Bitcoin Forum
November 21, 2017, 10:41:01 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: no opengl after removing driver and reinstall driver  (Read 211 times)
carlo_0000
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile
January 24, 2017, 03:50:22 AM
 #1

hi
have a big problem on my ring  running win7

i send back a dead sapphire rx470
 i got it back today  so i add it back to my ring but i get blue screens,
 so i removed the driver, and reinstall the last one
but now have a big problem , the drivers stays in vga, no opengl
i did a amd clean driver tool a few time, tried old driver but nothing

i m out of ideas  something i can do , or i need to make a fresh windows install again

i m gonna do a fresh install gonna lose less time  Embarrassed

my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511260861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511260861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511260861
Reply with quote  #2

1511260861
Report to moderator
1511260861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511260861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511260861
Reply with quote  #2

1511260861
Report to moderator
1511260861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511260861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511260861
Reply with quote  #2

1511260861
Report to moderator
carlo_0000
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798


View Profile
January 25, 2017, 03:58:36 AM
 #2

i found the problem

the pci port on the motherboard is broken

the rx470 what i send back , smell burn but was still working (but unstable)

so it s actually strange that something happen also to the pcie port (because gpu was still working when i send it back)
now if i put there a gpu, amd driver won't start

i tried installing win10 but only blue screen and reboots

back to 7 but each time i try to install that gpu on pice3, all gpu stay in vga, or bleu screen
i change power rise few time, switch gpu's

also if i disable onboard gpu and a gpu is connected to the broken port, the pc won't boot  unless i unplug it or activate intel onboard gpu
 Embarrassed

motherboard is an asrock b85 anniversary, had so much trouble with that board, before i used rx470's  i put 6x 380 on it but only 5 could run stable
still on warranty but can't send back i don't have an other one


my BTC  3Lt6aNAsetewmMsgnjHtx659qcVchhS2nK
my HBN  F1DMYtUYMV7fSVXphFLnAub7ACfLkunaQz
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!