Bitcoin Forum
December 03, 2016, 09:59:11 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cant run DiaboloMiner on Win7 GM100 GeForce Nvida card  (Read 744 times)
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


the grandpa of cryptos


View Profile
June 17, 2011, 02:28:07 PM
 #1

It says OpenCL fails but that not possible since thats new computer with totally new card. I need to mine with GPU - any ideas what might be wrong?
Is there some windows7 tutorial setup for DiaboloMiner as i cant find such thing with step by step. Maybe i di something small wrng.

1480802351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802351
Reply with quote  #2

1480802351
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480802351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802351
Reply with quote  #2

1480802351
Report to moderator
1480802351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802351
Reply with quote  #2

1480802351
Report to moderator
1480802351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480802351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480802351
Reply with quote  #2

1480802351
Report to moderator
ibisy70
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
June 17, 2011, 02:32:12 PM
 #2

I think your biggest problem is the fact that you are using an Nvidia...they are horrible at mining will only make a few dollars per month.
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


the grandpa of cryptos


View Profile
June 18, 2011, 05:02:18 PM
 #3

Okay i installed some OpenCL thinge and im using GUIminer now.

After i run it it has speed of 1,5Mhash but after like hour-two of running i get error 'verification filed, check your hardware'
i also have 0 blocks accepted all the time, even before the verification error comes.

any ideas?

http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=3878.0 i use this miner, without nay extra flags

SomeoneWeird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
June 18, 2011, 05:09:39 PM
 #4

Okay i installed some OpenCL thinge and im using GUIminer now.

After i run it it has speed of 1,5Mhash but after like hour-two of running i get error 'verification filed, check your hardware'
i also have 0 blocks accepted all the time, even before the verification error comes.

any ideas?

http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=3878.0 i use this miner, without nay extra flags

Don't use a nVidia card to mine. You'll probably make $2 a month. And be spending $50 extra in power bills.
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


the grandpa of cryptos


View Profile
June 19, 2011, 12:08:01 PM
 #5

so on the comp woth nvida better to rip with CPU?

blck42
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
June 19, 2011, 12:40:09 PM
 #6

Cpu mining isnt really profitable now.  I would get a low end ati card like a 5830 to start with.

somebadger
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile WWW
June 19, 2011, 11:54:11 PM
 #7

so on the comp woth nvida better to rip with CPU?

get a decent card, but i wouldnt go into business as a miner Tongue read around and see what you can find, also use the hardware guide in the wiki if your going to purchase a card and work out best mh/h for $ spent Smiley but i'd start hobby then see how you go.

http://pool.betcoin.co/banners/1.sig.png <-- Click here to join me Smiley
--
Have I been helpful ? Kick some coins over to 1BLkDhijWne8dAhK4TA9dceUC6C6K6Fite Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!