Bitcoin Forum
January 17, 2019, 01:39:29 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: GUI Miner does nothing after clicking 'Start'  (Read 2839 times)
Vigil
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
April 15, 2013, 04:46:49 AM
 #1

Hey,

Been trying to setup GuiMiner for terracoin mining and have had numerous problems with it. I am currently running GuiMiner-scrypt for LTC and working fine. Anyway...

Initially I had everything setup and once I would click Start I would get "ValueError: need more than 1 value to unpack". It didn't matter whether I tried to mine BTC or TRC. Now, I click Start and absolutely nothing happens. I can click Start a million times and it just sits there like I didn't do anything.

Here is what the Console is putting out:

2013-04-15 00:35:13: Running command: cgminer.exe -u username -p password -o http://www.coinotron.com:3335 -d 2 -l 1 -T

I'd appreciate any help as I would really like to be able to switch between LTC and TRC. Thanks.
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547689169
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547689169

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547689169
Reply with quote  #2

1547689169
Report to moderator
1547689169
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547689169

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547689169
Reply with quote  #2

1547689169
Report to moderator
baad
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
April 15, 2013, 01:25:25 PM
 #2

I had many problems with GUIminer, changed to CGminer. Try it.
Vigil
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
April 15, 2013, 04:06:17 PM
 #3

I have tried it but no matter what settings I put it on it generates very little U and WU - even when the settings are the same as in GuiMiner. I've changed intesnity, gpu and memclocks, thread-concurrency, etc. and it doesn't work. I have achieved 605KH/s in GuiMiner, by just clicking on the preset.

I just got GuiMiner to work with OpenCL but it won't work with CGminer. Perhaps it isn't altering the --scrypt setting?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!