Bitcoin Forum
October 19, 2017, 02:15:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
Author Topic: Announcing Pandaminer OS  (Read 10075 times)
Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 956

Huh?


View Profile
February 03, 2017, 10:53:10 PM
 #61

Hi Eliovp,

2 suggestions/inquiries/observations:

1. Grouping Rigs by IP range.
Can I use 192.168.x.x - 192.168.x.x, 192.168.x.x to group rigs by range and another IP, separated by comma?
If cannot, then can I change the rig's IP address permanently via the portal?

2. Some miners support failover pool like sgminer-gm on the same command line... how do to do this with your current GUI?
For Claymore miners... usually failover pools will require epools.txt, how to do this?

Your OS if designed for GPU farms, failover pool is mandatory because mining needs to be 24x7 with maximum hashing power without unnecessary downtime.

Anyways, looking good this OS, very clever design.

Thanks!


1. You can create as many groups as you want, so your idea, the comma separated part, you can easily solve this by just creating a second group and point it at the same pool/wallet as the other group.

Example:
Rigs in range: 192.168.1.10-192.168.1.25 will point to Algo A with Wallet A
Rigs in range: 192.168.1.50-192.168.1.55 will point to Algo B with Wallet B
You can easily then add a third group like so: 192.168.1.60-192.168.1.61 (2 rigs, or even 1 if you want) that also point to Algo 1 with Wallet A.

Possibilities are wide Smiley

2. It's all been taken care of Smiley, i just (i know) have to still add this to the manager, it's already there in the backend.
Been a bit busy the past few days to add new things/improve other things. But i'll be on top of it again starting from tomorrow!


Your OS if designed for GPU farms, failover pool is mandatory because mining needs to be 24x7 with maximum hashing power without unnecessary downtime.

Totally agree!

1508379306
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508379306

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508379306
Reply with quote  #2

1508379306
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508379306
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508379306

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508379306
Reply with quote  #2

1508379306
Report to moderator
1508379306
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508379306

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508379306
Reply with quote  #2

1508379306
Report to moderator
1508379306
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508379306

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508379306
Reply with quote  #2

1508379306
Report to moderator
citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


winter*juvia


View Profile
February 04, 2017, 05:17:47 AM
 #62

Hi Eliovp,

Me again, I am just getting started on the OS and trying to accomplish the following:


5 groups, at the moment will mine full speed with all she got with XMR mining at "stratum+tcp://cryptonight.hk.nicehash.com:3355"

I would like to use sgminer-gm v5.5.5-4 for the groups below and each group will have a different mining settings maximizing the GPU type.

Group 1: R9-390 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 680 -w 8 -g 2)
Group 2: R9-Nano (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 896 -w 8 -g 1)
Group 3: R7-370 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 896 -w 8 -g 1)
Group 4: R9-290 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 896 -w 8 -g 1)
Group 5: RX480 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 1008 -w Cool


Using the Grouping feature, I have created 5 groups as per above but, I can't set individual sgminer settings to each group.

Please advise or any workaround.

Thanks

Citronick's BTC : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
February 04, 2017, 01:21:53 PM
 #63

Hi Eliovp,

Me again, I am just getting started on the OS and trying to accomplish the following:


5 groups, at the moment will mine full speed with all she got with XMR mining at "stratum+tcp://cryptonight.hk.nicehash.com:3355"

I would like to use sgminer-gm v5.5.5-4 for the groups below and each group will have a different mining settings maximizing the GPU type.

Group 1: R9-390 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 680 -w 8 -g 2)
Group 2: R9-Nano (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 896 -w 8 -g 1)
Group 3: R7-370 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 896 -w 8 -g 1)
Group 4: R9-290 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 896 -w 8 -g 1)
Group 5: RX480 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 1008 -w Cool


Using the Grouping feature, I have created 5 groups as per above but, I can't set individual sgminer settings to each group.

Please advise or any workaround.

