Bitcoin Forum
August 20, 2019, 02:26:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Could you add this image hosting?  (Read 422 times)
bitkokos2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500


View Profile
February 05, 2017, 10:08:47 PM
 #1

This used to work some months ago but now it doesn't.

http://www.prntscr.com

Uploaded images are of type  http://image.prntscr.com



http://image.prntscr.com/image/a6cac2636915401c96de8a65dffff8e2.jpeg


Thank you!
1566268012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566268012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566268012
Reply with quote  #2

1566268012
Report to moderator
1566268012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566268012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566268012
Reply with quote  #2

1566268012
Report to moderator
1566268012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566268012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566268012
Reply with quote  #2

1566268012
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566268012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566268012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566268012
Reply with quote  #2

1566268012
Report to moderator
1566268012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566268012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566268012
Reply with quote  #2

1566268012
Report to moderator
1566268012
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566268012

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566268012
Reply with quote  #2

1566268012
Report to moderator
hilariousandco
Below Average Member
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2100
Merit: 1643


KnowNoBorders.io


View Profile WWW
February 05, 2017, 10:22:53 PM
 #2

You probably just need to resize the image. Try that.

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
bitkokos2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500


View Profile
February 05, 2017, 10:35:55 PM
 #3

You probably just need to resize the image. Try that.

Thanks for the reply.
I use lightshot application which allows to capture a part of the screen. I select a part of the screen with the mouse and it automatically uploads it into a link.
It is a very useful application. I can't resize the image.
Jet Cash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1344
Merit: 1711


Rubbish at predicting Bitcoin price movements.


View Profile WWW
February 06, 2017, 11:53:35 AM
 #4

I use Irfanview to capture screen images. That makes it easy to resize, rotate and edit images.

If Bitcoin didn't exist, bankers would have to invent it.
minifrij
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1170


In Memory of Zepher


View Profile WWW
February 06, 2017, 12:38:28 PM
 #5

While it isn't a solution as to why the image proxy isn't working, overall ShareX is a better alternative to Gyazo/Lightshot. It allows you to upload the images to Imgur automatically, which is almost guaranteed to work with the image proxy.
bitkokos2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500


View Profile
February 06, 2017, 02:35:47 PM
 #6

While it isn't a solution as to why the image proxy isn't working, overall ShareX is a better alternative to Gyazo/Lightshot. It allows you to upload the images to Imgur automatically, which is almost guaranteed to work with the image proxy.

Thank you.

That's why it was working before and not it doesn't work. Lightshot used to upload images to imgur. Now it doesn't.

That helped. Thank you!!!

test


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!