Bitcoin Forum
December 13, 2017, 08:55:23 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5.Ekran Kartini Tanimama  (Read 632 times)
euse1925
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
April 02, 2017, 10:28:19 AM
 #1

Merhabalar

Arkadaşlar sistemin w8.1 64bit, coinotron ve claymore ile eth kazmaya çalışıyorum, bütün kartlarım aynı (xfx rx470). Bilgisayar ilk açıldıgında 5 ekran kartını görüyor, programı açıyorum o da görüyor. bi 4 5 dk kazı yapıp reset atıyor sonra yoluna 4ekran kartı ile sorunsuz devam ediyor. denetim masasından kontrol ettigimde 5. ekran kartında ünlem işareti çıkıyor. Eğer kazı yapmazsam 5ini hep görüyor. Çözüm hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler



Yardım bölümüne açtım sanıyordum kusura bakmayın Sad
1513198523
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513198523

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513198523
Reply with quote  #2

1513198523
Report to moderator
1513198523
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513198523

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513198523
Reply with quote  #2

1513198523
Report to moderator
1513198523
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513198523

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513198523
Reply with quote  #2

1513198523
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513198523
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513198523

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513198523
Reply with quote  #2

1513198523
Report to moderator
1513198523
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513198523

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513198523
Reply with quote  #2

1513198523
Report to moderator
1513198523
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513198523

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513198523
Reply with quote  #2

1513198523
Report to moderator
dhan000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283


View Profile WWW
April 02, 2017, 12:20:36 PM
 #2

Merhabalar

Arkadaşlar sistemin w8.1 64bit, coinotron ve claymore ile eth kazmaya çalışıyorum, bütün kartlarım aynı (xfx rx470). Bilgisayar ilk açıldıgında 5 ekran kartını görüyor, programı açıyorum o da görüyor. bi 4 5 dk kazı yapıp reset atıyor sonra yoluna 4ekran kartı ile sorunsuz devam ediyor. denetim masasından kontrol ettigimde 5. ekran kartında ünlem işareti çıkıyor. Eğer kazı yapmazsam 5ini hep görüyor. Çözüm hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler



Yardım bölümüne açtım sanıyordum kusura bakmayın Sad

windows 10 deneyin ikinci olarakta sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
herzlos1985
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 641



View Profile
April 02, 2017, 12:38:05 PM
 #3

Kazı yapmadığın zaman birşey yokk herşey normal iken kazı başlayınca hata oluyorsa psu ya da yönelin gücü yeterli gelmeyip kartı kapatıyor olabilir..Eğer psu sorun yoksa riser kontrolu yapın..İşletim sistemi ve driver da sorun olmadığını farzederek..Anakartın marka model ne pci-gen ayarıda yapabilir..
exortis
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322



View Profile
April 02, 2017, 01:18:48 PM
 #4

Kartlari modladinizmi,modlaydisaniz ayni degerler olmamis olabilirmi
euse1925
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
April 02, 2017, 02:02:34 PM
 #5

windows 10 deneyin ikinci olarakta sürücüleri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

onu yapacagım mecburen 8.1 5 tane kart görür diye ummuştum

Kazı yapmadığın zaman birşey yokk herşey normal iken kazı başlayınca hata oluyorsa psu ya da yönelin gücü yeterli gelmeyip kartı kapatıyor olabilir..Eğer psu sorun yoksa riser kontrolu yapın..İşletim sistemi ve driver da sorun olmadığını farzederek..Anakartın marka model ne pci-gen ayarıda yapabilir..
Anakart asus corsshair v formula z hocam. w10a yükselticem bugün bi de öyle cözüm arayacagım cünkü 1050 80plus bi psu yeterli diye hesaplıyorum. Biosun güncel olmamasından ve riserlerden şüpheleniyorum. Biosu güncellemeyi bulursam deneyecegim onu da




Kartlari modladinizmi,modlaydisaniz ayni degerler olmamis olabilirmi
Modlamadım hocam msi afterburnerla biraz o/c yapıp normale çektim sadece
dhan000
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 283


View Profile WWW
April 02, 2017, 04:59:22 PM
 #6

herzaman sorunlar yaşanabilmletedir bu işlerde... benimde başımda aynı durum vardı ben win10 kullanıyorum... ama bende 4-5 dakika değilde belli olmuyordu bazan bir gün bazan  2 saat bazanda kartlar yüke bindiğinde çakılıyordu...
bende kartlardan birini arada bir kaybediyordu ama bende denetim masaından bile kayboluyordu resetlemek çözüm olmuyordu illa kapanacak sonrada açılacak yoksa kart gelmiyordu... çözüm şu demek zor bir çok şey denedim ama riserin takılı olduğu pcie portu değiştirin sürücüyü tekrar kurun bende sanırım bu şekilde çözülmüştü denetim masaında kartı seçin kaldır donanımı tara deyin tekrar kursun...
bir de pcnin biosundan gereksizleri kapatın pcie leri gen1 yapın...

bunların dışında kartların ısısını kontrol edin sıcaklık artınca kart sıfıra iniyor olabilir ve kapanıyor olabilir benim başımda şu an kartlardan biri 70dereceye çıkınca hash sıfıra iniyor ve claymore makinayı resetliyor...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!