Bitcoin Forum
May 20, 2019, 07:41:09 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Matchpool - At Skabe Menneskelige Forbindelser  (Read 1654 times)
ajiz138
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 371
Merit: 250


★ The Experience ★


View Profile WWW
February 06, 2017, 02:16:20 AM
Last edit: April 03, 2017, 02:32:33 AM by ajiz138
 #1


Introduktion Matchpool

Matchpooler en decentraliseret dating og matchmaking protocol, som bruger gruppe dynamics for at hjælpe så mange deltagere som muligt at finde kærligheden. Det kan også bruges som en mere generisk platform for enhver form for betalt medlemskab fællesskab, som kan definere to sider af en ønskede interaktion eller marked.

Our platform will consist user generated Pools of individuals.  These Pools can be visualized as a cross between Slack channels and Meetup groups, invite-only groups owned and run by devoted users who act as matchmakers. Upon joining the platform, the user will be asked to provide a number of describing factors. This data is encrypted, and will be used for the user profile and for the purpose of offering the user with preferable custom pools.

Af Matchlock
Ved hjælp af vores Matchlock funktion, som holder et 50/50 forhold mellem X og Y, hver Pool i platformen forbliver attraktive. Hvis et bestemt antal X brugere ind pool, så Matchlock vil stoppe mere X ind indtil 's det samme antal Y ankommer. Disse Matchlock regler kan også være parametre til enhver brug sag hvor nogen vilkårlig marked polaritet er påkrævet. Også er der ingen begrænsning for siden X og Y i matchlock at være modsætninger for at tjene nogen som helst samfund. Det er op til puljens grundlægger til at konfigurere parametrene matchlock efter slags samfund de ønsker at skabe.

Matchpool App
Matchpool vil gennemføre en front-end-interface, der tillader brugere at søge til gunstige pools i forskellige områder, afstemt med forskellige interesser. Brugere kan søge forskellige faktorer for at se, om noget passer. I forbindelse med på-boarding, vil de også blive vist en liste over pools i deres område, som passer til deres særlige demografi og interesser.GUP Tokens & Matchpool Belønninger
Matchpool brugere vil opdele i to kategorier – Snedkere & Værter.
Snedkere, der ønsker at indtaste en pool af deres valg, vil skulle betale pool's nødvendige tilmeldingsgebyr, som vil blive fastlagt på oprettelsen af puljen af puljens vært. Ud over denne engangs registreringsgebyr, vil et månedligt medlemskab gebyr betales til puljen. Alle betalinger vil blive afholdt i en Ether baseret smart kontrakt og vil blive behandlet ved hjælp af Matchpools netværk egen token guppyer (GUP). Mens i poolen, naturen vil tage sin kurs og alle medlemmer ville være i stand til at interagere offentligt på private kanaler på en måde, der ligner Slæks interface.
På anden siden, kan brugere også spille rollen som værter og matchmakere.
Værten vil være den, der åbner en brugerdefineret Pool og får udbytte fra sine indtægter.
Matchmakere eller hjælpere kan som de er defineret i systemet foreslå kampe mellem to andre snedkere, hvem de mener ville være gode partnere. Disse to snedkere adviseres derefter og i tilfælde af at de begge har accepteret, hændelsen er tilføjet til deres offentlige notebook, og Matchmaker bliver belønnet.
Begge vært for swimmingpoolen og dens matchmakere har ret til aktier af Pools abonnement og månedlige gebyrer, betales med GUP.
Matchpool første 200.000 brugere vil blive belønnet med GUPs ved registrering sætter dem i stand til at gøre deres første skridt i platformen.  

Dapplets
Dapplets er en anden måde Matchpool brugere kan få belønnet. Disse er dybest set tilføjelser lavet af udviklere, der vil tilføje til Matchpool-protokollen. I praksis, Dapplets arbejde ligner Slack plugins, men kan øge erfaringen i en række forskellige måder. Et eksempel ville være en Dapplet, som gennemfører "Fyrtøjet" funktionalitet: brugere kan knalde gennem andre brugere. Hvis en af deres apps opretter en kamp i en form for eksempel: Hvis en "Blind Date" spil skaber en reel kamp, så Dapplet udviklere belønnes på samme måde til matchmakere.
ICO

Matchpool ICO vil finde sted i den 25 marts 2017 og sidste 28 dage
Sidste detaljer om vores Escrow service er at blive færdiggjort og vil snart blive annonceret


Matchpool spærrede partnere
Alle ICO fonde pantsatte vil blive sendt direkte til en udpeget multiSig tegnebog kræver 2 ud af 3 underskrifter for at hæve penge.
Midlerne vil blive trukket tilbage i overensstemmelse med forud fastsatte milepæle. Matchpool team vil være førsteunderskriver af, mens de andre to signaturer vil være ejet af vores følgende escrow partnere:

Bitcoin Suisse AG er en privatejet registrerede schweiziske juridisk enhed i form af en aktionær virksomhed med speciale i alternative finanser / ikke-bankmæssige aktiver uden for de traditionelle finansielle system og bank virksomheder. Suisse firma også give rådgivning og løsninger baseret på decentral teknologi i øjeblikket kører et projekt at etablere Bitcoin pengeautomater (BTMs) i alle de store schweiziske befolkningscentre.


