Bitcoin Forum
May 20, 2019, 11:59:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] MyBit ✦Decentraliserede Asset Management med AI & Smart Fnansiering✦  (Read 786 times)
ajiz138
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 371
Merit: 250


★ The Experience ★


View Profile WWW
March 29, 2017, 03:15:00 AM
Last edit: August 05, 2017, 11:13:46 PM by ajiz138
 #1


Platform for Tokenizing Indtægtskilder

Pre-salg: Åbn (kontaktperson for detaljer)
Automatiseret Køb kontrakt: Udgivet senest 30 juni 2017
TokenSale officielle lancering: 17 juli 2017

Hjemmeside: http://mybit.io
Video: (Kommer snart)
Ropsten Testnet Demo: (Kommer snart)
Front-end Demo: (Kommer snart)


Hvad er MyBit?

Mybit gør finansiering og vedligeholde indtægtskilder, effektivt og automatisk.

Hvordan?

MyBit giver små investorer nye adgang til indtægtskilder, der tidligere var forbeholdt banker og investeringsfonde. Med MyBit, kan nogen investere-- eller rejse kapital--fra hvor som helst i verden... peer-to-peer, problemfri, hurtig, og sikkert.

Af commoditizing solar panel installation og andre former for vedvarende energi, kan investorer og grundejere crowdfund de kommende decentraliserede energinet. Med Mybit få investorer sikkerhed på deres investeringer, mens grundejere får adgang til investorer villige til at hjælpe i bytte for profit. Ved at standardisere og automatisere installationen, salg og udbytte, tager Mybit du et skridt tættere til en rimelig økonomi.

Fremtid

Vores 5 års mål er at være på forkant med commoditizing den kommende AI økonomi. Mybit vil være Europas platform tokenizing enhver automatiseres eller maskine infrastruktur. Og det vil være ejet af publikum.


Hvorfor Decentraliseret Energi?

Da den nuværende struktur for energi ikke er bæredygtig (scalable hastighed), det vil kræve decentraliserede energiløsninger.  Denne påstand er blevet valideret af mange store nytte virksomheder, der har for nylig begyndte at forske decentraliseret gitre.  Traditionelle finansieringsmodeller kunne dog kun en lille brøkdel af befolkningen til at eje / deltager i de decentrale løsninger.  Dette skaber en mulighed for hvor MyBit kan give enorm værdi.


Vores Tilgang

MyBit commoditizes decentralisere energiinfrastruktur og tager det ned til mikro-niveau (99%) - folk.

Fordelene ved denne tilgang omfatter:
a)Fjerner finansielle adgangsbarriere af crowdsourcing køb af decentraliserede gitre i bytte for per-skik indtægtsdeling
b)Giver hurtigere adgang til kapital (end traditionelle finansieringsmekanismer som banklån og andre gældsinstrumenter)
c)Dette skaber en meget skalerbar (med hastighed) & bæredygtig energimodel


Token Model

Alle transaktioner på MyBit platform er vurderet en 1% netværk gebyr, som er distribueret til token indehavere baseret på deres procentvise andel.

Typer af transaktioner omfatter:
• Investerer i energi, AI infrastruktur og andre indtægtsskabende aktiver: midler & indtægtsdeling
• Peer to Peer handel (køb og salg) af decentraliserede energi
• Maskine til maskine betalinger
• Handel på åbne udvekslingerGrafisk forklarede:

Trin 1: En person, der ønsker bæredygtig infrastruktur skal installeres på deres præmisser vil vælge det aktiv, de ønsker, skal du vælge længden af tid finansiering skal være aktiv for før automatisk afslutning hvis målet ikke er nået, og den værdi, der skal være rejst vil være udfyldes automatisk baseret på omkostningerne til hardware, installation og modtagere placering.

Trin 2: Via portalen investering investorer vil være i stand til at gennemgå investeringsmuligheder og filter baseret på placering, koste, forventede fremtidige pengestrømme, afskrivning værdier, alt rejst, osv.  Så meget information som muligt ydes til støtte for investor.  Ved at integrere en maskine læring algoritme til at optage og analysere historiske data, mener vi, at over tidsdata indsigter vil blive langt mere intuitiv.

