
Member

Activity: 336
Merit: 11
|
 |
February 22, 2018, 11:10:55 AM |
|
Zaten markalasmissin hala da reklam olarak bitcoini kullanmak degisik. Kimse o transfer ucretiyle kahve icin bitcoinle odeme yapmaz bence. Amaci sadece reklam.
|
|
|
|
hrsyrk
Newbie
Activity: 224
Merit: 0
|
 |
February 22, 2018, 11:16:05 AM |
|
reklam için yapılmış bir çalışma.onlar da biliyorlar; bitcoinle uğraşan kimse böyle değerli bir şeyi gündelik harcamalar için kullanmaz..
|
|
|
|
sejem
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
 |
February 22, 2018, 12:14:54 PM |
|
yaşasın ne güzel bir haber diyeceğimde.bitcoinle ödeme de yapmıyorum,starbucks'a da gitmiyorum 
|
|
|
|
barabut
|
 |
February 22, 2018, 12:47:49 PM |
|
Reklamın iyi kötüsü olmaz diye boşuna dememişler, komisyon oranları, işlem süresi düşünüldüğünde pratikte en azında bugün için uygulama tarafında pek sahiplenmeyeceğini düşünsem de reklam değeri oldukça yüksek, bu tür fırsatları balina firmalar kaçırmaz.
|
|
|
|
criptoturk
|
 |
February 22, 2018, 02:33:25 PM |
|
dün denedim olmuyormuş sanal cüzdan açtırdılar ona da kredi kartıyla para yükledim. ama yakında gelir..
|
|
|
|
bluemylife1907
Member

Activity: 350
Merit: 11
|
 |
February 22, 2018, 03:20:35 PM |
|
Kahve içmek için milletin sıra beklediği yaptığı bir kaç kahve espresso ve filtre kahve haricinde toz (kimyasal) kullanarak sağlığa son derece zararlı fakat ne hikmetse bir çoğunun gittiği starbucksta ödeme yöntemi olarak bitcoini de sistemlerine dahil etmesi bitcoinin sistem Block chain alt yapısının günlük hizmet alanında uygun olmadığı görüşündeyim, Block chainde bekleyen işlem sayısı btc de çok yüksek , btc nin lightininge geçmeden bu sorun düzelmeyecektir.
|
|
|
|
loveistanbul
Member

Activity: 392
|
 |
February 22, 2018, 03:33:00 PM |
|
Kahve içmek için milletin sıra beklediği yaptığı bir kaç kahve espresso ve filtre kahve haricinde toz (kimyasal) kullanarak sağlığa son derece zararlı fakat ne hikmetse bir çoğunun gittiği starbucksta ödeme yöntemi olarak bitcoini de sistemlerine dahil etmesi bitcoinin sistem Block chain alt yapısının günlük hizmet alanında uygun olmadığı görüşündeyim, Block chainde bekleyen işlem sayısı btc de çok yüksek , btc nin lightininge geçmeden bu sorun düzelmeyecektir.
Kesinlikle katılıyorum , ülkemizde bu kadar popüler olan Starbuck diğer gelişmiş dünya ülkelerinde popüler değil,baktığınızda şu an bitcoin ile kendi reklamını yapmaya çalışıyor.Biz bile işlem yaparken transferlerde saatlece beklerken bir kahve alacaksın ödeme için 2 saat bekleyeceksin hiç mantıklı değil.
|
|
|
|
kulmagu
Member

Activity: 308
|
 |
February 22, 2018, 11:56:00 PM |
|
Bitcoin için çok önemli bir gelişme. Balondu patlayacak, sadet zinciri diyenlere gelsin bu haber. bundan sonra bitcoinin önünü kimse kesemez artık. Kahveler benden 
|
|
|
|
sundure
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
 |
February 23, 2018, 12:27:15 AM |
|
Bitcoin transferinde ki bekleme süresi çok hızlı olmaz ise starbucks çok müşteri kaybede bilir bu yüzden. Bitcoin açısından önemli bir gelişme. Ona olan güven her geçen gün artarak devam ediyor.
|
|
|
|
|