Bitcoin Forum
February 21, 2020, 08:44:06 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 »
  Print  
Author Topic: excavator by NiceHash - multi-algorithm NVIDIA GPU miner [1.5.6a]  (Read 178651 times)
cTnko
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
June 23, 2017, 10:04:31 PM
 #661

Could any of the devs be so kind and look at this? https://github.com/nicehash/excavator/issues/16
Thank you!
1582274646
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582274646

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582274646
Reply with quote  #2

1582274646
Report to moderator
1582274646
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582274646

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582274646
Reply with quote  #2

1582274646
Report to moderator
1582274646
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582274646

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582274646
Reply with quote  #2

1582274646
Report to moderator
Bitcoin addresses contain a checksum, so it is very unlikely that mistyping an address will cause you to lose money.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582274646
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582274646

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582274646
Reply with quote  #2

1582274646
Report to moderator
1582274646
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582274646

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582274646
Reply with quote  #2

1582274646
Report to moderator
1582274646
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582274646

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582274646
Reply with quote  #2

1582274646
Report to moderator
ltc_bilic
Member
**
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 10


View Profile
June 24, 2017, 04:33:28 PM
 #662

I've been using excavator 1.1.4a for equihash algo on nvidia cards 1060 3gb/6gb for a while now,...and finally decided to switch to you're newest version because of the modular api/web interface,...which is very good and the development of this project is definitely heading into the right direction. So great work devs!

Quick question: how do you specify backup pools? something like this perhaps:

Code:
{"time":0,"commands":[
{"id":1,"method":"algorithm.add","params":["equihash","pool1:port1","credentials1"]},
{"id":1,"method":"algorithm.add","params":["equihash","pool2:port2","credentials2"]},
{"id":1,"method":"algorithm.add","params":["equihash","pool3:port3","credentials3"]}
]},

Now regarding the performance,...when you calculate H/W ration the excavator is always the king,...
if you want raw speed regardless of power usage, then EWBF 0.3.4b is faster on 750ti and 1070, on 1060 is about the same, this info is regarding equihash only.
zawawa
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 300


Miner Developer


View Profile
June 24, 2017, 04:36:52 PM
 #663

Quote
You need to add workers for Sia, too. Try:

Hi, im not fussed about dual mining as these ASUS Strix cards are a POS, and cannot handle dual mining.

I want to get the hardware acceleration working.

What is the issue with not being able to run it in admin mode?

Im using V1.28a still same issue.

Can I see the screen shot of the miner during the initialization?


Without Admin Mode
http://prntscr.com/fn5hw0


Admin Mode

http://prntscr.com/fn5i36



I turned out that there was a bug in hardware acceleration. The new version is on its way.

Gateless Gate Sharp, an open-source ETH/XMR miner: http://bit.ly/2rJ2x4V
BTC: 1BHwDWVerUTiKxhHPf2ubqKKiBMiKQGomZ
djeZo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500


View Profile
June 24, 2017, 04:37:24 PM
 #664

Quick question: how do you specify backup pools? something like this perhaps:

Code:
{"time":0,"commands":[
{"id":1,"method":"algorithm.add","params":["equihash","pool1:port1","credentials1"]},
{"id":1,"method":"algorithm.add","params":["equihash","pool2:port2","credentials2"]},
{"id":1,"method":"algorithm.add","params":["equihash","pool3:port3","credentials3"]}
]},


You need to handle backup pools via API in real time. There is no other option for now. You will not be able to cover that with command file. We 'may' in future add some another event that gets called when pool's connection is dropped.

ltc_bilic
Member
**
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 10


View Profile
June 25, 2017, 09:48:20 AM
 #665

Quote
We 'may' in future add some another event that gets called when pool's connection is dropped.

I think this is a must feature, if you want to be competitive with other miner.
DragonSlayer
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 181
Merit: 100



View Profile
June 25, 2017, 04:21:32 PM
 #666

What tool is suggested to make these api calls in win10?  Using api is new to me, but I wanted to play around with it.

cTnko
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
June 25, 2017, 09:19:08 PM
 #667



Hi guys, i have spent a couple of days working on my own GUI for the excavator, its long way from finished but i wanted to show you what i have so far.
Currently i can't really move too much further than this as i am waiting for a critical API bugfix in the excavator.

What do you guys think of it so far?
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 270


View Profile
June 26, 2017, 12:50:36 AM
 #668

Looks nice so far, any GUI is a big benefit since it goes a long way towards not scaring off newer less technically inclined miners.... Wink
thhjs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 06:52:23 AM
 #669

GUI is looking good. Keep up the good work.
edmoncu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 10:00:08 PM
 #670

Why is the bundled excavator program w/in Nicehash has the batch file setting pointing the BTCADDR to 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2?
Does it mean that my GPUs are mining for someone?
jpouza
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1006


View Profile
June 26, 2017, 10:27:46 PM
 #671

Why is the bundled excavator program w/in Nicehash has the batch file setting pointing the BTCADDR to 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2?
Does it mean that my GPUs are mining for someone?