Thanks

Nice I have the pandaminer and I have 8 rigs with msi rx 470.
I got the group buy going for the pandaminer. Keep posting how this works out for you.

I am getting 2 os  one on the panda miner and maybe one for the msi rx 470 rigs.

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
miropp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
February 04, 2017, 07:06:04 PM
 #64

Did you try your modded ROMs back in their Win 10 Enterprise? Does it work OK with your ROM?
bentcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178


View Profile
February 17, 2017, 02:38:11 PM
 #65

If I run this OS on some hosted Pandaminers in another Country do they need to have open ports for me to login and manage from my Country?
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 289


View Profile
February 17, 2017, 05:02:43 PM
 #66

Did you try your modded ROMs back in their Win 10 Enterprise? Does it work OK with your ROM?

On the panda?  Yes they work fine.
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 289


View Profile
February 17, 2017, 05:03:24 PM
 #67

If I run this OS on some hosted Pandaminers in another Country do they need to have open ports for me to login and manage from my Country?

Nope, I am in the USA and I have 56 on his service right now
bentcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178


View Profile
February 18, 2017, 04:11:53 AM
 #68

If I run this OS on some hosted Pandaminers in another Country do they need to have open ports for me to login and manage from my Country?

Nope, I am in the USA and I have 56 on his service right now

But how do you access them remotely without open ports on the hosting side?
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 289


View Profile
February 18, 2017, 12:51:54 PM
 #69

If I run this OS on some hosted Pandaminers in another Country do they need to have open ports for me to login and manage from my Country?

Nope, I am in the USA and I have 56 on his service right now

But how do you access them remotely without open ports on the hosting side?

A router off the shelf, cisco, dlink etc should work fine.  I have a higher end sonicwall that I did not have to mod either.  Since most routers are set to outbond traffic is not restricted you should not have an issue.

It's web based.  You don't access your machines directly, you access his website and my machines are in constant communication with the web interface.  Therefore if you send a reboot command in less than a min you system will restart for example.
batko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 155


View Profile
February 18, 2017, 01:20:08 PM
 #70

best setings for RX 480?
Group 5: RX480 (sgminer-gm v5.5.5-4, -ri 1008 -w ? -g ?

Donation: ETH: 0x0c8ce94dd3d1bfd09c0f887559c61d1b551e4b4d
bentcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178


View Profile
February 18, 2017, 06:23:22 PM
 #71

If I run this OS on some hosted Pandaminers in another Country do they need to have open ports for me to login and manage from my Country?

Nope, I am in the USA and I have 56 on his service right now

But how do you access them remotely without open ports on the hosting side?

A router off the shelf, cisco, dlink etc should work fine.  I have a higher end sonicwall that I did not have to mod either.  Since most routers are set to outbond traffic is not restricted you should not have an issue.

It's web based.  You don't access your machines directly, you access his website and my machines are in constant communication with the web interface.  Therefore if you send a reboot command in less than a min you system will restart for example.


Thanks for the information dagarair,much appreciated.

Good to know open ports are not needed.
My pandaminers will be hosted in Canada as power is too expensive in my Country and my host mentioned they do not have any ports open for security reasons.
phzi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658


View Profile
March 10, 2017, 07:43:17 PM
 #72

I've been trying out Eliovp's mxm ROMS on my pandas, slowly applying them to one card at a time, and can definitely say I'm pleased with the results.

A pandaminer that I just finished flashing (takes me about a day to flash a rig since I do one card and a time and then let it mine to validate stability):



Solid 2MH/s/card increase on Ethereum.

Great stuff Eliovp!
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 289


View Profile
March 10, 2017, 08:32:32 PM
 #73

I've been trying out Eliovp's mxm ROMS on my pandas, slowly applying them to one card at a time, and can definitely say I'm pleased with the results.