MME er en innovativ konsulentfirma for juridiske, skattemæssige og overholdelse. Som et advokatfirma, MME juridiske understøtter og repræsenterer virksomheder og enkeltpersoner i alle spørgsmål relateret til erhvervsret. MME er stolt over at være den kun schweiziske medlem af verden det advokater (www.worlditlawyers.com) og et netværk af specialister i crypto valuta lov. Disse internationale netværk gør det muligt at yde effektiv grænseoverskridende service på forkanten af den digitale økonomi.

ICO vilkår og bonusser
Vi mener, at vores første og tidlige tilhængere bør belønnes for deres støtte
Med dette begreb i tankerne besluttede vi på følgende koefficienter af GUP at blive belønnet i hver tidsramme for hver 1 ETH lovede:


Da antallet af GUP tokens uddelt er begrænset til 60M (60% af samlede 100M i omsætning), det samlede ETH forventes at være rejst antager alle tokens vil blive solgt, vil variere fra ca 462K til 600K, afhængigt af midlerne bliver lovet og den relative bonus, der gælder for denne fase. Hvis og når alle 60 M GUP vil blive solgt, smart kontrakten vil ophøre med at acceptere ETH og ICO vil blive officielt over

I tilfælde blive at ved slutningen af ICO varighed ikke alle GUP poletter vil blive solgt, de resterende usolgte tokens vil distribueret pro-rata mellem alle deltagere.
I tilfælde af et minimum cap på 30K ETH ikke nås, alle lovet ETH vil blive sendt tilbage til deltagerne at sende adresserUdstedelse & Distribution
Guppyer tokens lavet i Matchpool ICO vil blive fordelt som følger:

Matchpool Vej Kort

December 2016 - Release WP til Fællesskabets Blockchain
Q1 2017 - Release MVP private Alpha
Slutningen Marts 2017 - Matchpool ICO
Q3 2017 - Matchpool Beta platform udgivelse på verdensplan


Matchpool Team

Matchpool Advisors


Matchpools salgsfremmende video
Matchpool på andre sprog

Koreansk - Tak rolings  
Fransk - Tak adrimaug  
Tysk - Tak layer1gfx  
Polski - Takzoranko  
Japansk - Tak Shin-Hye  
Spansk - Tak th3nolo  
Arabisk - Tak samcoin  

Mød os også på Wechat ved at scanne den nedenstående QR kode


MediedækningMatchpool PartnereEven Castles made of sand, fall into the sea, eventually
1558381269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558381269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558381269
Reply with quote  #2

1558381269
Report to moderator
Get alert of price pumps/dumps beforehand 74% average Win Rate
reported by our users
TRY NOW!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558381269
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558381269

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558381269
Reply with quote  #2

1558381269
Report to moderator
ajiz138
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 371
Merit: 250


★ The Experience ★


View Profile WWW
February 06, 2017, 02:28:26 AM
 #2

Matchpool - Bounty KampagneBemærk, at disse regneark opdateres manuelt, og det kan tage en dag eller to for dit navn skal vises

Nyhedsbrev og ICO registreringer(up to 200,000 GUP)

Bounty 10 GUP
For at deltage skal du nødt til at:

Vi vil scanne dagligt for flere registreringer fra den samme computer eller IP-adresse. Alle dublerede konto fundet vil blive forbudt fra programmet bounty uden advarsel!
Programmet vil lukke efter at nå det maksimale beløb.