Investorer vil sende penge til smart kontrakten vedrørende andel udstedelse for aktivet og vil automatisk modtage ejerskab enheder (i form af en omsættelige Blockchain token, styret af Ethereum smart kontrakter).  Hvis det beløb, der er nødvendige for at finansiere aktivet ikke er opnået inden fristen derefter alle midler vil blive returneret til investorer og kontrakten vil blive opsagt.  Hvis beløbet er nået inden fristen, kontrakten accepterer ikke yderligere midler og ejerskab enheder bliver præget og tilgængelige for investorer til at holde eller handle som de ønsker.

Trin 3: Alle midler sendt til at investere i et aktiv er i besiddelse af en smart kontrakt.  Dette eliminerer helt modpartsrisiko.  MyBit platform har ingen adgang til disse fonde, og heller ikke den, der modtager aktivet.  Efter totalværdien rejst, sender smart kontrakten automatisk midlerne til (meget velrenommerede og undersøgt) hardware producent/installation part ansvarlig for levering af slutproduktet.

Trin 4:Når aktivet er installeret eller ellers oppe og køre, investorer vil begynde at drage fordel af indtægterne distributioner.  Investorerne kan vælge at holde poletter og fortsat vil modtage aktier i overskud, eller de kan afvikle dem når som helst på det åbne marked.  Dette skaber et enormt kraftfuldt værktøj til at investere, der giver likviditet fra dag 1.

Gå til markedet

Vores strategi at bringe MyBit platform til mainstream marked begynder med piloter på det tyske marked på grund af deres tilstedeværelse som førende inden for sektoren for vedvarende energi.  MyBit platform indebærer grundlæggende partnerskabsaftaler med vedvarende energi hardware udbydere og elselskaber.

Partnerskab er meget minimal at lette kommer på markedet.  Du kan præcist bestemme brug, vil MyBit have adgang til visse data til at oprette orakler for at interagere med DApp. For at opfylde data skal privacy lovgivning i den Europæiske Union (og andre steder), forbrugerne enig videregive data for at udnytte MyBit platform som en finansiering værktøj.  Utility selskab partnerskaber kræver adgang til deres infrastruktur til at sælge elektricitet tilbage til gitre (og i en fremtid for peer to peer-transaktioner).  Disse partnerskaber er typisk allerede på plads mellem vedvarende energi hardware udbydere og elselskaber så vi forudsige minimal omstændigheder hvor vi bliver nødt til at indgå partnerskaber direkte med forsyningsvirksomheder.

Vores nuværende ekspansionsplaner er at fokusere på et nationalt marked (eller store regionale marked med store økonomiske-hub) på vores første store produktionsinstallationen.  På dette tidspunkt, kan vi trygt forudsige, det vil være på det tyske marked.  Efter den vellykkede roll-out i et stort marked, vil vi begynde aggressive ekspansionsplaner ved hjælp af vores rådgivere, partnere og medarbejdere.  Markeder hvor vi har gennemført indledende forskning der vises lukrative består af: Western til Centraleuropa (Frankrig, Spanien, Tyskland, Østrig, Italien), skandinaviske region, vestlige Nordamerika (Canada, Californien, Mexico), Australien og Nordafrika.  Vi stadig forsker om regionerne Asien-Stillehavsområdet og mellemøstlige.

Forretningsmodel

For juridiske struktur henvises til afsnit 7.1 i hvidbogen

MyBit platform er designet til lette og sikre proces for at investere i decentrale infrastruktur, begyndende med decentraliserede elnet.  Ved at aktivere investorer for at nemt indpasses i indtægter indtægtsskabende aktiver, der har tidligere bevist byrdefulde eller utilgængelige, MyBit har potentiale til at forstyrre nuværende modeller, der har begrænset rækkevidde, skalerbarhed, og et flertal af penge, der flyder til toppen.  Udjævning "spilleregler" for alle forventes for at have særdeles fordelagtige økonomiske og sociale fordele.