A pandaminer that I just finished flashing (takes me about a day to flash a rig since I do one card and a time and then let it mine to validate stability):



Solid 2MH/s/card increase on Ethereum.

Great stuff Eliovp!

Yeah he is a beast!
miropp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
March 11, 2017, 01:53:22 AM
 #74

I've been trying out Eliovp's mxm ROMS on my pandas, slowly applying them to one card at a time, and can definitely say I'm pleased with the results.

A pandaminer that I just finished flashing (takes me about a day to flash a rig since I do one card and a time and then let it mine to validate stability):



Solid 2MH/s/card increase on Ethereum.

Great stuff Eliovp!

Did you try dual mining eth+dcr with Eliovp ROMs?
Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 956

Huh?


View Profile
March 11, 2017, 02:48:48 PM
 #75

I've been trying out Eliovp's mxm ROMS on my pandas, slowly applying them to one card at a time, and can definitely say I'm pleased with the results.

A pandaminer that I just finished flashing (takes me about a day to flash a rig since I do one card and a time and then let it mine to validate stability):

Solid 2MH/s/card increase on Ethereum.

Great stuff Eliovp!

Sure thing! Smiley


Did you try dual mining eth+dcr with Eliovp ROMs?

No i haven't, i like to keep my cards a bit longer.

Especialy MXM cards, if you want to get them dead rather quickly, go dual mine.

I've seen some nice pictures of Dual Mining results..



I've never done it and i will never do it.

Some guy, yeah you all know who, implemented it into his miners..
Marketing at it's best..
 Roll Eyes

IOTUSA
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462



View Profile
March 14, 2017, 02:56:45 PM
 #76

Eliovp I messaged you regarding license purchase. Check your PM  Grin

Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 956

Huh?


View Profile
March 14, 2017, 04:01:48 PM
 #77

Eliovp I messaged you regarding license purchase. Check your PM  Grin

Oh crap haha.

Uhmm, i did not forget to reply!  Roll Eyes

 Wink

citronick
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


winter*juvia


View Profile
March 14, 2017, 04:16:27 PM
 #78

Eliovp I messaged you regarding license purchase. Check your PM  Grin

Oh crap haha.

Uhmm, i did not forget to reply!  Roll Eyes

 Wink


eliovp - i just test ran your light version Nano ZEC rom - my nanos are struggling, maybe getting worn out and abused over the years -- can it go any lighter? I am using Optiminer 1.7 with smOS. Thanks

Citronick's BTC : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 956

Huh?


View Profile
March 14, 2017, 04:26:20 PM
 #79

Eliovp I messaged you regarding license purchase. Check your PM  Grin

Oh crap haha.

Uhmm, i did not forget to reply!  Roll Eyes

 Wink


eliovp - i just test ran your light version Nano ZEC rom - my nanos are struggling, maybe getting worn out and abused over the years -- can it go any lighter? I am using Optiminer 1.7 with smOS. Thanks

i made those when it was optiminer 1.2 or something.. 1.7 is a lot more intensive, i'll see what i can do Wink

ten9
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
March 15, 2017, 04:14:46 PM
 #80

I've been trying out Eliovp's mxm ROMS on my pandas, slowly applying them to one card at a time, and can definitely say I'm pleased with the results.

A pandaminer that I just finished flashing (takes me about a day to flash a rig since I do one card and a time and then let it mine to validate stability):

Solid 2MH/s/card increase on Ethereum.

Great stuff Eliovp!

Sure thing! Smiley


Did you try dual mining eth+dcr with Eliovp ROMs?

No i haven't, i like to keep my cards a bit longer.

Especialy MXM cards, if you want to get them dead rather quickly, go dual mine.

I've seen some nice pictures of Dual Mining results..

http://deklinge.be/1.jpg

I've never done it and i will never do it.

Some guy, yeah you all know who, implemented it into his miners..
Marketing at it's best..
 Roll Eyes

Interesting, can You share some info about how is dual mining related to fire hazard ?

Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!