Underskrift Kampagne(800,000 GUP)

Du kan nu også tjene GUP tokens ved at deltage vores underskrift kampagne!
En udpegede bounty pulje af 800.000 GUP deles mellem deltagerne forholdsmæssigt til beløbet af deres indsatser.
Indsatserne skal distribueres ugentligt i de følgende forhold:
  • Hero/Legendary : 2.5 Stakes
  • Sr. Member: 2 Stakes
  • Full Member : 1.5 stakes
  • Member: 1 Stake
  • Jr. Member: 0.5 Stake
*Brugere iført den officielle avatar vil være berettiget til en ugentlig 0,5 spil stigning

Kampagne regler:
1. alle brugere skal ikke har negative tillidsniveau relateret til deres konto for at deltage
2. deltagere er ikke tilladt at ændre deres underskrift indtil udgangen af den kampagne, som slutter når ICO slutter
3. for at være støtteberettigede skal alle deltagere bogføre mindst 50 indlæg iført underskrift af tiden ICO konkluderer. 1 indlæg minimum bør være tjenestepige på Matchpools røde tråd.
4. flere konti registrering er forbudt! Vi vil kontrollere bogføring og abonnement IP begge konti vil blive diskvalificeret i denne sag.
Vi forsøger at være så klarere, som vi kan, når vi siger at vi ikke ønsker at ansætte eller har forbindelse til nogen trolde eller spammere, alle deltagere skal være aktive BTT brugere med kvalitet stillinger. Bogføring af spam eller ikke-topic Relaterede indlæg vil miste sin aktiepost.

Hvis du er interesseret i at deltage i Matchpools underskrift kampagne, bære underskrift og Avatar egnet til din rang og udfylde nedenstående formular: https://goo.gl/forms/iSsFYDfLPijyq7272   

Du kan kontrollere status for dine programmer her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ss71URl_uU8sv2lyqWKeJp_mREWqZ4UaX3CGxdq-ZUM/edit?usp=sharing

Ændret din rang under kampagnen? Udfyld rang ændringen form[/ URL] og vi vil opdatere din nye status

Signatur Koder

Hero / Legendary:
Quote

       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
   

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
              ▄██
          ▄████▄
         ▄██████▄
        ▄████████▄
        ▀▀██████▀▀
      ▄▄▄   ▀▀   ▄▄▄
     █████▄▄  ▄▄█████
    ██████████████████
   ████████████████████
  ██████████████████████
 ████████████████████████
▐████████████████████████▌
▐████████████████████████▌
 ████████████████████████
 ▀██████████████████████▀
   ████████████████████▀
    ▀████████████████▀
       ▀▀▀██████▀▀▀
     

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
           ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████

Code:
[center][table][tr][td][size=2px][url=http://matchpool.co/][font=Courier][color=#269FB5]
       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color][/font][/url][/size][/td][td] [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][size=12px][font=rockwell][size=2px]

[/size]  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Meet your [b][color=white]match[/color][/b][/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow]
  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Changing the way we [b][color=white]date[/color][/b][/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow][/font][/size][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]    [/td][td][url=http://matchpool.co/][size=2px][font=Courier][color=#269FB5]           ▄██[color=#1F8EA1]▄[/color]
          ▄███[color=#1F8EA1]█▄[/color]
         ▄█████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▄███████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀[/color]
      ▄▄▄   ▀▀   [color=#1F8EA1]▄▄▄[/color]
     █████▄▄  ▄▄█[color=#1F8EA1]████[/color]
    ██████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
   ████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
  ██████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
 ████████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
 █████████████████████[color=#1F8EA1]███[/color]
 ▀███████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
   █████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
    ▀█████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
       ▀▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀▀[/color][/color][/font][/size][/url][/td][td]  [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][font=Century Gothic][b][size=24px]matchpool[/size][/b]
[size=10px][font=Rockwell][color=transparent][/color][b]ICO - [color=#FD5200]MARCH 2017[/color]  [/b][/font][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]   [/td][td][size=2px][font=Courier][url=http://matchpool.co/][color=#269FB5]          ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████[/color][/url][/font][/size][/td][td][/td][td][center][size=12px][url=http://matchpool.co/][color=black][font=rockwell][size=2px]

[/size]  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Smart contract [b][color=white]rewards[/color][/b][/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow]
  [glow=#FD5200,2,300][color=transparent]...[/color][color=white][i]Link people together[/i][/color][color=transparent]...[/color][/glow][/font][/color][/url][/size][/center][/td][/tr][/table][/center]

Sr.Members:
Quote

       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
   

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
              ▄██
          ▄████▄
         ▄██████▄
        ▄████████▄
        ▀▀██████▀▀
      ▄▄▄   ▀▀   ▄▄▄
     █████▄▄  ▄▄█████
    ██████████████████
   ████████████████████
  ██████████████████████
 ████████████████████████
▐████████████████████████▌
▐████████████████████████▌
 ████████████████████████
 ▀██████████████████████▀
   ████████████████████▀
    ▀████████████████▀
       ▀▀▀██████▀▀▀
     

█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █
           ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████