Efter en vellykket implementering af den første MyBit core ansøgning i sektoren decentraliserede power grid, kan enheder fra andre brancher vælge at kontrakt MyBit Foundation eller MyBit.io for at designe, opbygge og implementere yderligere branchespecifikke implementeringer.  Hvis MyBit Foundation er indgået, vil bud blive accepteret af enhver virksomhed, der opfylder kravene.  Bestyrelsen for instituttet vil gøre den endelige afgørelse af hvilken virksomhed eller gruppe af virksomheder vil være hyret til at færdiggøre arbejdet.  Hvis MyBit.io er kontaktet direkte, vil de vurdere projektets omfang og indgå en kontrakt, hvis de kan opfylde alle krav.  Hvis MyBit.io kræver bistand, ikke har den arbejdskraft (på tidspunktet for kontrakt), nødvendige drift kontanter, eller mener de ikke kan opfylde hele projektets omfang, vil de sende anmodningen til instituttets MyBit.

Indtægter fra yderligere implementeringer eller brugerdefinerede projekter efter milepæle skitseret i crowdfunding vilkår er afsluttet bliver ejendom af den enhed, som afsluttede nævnte arbejde.  Dette betyder imidlertid ikke, netværk deltagere ikke vil drage fordel af fremtidige funktionalitet opdateringer eller industri integrationer.  Vedtagelsen af andre brancher som følge af brugerdefinerede integrationer, øget brugervenlighed brug, eller funktionalitet komponenter vil resultere i en forøgelse af netværksbrugere, transaktioner og samlede forbrug som i slår resultater i vækst i indtægterne skal fordeles blandt token indehavere og en påskønnelse i symbolsk værdi på grund af opdragsgivere af udbud og efterspørgsel.

Teknologi


TokenSale Detaljer

Oplysninger findes på vores hjemmeside eller bestilles (for pre-salg rabatter). Venligst kontrollerehttps://mybit.io/tokensale for opdatering.

Team


Rådgivere


Køreplan


SocialeOversættelser

(Vil blive tilføjet, som fuldført)

Bounties

For komplet liste se venligst på følgende link: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1808790.0

Medier

Som det ses på:


Direkte Links:


MyBit Signature Bounty - JOIN US NOW!

Bounty Signatur Krav
1) Du skal være en Full Member, Senior Member eller Hero/Legendary Member
2) Være en aktiv plakat i alternative cryptocurrencies forum (mindst
10 kvalitet stillinger pr. uge)

3) Du skal bruge vores avatar
4) Du skal kun have vores signatureX
5) ABSOLUT INGEN SPAMMING. Du vil blive forbudt fra kampagnen og
udelukket fra at modtage betaling, hvis fanget/rapporteret spamming.
Til Join: Først bære vores avatar og underskrift og derefter udfylde denne formular
https://goo.gl/forms/Nw21BU3Yq8lPBw3a2
AVATAR: http://imgur.com/K5EnliE
Tjek status på din: https://docs.google.com/a/encryptedlabs.com/spreadsheets/d/1cosYQpBwbXzrCCJmCT9yDnyiqjnoXB-_Qcb8SAAiqh0/edit?usp=sharing
Full Member - 2 stakes pr. uge
Sr. Member - 3 stakes pr. uge
Hero og Legendary - 4 stakes pr. uge

Kode for Hero/Legendary:      ▄██▄
     ▄████▄
    ████████
  ▄██████████▄
 ██████████████
████████████████
▀██████████████▀
   ████████
▄██████████████▄
████████████████
 ██████████████
  ▀██████████▀
    ████████
     ▀████▀
      ▀██▀
BIT


Code:
[center][table][tr][td][font=Courier][size=2px][color=#fdcc59]

