Bitcoin Forum
February 19, 2019, 08:12:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [DOGE] Scryptpool?  (Read 788 times)
kimerafusion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
December 17, 2013, 06:59:13 PM
 #1

I've started trying to mine alternative coins 3 days ago, and seeing how much doge started to be popular here, I decided to start mining a bit of Doge Coins. I've been mining on ScryptPool for more than 2 hours now, and on my DashBoard it's written that the pool estimates that I've almost 60 blocks in DOGE Estimates. However I'm still at 0 of confirmed DOGE Account balance. Have I done something wrong, or did I forgot to do something?
1550607168
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550607168

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550607168
Reply with quote  #2

1550607168
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Blinked
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 18, 2013, 02:07:37 AM
 #2

Yeah same here, I've been mining for over 4 hours @~130Kh/s and it still says 0 unconfirmed 0 confirmed.
I'm new to this so I'm not sure exactly how it works, wondering if someone could clarify.
xspeed9190
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 189
Merit: 100


View Profile
December 18, 2013, 02:12:56 AM
 #3

Guys, what pool, settings, and set up are you using?

BTC:19vSvHFzpFegJJsqCnkXTSPQF4UE3Vsm6i
Blinked
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 18, 2013, 02:17:22 AM
 #4

I'm using doge.scryptpools.com with cgminer. My .bat file is:
Code:
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://doge.scryptpools.com:3333 -u Blinked.worker -p password -T
pause
my config says:
Code:
"intensity" : "11",
"gpu-engine" : "0-700",
"gpu-fan" : "0-85",
"gpu-memclock" : "0-800",
"gpu-powertune" : "20",
"temp-cutoff" : "90",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"auto-fan" : true,
"auto-gpu" : true,
"expiry" : "120",
"failover-only" : true,
"gpu-threads" : "1",
"log" : "5",
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"temp-hysteresis" : "3",
and I have a Sapphire Radeon HD 6850.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!