Bitcoin Forum
December 18, 2017, 02:55:54 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5x7950 on gigabyte 990fxa-ud5 - 5th card issue  (Read 2570 times)
darkpiece
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 21, 2013, 10:01:10 AM
 #1

Hi

As title states, I am having a tough time getting 5 to run on that mobo, I can get 4 to run just fine, but with the 5th card, I get a code43 (windows not let it function) error for said card in device manager

Here is my setup:

-Gigabyte 990fxa-ud5
-5 x sapphire dual x 7950s (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102963 )
-AMD FX-6100 Zambezi 3.3GHz
-CORSAIR Vengeance 8GB 240-Pin DDR3
-cooler master 1200w psu (gold standard)
-64gb ssd
-win 7

I found a thread where a guy named rograz got 6 cards to work on the mobo but said he had a hell of a time, he said he used 1x-16x risers (which I have) and he shorted (a1 to b17) the 16x_2 slot and the 8x slot to get it to work. I did both and no luck Sad

Anyway, I have scoured the internet for info on this and it appears this rograz guy is my last hope. I can't post in that specific thread where he states he got it to work (https://bitcointalk.org/index.php?topic=36061.msg847139#msg847139) and I can't send him a PM because I am a 'newbie' so I am wondering if anyone with the ability to PM,plz PM rograz for me (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=13396) and link him to this thread and maybe he can help me!!

Thank you in advance, and that you to this community for it has solved every1 of my issues except this! You guys rock!

edit: do not pm  him for me, i just found out I can pm now! but if you may have an idea for a solution I would love 2 hear!
1513608954
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513608954

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513608954
Reply with quote  #2

1513608954
Report to moderator
1513608954
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513608954

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513608954
Reply with quote  #2

1513608954
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513608954
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513608954

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513608954
Reply with quote  #2

1513608954
Report to moderator
1513608954
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513608954

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513608954
Reply with quote  #2

1513608954
Report to moderator
skyangel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 295


Florin dev


View Profile
April 21, 2013, 12:26:25 PM
 #2

Rather get a cheap second PC. Sonds like too much trouble to get it to work.

darkpiece
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
April 21, 2013, 08:30:37 PM
 #3

Ya, I might have to... I am thinking rograz is my last hope, I feel like I have tried everything/searched for everything related to this mobo on the internet!!
4bit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 01, 2013, 02:18:31 AM
 #4

Hi

As title states, I am having a tough time getting 5 to run on that mobo, I can get 4 to run just fine, but with the 5th card, I get a code43 (windows not let it function) error for said card in device manager

Here is my setup:

-Gigabyte 990fxa-ud5
-5 x sapphire dual x 7950s (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102963 )
-AMD FX-6100 Zambezi 3.3GHz
-CORSAIR Vengeance 8GB 240-Pin DDR3
-cooler master 1200w psu (gold standard)
-64gb ssd
-win 7

I found a thread where a guy named rograz got 6 cards to work on the mobo but said he had a hell of a time, he said he used 1x-16x risers (which I have) and he shorted (a1 to b17) the 16x_2 slot and the 8x slot to get it to work. I did both and no luck Sad

Anyway, I have scoured the internet for info on this and it appears this rograz guy is my last hope. I can't post in that specific thread where he states he got it to work (https://bitcointalk.org/index.php?topic=36061.msg847139#msg847139) and I can't send him a PM because I am a 'newbie' so I am wondering if anyone with the ability to PM,plz PM rograz for me (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=13396) and link him to this thread and maybe he can help me!!

Thank you in advance, and that you to this community for it has solved every1 of my issues except this! You guys rock!

edit: do not pm  him for me, i just found out I can pm now! but if you may have an idea for a solution I would love 2 hear!

Hey mate,

Your last line there (- win 7) is your problem. Try your hand at cgminer under linux one evening, then live to tell the tale Smiley
tenacity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 02, 2013, 03:32:45 PM
 #5

Linux works best. Since most of us use only GPUs, using Linux helps to a large extent in all functions.
xgate23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
June 02, 2013, 04:40:12 PM
 #6

I suppose you have crossfire disabled?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!