      ▄█[color=#fd8b19]█▄[/color]
     ▄██[color=#fd8b19]██▄[/color]
    ████[color=#fd8b19]████[/color]
  ▄█████[color=#fd8b19]█████▄[/color]
 █████[color=#c23d43]████[/color][color=#fd8b19]█████[/color]
███[color=#c23d43]██████████[/color][color=#fd8b19]███[/color]
[color=#c23d43]▀█████[/color]██[color=#fd8b19]██[/color][color=#c23d43]█████▀[/color]
   [color=#c23d43]█[/color]████[color=#fd8b19]████[/color][color=#c23d43]█[/color]
[color=#c23d43]▄█████[/color]██[color=#fd8b19]██[/color][color=#c23d43]█████▄[/color]
███[color=#c23d43]██████████[/color][color=#fd8b19]███[/color]
 █████[color=#c23d43]████[/color][color=#fd8b19]█████[/color]
  ▀█████[color=#fd8b19]█████▀[/color]
    ████[color=#fd8b19]████[/color]
     ▀██[color=#fd8b19]██▀[/color]
      ▀█[color=#fd8b19]█▀[/color]
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][size=5px][color=transparent].[/color][/size]
[url=http://www.mybit.io/][size=11px][color=#4d4d4d][b][font=Arial black]M
Y[/font][/b][/color][/size][/center][/td]
[td][url=http://www.mybit.io/][size=32px][color=#4d4d4d][b][font=Arial Narrow]BIT[/font][/b][/color][/size][/td]
[td][b][size=10px][color=#7567ac]║
[color=#fd8b19]█[/color]
║[/td]

[td][center][font=Franklin Gothic Medium][b][url=http://www.mybit.io/][size=13pt][glow=#333588,2,300][color=transparent].[color=white]DECENTRALIZED ASSET MANAGEMENT[color=transparent].[/glow][/size][/url]
[url=http://www.mybit.io/][size=11pt][color=#333588][color=#fd8b19]▬▬▬[/color]Unlocking the internet of value[color=#fd8b19]▬▬▬[/td]

[td][b][size=10px][color=#7567ac]║
[color=#fd8b19]█[/color]
║[/td]

[td][left][font=Microsoft Sans Serif][b][url=http://www.mybit.io/][size=8pt][glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[glow=#333588,2,300][color=transparent]....[color=white]Register Assets[color=transparent]....[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].
[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[glow=#333588,2,300][color=transparent].[color=white]Transfer Ownership[color=transparent].[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].
[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[glow=#333588,2,300][color=transparent]..[color=white]Verify [color=#333588][size=4pt].[/size][/color]Authenticity[color=transparent]..[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[/td]

[td][left][font=Microsoft Sans Serif][b][url=http://www.mybit.io/][size=8pt][glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[glow=#333588,2,300][color=transparent].[color=white]Secure Assets[color=transparent].[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].
[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[glow=#333588,2,300][color=transparent].[color=white]Trace Lineage[color=transparent].[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].
[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[glow=#333588,2,300][color=transparent]..[color=white]Reduce[color=#333588][size=5pt].[/size][/color] Risk[color=transparent]..[glow=#fd8b19,2,300][color=transparent].[/td]

[td][b][size=10px][color=#7567ac]║
[color=#fd8b19]█[/color]
║[/td]

[td][center][font=agency fb][b][size=12pt][glow=#f59f4a,2,300][url=https://www.facebook.com/MyBitDApp/][color=transparent].[color=#475993]FACEBOOK[/url][color=transparent]. [url=https://twitter.com/MyBit_DApp][color=#088cf0]TWITTER[/url][color=transparent].  [url=https://www.linkedin.com/company/mybit?trk=biz-companies-cym][color=#0077b7]LINKEDIN[/url][color=transparent].  [url=https://www.reddit.com/user/MyBit_DApp/][color=#e23c0a]REDDIT[color=transparent].[/glow]
[glow=#f59f4a,2,300][url=https://mybit-dapp.slack.com/][color=transparent].[color=#171223]SLACK[/url]  [url=https://www.youtube.com/channel/UCtLn7Vi-3VbsY5F9uF1RJYg][color=#f61c0d]YOUTUBE[/url]  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1797720][color=#9f540a]BITCOINTALK[/url]  [url=https://medium.com/@MyBit_Blog][color=#00ad6c]MEDIUM[color=transparent].[/td]
[/tr][/table][/center]

