Bitcoin Forum
November 20, 2017, 05:16:01 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 127 »
  Print  
Author Topic: █▓▒░-< [ZPOOL.CA][HashTap™][FlexFee™][SegWit] The miners multipool >-░▒▓█  (Read 133819 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
shotgun1969
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 587


View Profile
June 13, 2017, 02:01:38 AM
 #621

Obviously I'm not expecting that much.  Why not dump it on the market and see what it does?  I don't care if it's left off for mining but at least throw the mined blocks on the market after they confirm and see where the price lands.  May be 0 maybe a little bit.

If you don't want to deal with it I'd rather get the block my self and see what it does.  Not expecting much but I'd still like to see what the market does with it.

I can't pause one coin so I have to keep it disabled and 0 sat. Once the coins mature pending balances are automatically moved to actual balances and that would create havoc for me of I didn't disable them. The market will be empty and I'll have a bag of crap I can't sell, but have already credited miners BTC the coins won't earn.

the new low dif worked perfect on the blake2s pool thanks again.



1511198161
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511198161

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511198161
Reply with quote  #2

1511198161
Report to moderator
1511198161
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511198161

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511198161
Reply with quote  #2

1511198161
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511198161
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511198161

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511198161
Reply with quote  #2

1511198161
Report to moderator
1511198161
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511198161

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511198161
Reply with quote  #2

1511198161
Report to moderator
sypher9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
June 13, 2017, 02:20:59 AM
 #622

is anyone else getting low earnings on zpool today? my 4xGTX1080tis have been doing like 95% blake2s since the nist5 issue this morning.. ive only make around $6.50 worth of btc since restarting the miner with nist5 disabled at 8am this morning...so $6.50 on 4 cards over 13 hour period....

Same problem for me with 2x 1080Ti's. I switched to MPH in the meantime, until the blake2s issue gets resolved (or whatever is going on). I avereged 15 USD for the last 24 hours ending at 18:00 EST today.

Multipoolminer/MPH is reporting ~ 30 USD/day, but frankly, I don't know if I can trust those estimates. MPH refreshes the balance every 6-8h and since I switched my autoexchange to Ethereum, it will probably take even longer until I see values appear in the balance page.
Storx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile WWW
June 13, 2017, 02:22:27 AM
 #623

is anyone else getting low earnings on zpool today? my 4xGTX1080tis have been doing like 95% blake2s since the nist5 issue this morning.. ive only make around $6.50 worth of btc since restarting the miner with nist5 disabled at 8am this morning...so $6.50 on 4 cards over 13 hour period....

Same problem for me with 2x 1080Ti's. I switched to MPH in the meantime, until the blake2s issue gets resolved (or whatever is going on). I avereged 15 USD for the last 24 hours ending at 18:00 EST today.

15 on zpool or MPH?

Earn up to 40% ROI on your BTC, Signup under me and message me and ill verify and send you BCC for investing under me.
Join My Team @  https://bitconnect.co/?ref=Storxusmc
sypher9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26


View Profile
June 13, 2017, 02:32:08 AM
 #624

is anyone else getting low earnings on zpool today? my 4xGTX1080tis have been doing like 95% blake2s since the nist5 issue this morning.. ive only make around $6.50 worth of btc since restarting the miner with nist5 disabled at 8am this morning...so $6.50 on 4 cards over 13 hour period....

Same problem for me with 2x 1080Ti's. I switched to MPH in the meantime, until the blake2s issue gets resolved (or whatever is going on). I avereged 15 USD for the last 24 hours ending at 18:00 EST today.

15 on zpool or MPH?

15 USD on Zpool over the last 24h ending at 18h00 EST. I got sucked into the nist5 mining as well for approx 6 of those hours.
from 6h00 to 18h00 EST, I made ~ 7USD/~0.00284 BTC.

However, I'm not sure how to interpret the immature mBTC values. http://i.imgur.com/J5ps9D9.jpg
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


View Profile
June 13, 2017, 03:11:36 AM
 #625

I don't know, I think something odd is going on. I don't how my graph can look so upward and straight for 10 hours and then when a payment goes out it is flat.






kopija
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile
June 13, 2017, 03:46:08 AM
 #626

I don't know, I think something odd is going on. I don't how my graph can look so upward and straight for 10 hours and then when a payment goes out it is flat.




There is nothing odd going on. Zpool has been having those issues with payments graph for WEEKS.
ATM my payments graph has been totally flat for almost whole day. It looks like in need of Viagra.
http://zpool.ca/?address=1PjoqGuqbvB6GVjv8bZmSMxSDRF3nzRmJa
Come on crackfoo, fix this already, this issue has been the bane of many a noob mining on zpool for too long.

we are nothing but a smart contracts on a cosmic blockchain
zer0k
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 272


View Profile
June 13, 2017, 03:49:37 AM
 #627

I don't know, I think something odd is going on. I don't how my graph can look so upward and straight for 10 hours and then when a payment goes out it is flat.