If you check this adress in Nicehash.com you'll see this guy have a lot of mining power:

https://new.nicehash.com/miner/3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2

Also, I don't know nothing about this adress owner, maybe someone in Nicehash.com?
edmoncu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 10:29:17 PM
 #672

... also, the bundled Excavator with Nicehash program (1.7.5.13) seems pretty old.
edmoncu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 26, 2017, 10:41:05 PM
 #673

This is the content of the file start_equihash+restart_script.bat
Code:
:: your Bitcoin address and worker name
SET BTCADDR=3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2
SET WORKER=test

:: set your closest location (eu, usa, hk or jp)
SET LOCATION=eu

:: set to 1 to print out speed of devices
SET DEBUG_MODE=2

:start
excavator.exe -a equihash -s equihash.%LOCATION%.nicehash.com:3357 -u %BTCADDR%.%WORKER%:x -d %DEBUG_MODE% -ca -ca
ping 127.0.0.1 > nul
goto start

This is the content of the file start_pascal+restart_script.bat
Code:
:: your Bitcoin address and worker name
SET BTCADDR=3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2
SET WORKER=test

:: set your closest location (eu, usa, hk or jp)
SET LOCATION=eu

:: set to 1 to print out speed of devices
SET DEBUG_MODE=2

:start
excavator.exe -a pascal -s pascal.%LOCATION%.nicehash.com:3358 -u %BTCADDR%.%WORKER%:x -d %DEBUG_MODE% -ca
ping 127.0.0.1 > nul
goto start
MarcusDe
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 789
Merit: 503



View Profile WWW
June 27, 2017, 12:10:31 PM
 #674

Why is the bundled excavator program w/in Nicehash has the batch file setting pointing the BTCADDR to 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2?
Does it mean that my GPUs are mining for someone?

Hahaha, and you want it be yours by default?

I saw same stupid question in Claymore miner thread.
You made my day again :-D

polymer_city
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
June 27, 2017, 08:15:20 PM
 #675



Hi guys, i have spent a couple of days working on my own GUI for the excavator, its long way from finished but i wanted to show you what i have so far.
Currently i can't really move too much further than this as i am waiting for a critical API bugfix in the excavator.

What do you guys think of it so far?

Are you not using MahApps?

Looks good though, pretty much what i was thinking of doing!
cTnko
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
June 27, 2017, 08:58:39 PM
 #676



Hi guys, i have spent a couple of days working on my own GUI for the excavator, its long way from finished but i wanted to show you what i have so far.
Currently i can't really move too much further than this as i am waiting for a critical API bugfix in the excavator.

What do you guys think of it so far?

Are you not using MahApps?

Looks good though, pretty much what i was thinking of doing!

I am using nwjs (as that's the one i got most experience with), also in the future it could be converted to a "web page" (as now the miner can only serve the index.html) which isn't really suitable for a more complex GUI.
While i made decent progress on the GUI, i am still waiting on the algorithm.add API fix which prevents me from testing most of the features, just placeholder routines everywhere Cry
Araviel
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
June 28, 2017, 12:37:29 AM
 #677

Missing around 50% hashrate for my 7950

i'm usually getting 210 h/s on other miners

https://i.gyazo.com/e83edcc1e976624cee33298a2bc6a6bd.png

thanks
edmoncu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 28, 2017, 04:07:26 PM
 #678

Why is the bundled excavator program w/in Nicehash has the batch file setting pointing the BTCADDR to 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2?
Does it mean that my GPUs are mining for someone?

Hahaha, and you want it be yours by default?

I saw same stupid question in Claymore miner thread.
You made my day again :-D
Just want to know if this setting is normal that i need not be alarmed.
You don't need to be sarcastic if you don't want to answer.
Araviel
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
June 28, 2017, 04:24:19 PM
 #679

Why is the bundled excavator program w/in Nicehash has the batch file setting pointing the BTCADDR to 3DJhaQaKA6oyRaGyDZYdkZcise4b9DrCi2?
Does it mean that my GPUs are mining for someone?

Hahaha, and you want it be yours by default?

I saw same stupid question in Claymore miner thread.
You made my day again :-D
Just want to know if this setting is normal that i need not be alarmed.
You don't need to be sarcastic if you don't want to answer.

Thoses address are plaeholder, an example address (but a real). That means you must replace them if you are using this bat.
fr4nkthetank
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1021


Now the money is free, and so the people will be


View Profile WWW
June 28, 2017, 11:03:00 PM
 #680

Question for zawawa.  I get slightly better speeds with spmod lbry ccminer, 501 vs 485.  He does have 1.7% fee or something though, but still.  Any settings I can play with for a 1080ti ?

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!