Kode for Sr. Member:      ▄██▄
     ▄████▄
    ████████
  ▄██████████▄
 ██████████████
████████████████
▀██████████████▀
   ████████
▄██████████████▄
████████████████
 ██████████████
  ▀██████████▀
    ████████
     ▀████▀
      ▀██▀
BIT


Code:
[center][table][tr][td][font=Courier][size=2px][color=#fdcc59]

      ▄█[color=#fd8b19]█▄[/color]
     ▄██[color=#fd8b19]██▄[/color]
    ████[color=#fd8b19]████[/color]
  ▄█████[color=#fd8b19]█████▄[/color]
 █████[color=#c23d43]████[/color][color=#fd8b19]█████[/color]
███[color=#c23d43]██████████[/color][color=#fd8b19]███[/color]
[color=#c23d43]▀█████[/color]██[color=#fd8b19]██[/color][color=#c23d43]█████▀[/color]
   [color=#c23d43]█[/color]████[color=#fd8b19]████[/color][color=#c23d43]█[/color]
[color=#c23d43]▄█████[/color]██[color=#fd8b19]██[/color][color=#c23d43]█████▄[/color]
███[color=#c23d43]██████████[/color][color=#fd8b19]███[/color]
 █████[color=#c23d43]████[/color][color=#fd8b19]█████[/color]
  ▀█████[color=#fd8b19]█████▀[/color]
    ████[color=#fd8b19]████[/color]
     ▀██[color=#fd8b19]██▀[/color]
      ▀█[color=#fd8b19]█▀[/color]
[/color][/size][/font][/td]

[td][center][size=5px][color=transparent].[/color][/size]
[url=http://www.mybit.io/][size=11px][color=#4d4d4d][b][font=Arial black]M
Y[/font][/b][/color][/size][/center][/td]
[td][url=http://www.mybit.io/][size=32px][color=#4d4d4d][b][font=Arial Narrow]BIT[/font][/b][/color][/size][/td]
[td][b][size=10px][color=#7567ac]║
[color=#fd8b19]█[/color]
║[/td]

[td][center][font=Franklin Gothic Medium][b][url=http://www.mybit.io/][size=13pt][color=#333588]DECENTRALIZED ASSET MANAGEMENT[/size][/url]
[url=http://www.mybit.io/][size=11pt][color=#333588][color=#fd8b19]▬▬▬[/color]Unlocking the internet of value[color=#fd8b19]▬▬▬[/td]

[td][b][size=10px][color=#7567ac]║
[color=#fd8b19]█[/color]
║[/td]

[td][left][font=Microsoft Sans Serif][b][url=http://www.mybit.io/][size=8pt][color=orange]▲[color=transparent]....[color=#333588]Register Assets[color=transparent]....[color=orange]▲
[color=orange]▲[color=transparent].[color=#333588]Transfer Ownership[color=transparent].[color=orange]▲
[color=orange]▲[color=transparent]..[color=#333588]Verify [color=transparent][size=4pt].[/size][/color]Authenticity[color=transparent]..[color=orange]▲[/td]

[td][left][font=Microsoft Sans Serif][b][url=http://www.mybit.io/][size=8pt][color=orange]▲[color=transparent].[color=#333588]Secure Assets[color=transparent].[color=orange]▲
[color=orange]▲[color=transparent].[color=#333588]Trace Lineage[color=transparent].[color=orange]▲
[color=orange]▲[color=transparent]..[color=#333588]Reduce[color=transparent][size=5pt].[/size][/color] Risk[color=transparent]..[color=orange]▲[/td]

[td][b][size=10px][color=#7567ac]║
[color=#fd8b19]█[/color]
║[/td]