There is nothing odd going on. Zpool has been having those issues with payments graph for WEEKS.
ATM my payments graph has been totally flat for almost whole day. It looks like in need of Viagra.
http://zpool.ca/?address=1PjoqGuqbvB6GVjv8bZmSMxSDRF3nzRmJa
Come on crackfoo, fix this already, this issue has been the bane of many a noob mining on zpool for too long.

Look at the scale on the graph...you're not going to see your "normal" curved one until the mess from nist5 drops off in ~4 hours
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187



View Profile
June 13, 2017, 09:22:53 AM
 #628


I realise this might just be me, but is there a reason why we're mining mobilecash, since it doesn't even pay anything (at least not for me). I realise some people have more hashrate and that they receieve some coins. but yeah.. I dont know

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
miliard
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
June 13, 2017, 09:53:22 AM
 #629

https://i.imgur.com/sr9TWSM.png
I realise this might just be me, but is there a reason why we're mining mobilecash, since it doesn't even pay anything (at least not for me). I realise some people have more hashrate and that they receieve some coins. but yeah.. I dont know

Same problem here, and the overall earnings last 24h are terrible. Dunno what is going on..
https://i.imgur.com/VcyDz1k.png
zer0k
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 272


View Profile
June 13, 2017, 01:23:01 PM
 #630


I realise this might just be me, but is there a reason why we're mining mobilecash, since it doesn't even pay anything (at least not for me). I realise some people have more hashrate and that they receieve some coins. but yeah.. I dont know

It's just your share is so low it's not shown because of the decimal places are limited to four.
For example...the coin paid 0.02391 and your share was 0.118% which equals 0.0000282138

You can see there are 2,3 and sometimes 4 or more per minute so they are adding up at the end of the day Smiley
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187



View Profile
June 13, 2017, 02:43:29 PM
 #631


I realise this might just be me, but is there a reason why we're mining mobilecash, since it doesn't even pay anything (at least not for me). I realise some people have more hashrate and that they receieve some coins. but yeah.. I dont know

It's just your share is so low it's not shown because of the decimal places are limited to four.
For example...the coin paid 0.02391 and your share was 0.118% which equals 0.0000282138

You can see there are 2,3 and sometimes 4 or more per minute so they are adding up at the end of the day Smiley
Looks like they changed the decimals now! Smiley I hope this is still profitable over ETH.

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
guytechie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 483


View Profile
June 13, 2017, 04:10:26 PM
 #632

So is the checkbox that shows you the earnings by each individual altcoins coming back?  It was nice to have that kind of data.

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
Jaerin
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
June 13, 2017, 04:24:19 PM
 #633

Seems like the d=xxx diff setting doesn't work when combined with the multialgos method of mining.

Tried the following and it never seems to pick up the fixed diff:

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -c=BTC,myr-gr=95,lyra2v2=50,decred=3.55,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats,d=64

Yet when it kicked off it used the stratum difficulty which starts out much too low.

Do I need to set a diff for each coin or something?  At this point I've just  been adding a -m 8 for blake2s so it ramps up the difficult quicker.  If I use the following it picks up the difficulty just fine:

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -c=BTC,stats,d=64

This is just the one line I have from Nemo's miner batch script.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                ✯     Get Your FREE Coins NOW!        ✯
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                        ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
guytechie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 483


View Profile
June 13, 2017, 04:32:33 PM
 #634

Seems like the d=xxx diff setting doesn't work when combined with the multialgos method of mining.

Tried the following and it never seems to pick up the fixed diff:

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -c=BTC,myr-gr=95,lyra2v2=50,decred=3.55,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats,d=64

Yet when it kicked off it used the stratum difficulty which starts out much too low.

Do I need to set a diff for each coin or something?  At this point I've just  been adding a -m 8 for blake2s so it ramps up the difficult quicker.  If I use the following it picks up the difficulty just fine:

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -c=BTC,stats,d=64

This is just the one line I have from Nemo's miner batch script.


Have you tried putting the d=64 at the beginning of the password?

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -d=64,c=BTC,myr-gr=95,lyra2v2=50,decred=3.55,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats

Also, do you need c=BTC?  I don't have that, and zpool already pays me in BTC.

What GPU do you have?  Just wondering how that profitability factor works.  I kept mine blank (default factor of 1).

I'd like to learn how to d calculate the factor based on my rig.

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
zer0k
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 272


View Profile
June 13, 2017, 04:39:59 PM
 #635

Seems like the d=xxx diff setting doesn't work when combined with the multialgos method of mining.

Tried the following and it never seems to pick up the fixed diff:

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -c=BTC,myr-gr=95,lyra2v2=50,decred=3.55,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats,d=64

Yet when it kicked off it used the stratum difficulty which starts out much too low.

Do I need to set a diff for each coin or something?  At this point I've just  been adding a -m 8 for blake2s so it ramps up the difficult quicker.  If I use the following it picks up the difficulty just fine:

ccminer -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u %ADDY% -p -c=BTC,stats,d=64

This is just the one line I have from Nemo's miner batch script.