Code:
[center][table][tr][td][size=2px][url=http://matchpool.co/][font=Courier][color=#269FB5]
       ▄▄███████▄▄
      █████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
     ███████████████
      █████████████
       ▀▀███████▀▀
        
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
  ▄▄█████████████████▄▄
█████████████████████████
█████████████████████████
█████████████████████████
  ▀▀▀███████████████▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color][/font][/url][/size][/td][td] [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][size=12px][font=rockwell][size=2px]

[/size]◥  [color=#FD5200][i]Meet your [b][color=black]match[/color][/b][/i][/color]
◥  [color=#FD5200][i]Changing the way we [b][color=black]date[/color][/b][/i][/color][/font][/size][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]    [/td][td][url=http://matchpool.co/][size=2px][font=Courier][color=#269FB5]           ▄██[color=#1F8EA1]▄[/color]
          ▄███[color=#1F8EA1]█▄[/color]
         ▄█████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▄███████[color=#1F8EA1]█▄[/color]
        ▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀[/color]
      ▄▄▄   ▀▀   [color=#1F8EA1]▄▄▄[/color]
     █████▄▄  ▄▄█[color=#1F8EA1]████[/color]
    ██████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
   ████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
  ██████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
 ████████████████████[color=#1F8EA1]████[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
▐█████████████████████[color=#1F8EA1]███▌[/color]
 █████████████████████[color=#1F8EA1]███[/color]
 ▀███████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
   █████████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
    ▀█████████████[color=#1F8EA1]███▀[/color]
       ▀▀▀██████[color=#1F8EA1]▀▀▀[/color][/color][/font][/size][/url][/td][td]  [/td][td][center][url=http://matchpool.co/][color=black][font=Century Gothic][b][size=24px]matchpool[/size][/b]
[size=10px][font=Rockwell][color=transparent][/color][b]ICO - [color=#FD5200]MARCH 2017[/color]  [/b][/font][/size][/font][/color][/url][/center][/td][td]    [/td][td][size=3px][font=Courier]

[color=#404040]█  █
█  █


█  █
█  █
█  █
█  █
   █


█  █
█  █[/color][/font][/size][/td][td]   [/td][td][size=2px][font=Courier][url=http://matchpool.co/][color=#269FB5]          ▄▄▄         ▄▄▄
       ▄███████▄   ▄███████▄
      ▄██▀   ▀███ ███▀   ▀██▄
      ▀██      █████      ██▀
       ▀██▄     ███     ▄██▀
         ▀██████   ██████▀
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████
  ██████████████   ██████████████

    ███████▀           ▀███████
    █████▀     █   █     ▀█████
    ███▀     ▄██   ██▄     ▀███
    ███    ▄████   ████▄    ███
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████
    ████████████   ████████████[/color][/url][/font][/size][/td][td][/td][td][center][size=12px][url=http://matchpool.co/][color=black][font=rockwell][size=2px]

[/size]◥  [color=#FD5200][i]Smart contract [b][color=black]rewards[/color][/b][/i][/color]
◥  [color=#FD5200][i]Link people together[/i][/color][/font][/color][/url][/size][/center][/td][/tr][/table][/center]

Full member:
Quote
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ matchpool - ICO march 2017 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
▄▄▄▄                   Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    JOIN US NOW                   ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                                 Smart contract rewards    ◾    Link people together                                 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][size=11px]●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [color=#269FB5]◄[/color] [font=Century Gothic][b][url=http://matchpool.co/][color=black]matchpool - ICO march 2017 [/color][/url][/b][/font][color=#269FB5]►[/color] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
[font=Rockwell][color=#1F8EA1]▄▄▄▄[/color]                   [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Meet your [i]match[/i][/color][/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Changing the way we [i]date[/i][/color][/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200][font=Arial Black]JOIN US NOW[/font][/color][/url]                   [color=#1F8EA1]▄▄▄▄[/color][/font]
[font=Rockwell][color=#1F8EA1]▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color]                                 [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Smart contract [i]rewards[/i][/color][/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/][color=#FD5200]Link people together[/color][/url]                                 [color=#1F8EA1]▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color][/font][/size][/center]

Member:
Quote
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ◄ matchpool - ICO march 2017 ► ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▄▄▄▄               Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    Join us now!               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        Smart contract rewards    ◾    Link people together                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][size=11px][url=http://matchpool.co/]●[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [url=http://matchpool.co/]◄ matchpool - ICO march 2017 ►[/url] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://matchpool.co/]●[/url]
▄▄▄▄               [url=http://matchpool.co/]Meet your match[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Changing the way we date[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Join us now![/url]               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        [url=http://matchpool.co/]Smart contract rewards[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Link people together[/url]                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/size][/center]

