Bitcoin Forum
January 24, 2018, 08:34:40 AM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [wtb/s] SR0GX (Intel Xeon E5-2687W) compatible motherboard  (Read 185 times)
b_man_4
Member
**
Offline Offline

Activity: 65



View Profile
February 23, 2017, 03:32:05 AM
 #1

i need a motherboard to build a killer rig,willing to sell for btc if someone needs it !

list of compatible motherboards:https://www.game-debate.com/hardware/index.php?pid=974&moboList=Xeon%20E5-2687W


the 2687w is listed under itels list:
https://ark.intel.com/Search/FeatureFilter?productType=processors&VTD=true

https://ark.intel.com/products/64582/Intel-Xeon-Processor-E5-2687W-20M-Cache-3_10-GHz-8_00-GTs-Intel-QPI


info about the Core stepping c1 vt-d working properly can be found in the comment section of this thread:

https://forums.servethehome.com/index.php?threads/intel-xeon-e5-2670-deal-and-price-tracking.7133/page-3

http://www.tomshardware.com/news/intel-cpu-sandy-bridge-e-c2-virtualization,14252.html


With latest BIOS update i enabled it and i have no problems fully using VT-d on my C1. I do lot of virtualization among other things like programming and gaming and i7 i3930K seems running quite happy. Perhaps there are cases where VT-d won't work but i believe with proper Bios update should fix for most people. Again most people don't even use VT-d, it enabled virtualized OS to directly access things like video card so you could basically run Crysis 2 game in there Smiley.


I just spoke with an Intel rep about this - the issue likes in the BIOS, NOT the CPU iteslf. Each manufacturer should be releases a BIOS update that fixes this issue. C2 CPU's have it fixed in-processor. Nobody is screwed, just contact your MB Manufacturer and get the latest BIOS.


1516782881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516782881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516782881
Reply with quote  #2

1516782881
Report to moderator
1516782881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516782881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516782881
Reply with quote  #2

1516782881
Report to moderator
1516782881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516782881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516782881
Reply with quote  #2

1516782881
Report to moderator
Bitcoin addresses contain a checksum, so it is very unlikely that mistyping an address will cause you to lose money.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
isoneguy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
February 23, 2017, 05:20:44 AM
 #2

How much, where are you shipping from...and do you accept escrow?
b_man_4
Member
**
Offline Offline

Activity: 65



View Profile
February 23, 2017, 06:02:34 AM
 #3

Canada ,Windsor, Ontario

ill escrow with light lord because i bought 2 msi r9 280x ,risked 1 btc ,no escrow !

also risked 1btc on a bfl chili with agibby5, no escrow.

i got a current offer of 400 cad in Toronto!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!