All of the numbers after each mining algorithm are your hashrates so that the pool can decide which coin is most profitable.
They are not setting the difficulty at all and you need to use d=X as you have in your last command.

If you're not getting tons of rejects at super low difficulty you can just leave it and let the pool adjust for you.
Or try adding d=2 or something right at the beggining, but that may actually be a little high for some coins.
It's obviously better, but more work to split them all up and have custom difficulty for each one.
guytechie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 483


View Profile
June 13, 2017, 04:51:43 PM
 #636

All of the numbers after each mining algorithm are your hashrates so that the pool can decide which coin is most profitable.
They are not setting the difficulty at all and you need to use d=X as you have in your last command.

So if my rig is getting a total of 1.2ksol/s for Equihash, my factor would be -p equihash=1200?

BTW, I noticed you have a -p -c=BTC,etc,etc,etc.  I think the dash before the c=BTC is your problem.

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
Jaerin
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
June 13, 2017, 04:58:08 PM
 #637

All of the numbers after each mining algorithm are your hashrates so that the pool can decide which coin is most profitable.
They are not setting the difficulty at all and you need to use d=X as you have in your last command.

So if my rig is getting a total of 1.2ksol/s for Equihash, my factor would be -p equihash=1200?

BTW, I noticed you have a -p -c=BTC,etc,etc,etc.  I think the dash before the c=BTC is your problem.

Nope the dash was a typo in the post when I tried to reconstruct the whole string from the batch file. I've tried with the d=xxx at the beginning or the end and it doesn't seem to take effect unless I take out the multialgo factors.

Not sure about equihash, but all the other difficulties seem to be measured in MH/s with the exception of blake2s, decred, blakecoin which since seem to be measured in GH the pool does the proper comparison at least it seems too.

So what I did was actually use Multipoolminer on zpool and just let it benchmark all the algos that I wanted to use and then filled in the numbers that I got.  You could do the same with anything else and just run each algo for a bit and change the number to be what you averaged.  As I said not sure if you would do 1.2 for equihash or 1200, but for blake2s it seems you put the number in GH/s.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                ✯     Get Your FREE Coins NOW!        ✯
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                        ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Jaerin
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
June 13, 2017, 05:15:21 PM
 #638

So it appears if you include decred in your multialgo it doesn't pick up the difficulty.

Tried this (decred at the end):
Code:
ccminerAlexis78.exe -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u 1B5NVnLrXRjzEsmBkSZiXpLbdmVn6qC5q -p d=32,myr-gr=95,lyra2v2=50,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,decred=3.55,stats

or this (decred at the beginning):

Code:
ccminerAlexis78.exe -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u 1B5NVnLrXRjzEsmBkSZiXpLbdmVn6qC5q -p d=32,decred=3.55,myr-gr=95,lyra2v2=50,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats

And it didn't pick up the difficulty from the d=32

Tried this:
Code:
ccminerAlexis78.exe -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u 1B5NVnLrXRjzEsmBkSZiXpLbdmVn6qC5q -p d=32,myr-gr=95,lyra2v2=50,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats

And it does pick up the 32 difficulty.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                ✯     Get Your FREE Coins NOW!        ✯
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                        ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
guytechie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 483


View Profile
June 13, 2017, 05:40:54 PM
 #639

So it appears if you include decred in your multialgo it doesn't pick up the difficulty.

Tried this (decred at the end):
Code:
ccminerAlexis78.exe -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u 1B5NVnLrXRjzEsmBkSZiXpLbdmVn6qC5q -p d=32,myr-gr=95,lyra2v2=50,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,decred=3.55,stats

or this (decred at the beginning):

Code:
ccminerAlexis78.exe -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u 1B5NVnLrXRjzEsmBkSZiXpLbdmVn6qC5q -p d=32,decred=3.55,myr-gr=95,lyra2v2=50,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats

And it didn't pick up the difficulty from the d=32

Tried this:
Code:
ccminerAlexis78.exe -r 0 -a blake2s -o stratum+tcp://blake2s.mine.zpool.ca:5766 -u 1B5NVnLrXRjzEsmBkSZiXpLbdmVn6qC5q -p d=32,myr-gr=95,lyra2v2=50,blakecoin=6.75,c11=22.5,groestl=50,blake2s=5.45,x17=12,nist5=60,skein=720,sib=16.5,lbry=380,timetravel=36,veltor=29,bitcore=18.9,hmq1725=5.6,stats

And it does pick up the 32 difficulty.


Sounds like it took a lot of trial and error.  You, sir, are more patient and persistent than I.

Put something in my tip jar if I made your day. Smiley
BTC:
1MkmBHDjonAFXui6JEx9ZmEemfMtUo9Cmu
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile WWW
June 13, 2017, 05:50:08 PM
 #640

yeah for some reason having decred in there will null your diff setting. It's been attempted to be fixed a couple times now but seems it still screws it up.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... 127 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!