Jr. Member:
Quote
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ◄ matchpool - ICO march 2017 ► ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▄▄▄▄               Meet your match    ◾    Changing the way we date    ◾    Join us now!               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        Smart contract rewards    ◾    Link people together                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀

Code:
[center][size=11px][url=http://matchpool.co/]●[/url]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [url=http://matchpool.co/]◄ matchpool - ICO march 2017 ►[/url] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[url=http://matchpool.co/]●[/url]
▄▄▄▄               [url=http://matchpool.co/]Meet your match[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Changing the way we date[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Join us now![/url]               ▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀                        [url=http://matchpool.co/]Smart contract rewards[/url]    ◾    [url=http://matchpool.co/]Link people together[/url]                        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/size][/center]
Facebook Kampagne(100,000 GUP)

Danish  Croatian Indonesian
Som vores officielle facebookside og få 1 spil under hentning af nyeste af Matchpool fantastiske rejse. På Facebookside vil du se indlæg fra fremtidige begivenheder, vi vil være vært for og kunne finde artikler og meddelelse om vores helt nye spil skiftende platform.

For at deltage i kampagnen venligst udfylde nedenstående formular:https://goo.gl/forms/eSRoW635MB4jbBNi1Twitter Kampagne(100,000 GUP)
Følg vores officielle Twitter-side, få 1 spil og deltage i vores nye Matchpool samfund. Forbindelse med resten af vores tilhængere og få øjeblikkelig opdateringer på Matchpools fremtidige planlagte begivenheder og Fællesskabet.
Et minimum af 50 tilhængere i din konto er forpligtet til at være i stand til at deltage i kampagnen!
For at deltage i kampagnen venligst udfylde nedenstående formular:https://goo.gl/forms/aQAP0fHIIERQu2nZ2


Slack Kampagne (100,000 GUP)
Deltag i vores officielle Slack kanal og få nyeste af Matchpool. Mød vores team og bede dem om dine spørgsmål
Muligvis den bedste måde at få informeret i vores arrangementer og arbejde og få det hurtigste svar og tanker
For at deltage i kampagnen venligst udfylde nedenstående formular:https://goo.gl/forms/UakSTiC1BLIkHDeJ2


Oversættelse Bounty kampagne (300,000 GUP)
Som kærlighed har ingen grænser, så vores tråd bliver forhåbentlig! Indsatserne bliver tildelt hver uge til en fuldstændig oversættelse af vores OP. alle oversættelse skal være kvalitetsoversættelse og ikke almindelig Copy + fortiden fra Google Oversæt!, lad os gøre det klart, at oversætte vores tråd er ikke en tid job, og alle oversættere forventes at opdatere deres arbejde på en ugentlig basis, oversættelse, der vil blive fundet gamle dateret ikke vil belønne en indsats!
Hvis du er interesseret, så send en PM til Matchpool bruger og anmode om at reservere dit sprog.

Tjek din oversættelse post her:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dMV4QsQ7B7k1QsYpfAowhE0uY76UN8E7vVSQ8NWTOcc/edit?usp=sharing


Blog-indlæg, artikler og artikler oversættelser(400,000 GUP)
Behage ikke oversætte/skrive en artikel før at få en grønt lys til at gøre det fra Matchpool, først får vores godkendelse for den foreslåede materiale!
Vi er villige til at belønne kvalitet blogs stillinger og artikler på engelsk og eventuelt andre sprog i fremtiden. Hvis du beslutter dig for at handle, så send en PM Matchpool bruger med artiklen i tankerne og få et grønt lys. Blogindlæg skal være 250 ord og frem.

Tjek din bounty post her: Artikler & Blogs

Even Castles made of sand, fall into the sea, eventually
ajiz138
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 371
Merit: 250


★ The Experience ★


View Profile WWW
February 26, 2017, 01:51:08 AM
 #3

Indtil Matchpool App Alpha vil blive officielt frigivet, se vores demo UX designet af vores fantastiske Max Richardson!

Du kan se os og finde en masse oplysninger om Matchpool i dette interview
Se den her: https://www.youtube.com/watch?v=uPo9LWOGqbsEven Castles made of sand, fall into the sea, eventually
Nomad88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1088


View Profile WWW
March 18, 2017, 03:45:14 PM
 #4

Hei,

Jeg skrev en artikkel om Matchpool systemet. Du kan besøke bloggen min for å lese den. Det kan være et godt sted å begynne å lese om Matchpool.

http://cryptolaunches.com/matchpool-decentraliseret-dating-og-matchmaking-systemet/
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!