[td][center][font=agency fb][b][size=12pt][url=https://www.facebook.com/MyBitDApp/][color=#475993]FACEBOOK[/url][color=transparent]. [url=https://twitter.com/MyBit_DApp][color=#088cf0]TWITTER[/url][color=transparent].  [url=https://www.linkedin.com/company/mybit?trk=biz-companies-cym][color=#0077b7]LINKEDIN[/url][color=transparent].  [url=https://www.reddit.com/user/MyBit_DApp/][color=#e23c0a]REDDIT[/url]
[url=https://mybit-dapp.slack.com/][color=#171223]SLACK[/url]  [url=https://www.youtube.com/channel/UCtLn7Vi-3VbsY5F9uF1RJYg][color=#f61c0d]YOUTUBE[/url]  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1797720][color=#9f540a]BITCOINTALK[/url]  [url=https://medium.com/@MyBit_Blog][color=#00ad6c]MEDIUM[/td]
[/tr][/table][/center]

Kode for Full Member:


Code:
[center][url=http://www.mybit.io/][color=#4d4d4d][b][font=agency fb]MYBIT [color=#28203C]▬[/color][color=#2A2240]▬[/color][color=#2C2545]▬[/color][color=#2F284A]D[/color][color=#312A4E]E[/color][color=#332D53]C[/color][color=#363058]E[/color][color=#38335D]N[/color][color=#3A3561]T[/color][color=#3D3866]R[/color][color=#3F3B6B]A[/color][color=#413D6F]L[/color][color=#444074]I[/color][color=#464379]Z[/color][color=#48467E]E[/color][color=#4B4882]D[/color] [color=#4F4E8C]A[/color][color=#515191]S[/color][color=#4F4E8C]S[/color][color=#4D4B87]E[/color][color=#4B4882]T[/color] [color=#464379]M[/color][color=#444074]A[/color][color=#413D6F]N[/color][color=#3F3B6B]A[/color][color=#3D3866]G[/color][color=#3A3561]E[/color][color=#38335D]M[/color][color=#363058]E[/color][color=#332D53]N[/color][color=#312A4E]T[/color][color=#2F284A]▬[/color][color=#2C2545]▬[/color][color=#2A2240]▬[/color] [color=#4d4d4d]MYBIT[/font][/b][/color][/url]
[font=agency fb][b][url=http://www.mybit.io/][color=#333588]Register Assets [color=orange]▩[color=#333588] Transfer Ownership [color=orange]▩[color=#333588] Verify Authenticity [color=orange]▩[color=#333588] Secure Assets [color=orange]▩[color=#333588] Trace Lineage [color=orange]▩[color=#333588] Reduce Risk[/url][/b][/font]
[font=agency fb][b][color=#ECEDF3]▬[/color][color=#EDE4DF]▬[/color][color=#EFDBCB]▬[/color][color=#F0D2B7]▬[/color][color=#F2C9A3]▬[/color][color=#F3C08F]▬[/color][color=#F5B77C]▬[/color][color=#F6AE68]▬[/color][color=#F8A554]▬[/color][color=#F99C40]▬[/color][color=#FB932C]▬[/color][url=https://www.facebook.com/MyBitDApp/][color=#475993]FACEBOOK[/url]  [url=https://twitter.com/MyBit_DApp][color=#088cf0]TWITTER[/url]  [url=https://www.linkedin.com/company/mybit?trk=biz-companies-cym][color=#0077b7]LINKEDIN[/url]  [url=https://www.reddit.com/user/MyBit_DApp/][color=#e23c0a]REDDIT[/url]  [url=https://mybit-dapp.slack.com/][color=#171223]SLACK[/url]  [url=https://www.youtube.com/channel/UCtLn7Vi-3VbsY5F9uF1RJYg][color=#f61c0d]YOUTUBE[/url]  [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1797720][color=#9f540a]BITCOINTALK[/url]  [url=https://medium.com/@MyBit_Blog][color=#00ad6c]MEDIUM[/url][color=#FD8B19]▬[/color][color=#FB932C]▬[/color][color=#F99C40]▬[/color][color=#F8A554]▬[/color][color=#F6AE68]▬[/color][color=#F5B77C]▬[/color][color=#F3C08F]▬[/color][color=#F2C9A3]▬[/color][color=#F0D2B7]▬[/color][color=#EFDBCB]▬[/color][color=#EDE4DF]▬[/color][/b][/font][/center]


Even Castles made of sand, fall into the sea, eventually
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!