Bitcoin Forum
July 19, 2018, 04:33:48 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CudaMiner Kullanmayı Bilen Varmı?  (Read 583 times)
Azgar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
April 04, 2017, 05:59:48 PM
 #1

Arkadaşlar Kaç Aydır CudaMiner ı Çalıştırmaya Çalışıyorum. Ben Çalışıyorum Ama O İnatla Çalışmıyor. İnternetten biraz araştırdım. Cuda 8.0 Driver Kurulumu İstiyor Kurdum. Ama Sonrasını Anlayamadım Lütfen Bir Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531974828
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974828

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974828
Reply with quote  #2

1531974828
Report to moderator
1531974828
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974828

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974828
Reply with quote  #2

1531974828
Report to moderator
1531974828
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531974828

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531974828
Reply with quote  #2

1531974828
Report to moderator
Muhesat
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 236
Merit: 100



View Profile
April 04, 2017, 08:26:22 PM
 #2

Arkadaşlar Kaç Aydır CudaMiner ı Çalıştırmaya Çalışıyorum. Ben Çalışıyorum Ama O İnatla Çalışmıyor. İnternetten biraz araştırdım. Cuda 8.0 Driver Kurulumu İstiyor Kurdum. Ama Sonrasını Anlayamadım Lütfen Bir Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi.
Öncelikle sistem bilgisi , config ve start dosya örneklerini burada paylaşırsanız birilerinin ilgisini çekebilir.

▐   FootballCoin                 FANTASY FOOTBALL MANAGER REVOLUTION                         More Info
▐   FootballCoin                    GAME RULES | SCORING SYSTEM | FAQ                             JOIN NOW
▐   FootballCoin      Collectible Cards and Tokens Issued on the Bitcoin Blockchain         ANN Thread
The Young Turk
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1001


Healthcare Beyond Barriers


View Profile
April 11, 2017, 07:16:22 PM
 #3

Konsol uygulaması kullanmayı öğrenmeniz lazım.
Başlat -> Çalıştır -> cmd
ardından "cd dizin" komutlarıyla ccminer.exe'nin olduğu klasöre gidin
sonra ccminer.exe -a algoritma -o stratum+tcp://ip:port -O kadi:sifre
şeklinde komutla çalıştırın. olmuyorsa daha fazla detay verin bakalım.



▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
▄█████        █████████▄
▄██████  ▄▄▄▄▄ ██████████▄
███████  ▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀███████
███████  ▄▄▄▄▄▄▄▄  ███████
███████  ▀▀▀▀▀▀▀▀  ███████
███████  ▄▄▄▄▄▄▄▄  ███████
▀██████  ▀▀▀▀▀▀▀▀  ██████▀
▀█████            █████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀

     ▄███▀
    ███▀
   ███
  ███
 ███
 ███
███
███
███
███
███
 ███
 ███
  ███
   ███
    ███▄
     ▀███▄
░▄█████████████████████████████████████████████████████████████████▄
█████████▄          ▀██████▄          ▀█████████████████   ██████████
███████████▄▄▄▄▄▄▄    ▀██████▄▄▄▄▄▄▄    ▀███████████████   ██████████
███████████████████▄    █████████████▄   ███████████████   ██████████
█████████████████████   ██████████████   ██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀   ██████████
█████████████████████   █████████████▀   ████▀             ██████████
█████████████████████   ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀    ▄███    ▄███████   ██████████
█████████████████████   ███           ▄█████   █████████   ██████████
███████████████████▀    ███   ██████████████   █████████   ██████████
███████████▀▀▀▀▀▀▀    ▄████   ██████████████   █████████   ██████████
█████████▀          ▄██████   ██████████████   █████████   ██████████
 ▀█████████████████████████████████████████████████████████████████▀

▀███▄
  ▀███
    ███
     ███
      ███
      ███
       ███
       ███
       ███
       ███
       ███
      ███
      ███
     ███
    ███
  ▄███
▄███▀


▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
▄████████████████████▄
▄████████████████▀▀▀███▄
▄███████████▀▀▀      ████▄
██████▀▀▀       ▄    █████
███▄         ▄█▀    ██████
██████▄    ▄█▀      ██████
█████████▄█▀       ███████
▀██████████  ▄     ██████▀
▀█████████ ███▄  ██████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀▀████████▀▀
graviteta
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 419
Merit: 250



View Profile
April 23, 2017, 01:34:31 AM
 #4

madencilik yazılımları genelde ilk olarak atiler için çıkar. nvidia kartlar kullanılır ama hep destek veya yazılım geç çıkar. bana sorarsan elindekini sat ve ati bir ekran kartı al , senin için en iyisi bu olacak




▄▄▄                                          ███                ▄▄▄     ███
███                                          ███               ▐███▌    ███
███                                          ███                ▀▀▀     ███
███        ▄███████▄   ▐███▄█████▄     ▄▄███████ ▄▄███████▄▄    ███   ███████▄
███       ████▀  ████  ▐████▀▀████▌   ████▀▀██▀▄████▀▀▀▀▀███▌   ███   ▀▀███▀▀▀
███      ▐████▄▄▄████  ▐███    ███▌  ████    ▄████▀▄█▌   ▐███   ███     ███
███      ▐███▀▀▀▀▀▀▀▀  ▐███    ███▌  ███▌   ████▀▄███▀   ▐███   ███     ███
███       ████▄    ▄▄  ▐███    ███▌  ████▄   ▄█████▀▄█   ████   ███     ███▄ ▄▄
▀████████  ▀████████▀  ▐███    ███▌   █████████▀▀  ████████▀    ███     ▀█████▀

ALL YOU NEED IS LOAN





















           ▄▄██████▄▄
       ▄▄██████████████▄▄
    ▄▄████████████████████▄▄
 ▄████████████████████████████▄
████████████▌  █████████████████
████████████▌  █████████████████
███████▀▀      ███▀      ▀██████
██████   ▄██▄▄▀▀  ▄▄▄██▄   █████
█████▌  ████    ▄▀  ████   █████
█████▌  ▐███▄▄▀▀  ▄▄████   █████
██████   ▀▀▀   ▄▄█▀  ▀▀   ▄█████
████████▄▄▄▄███████▄▄▄▄▄████████
▀██████████████████████████████▀
   ▀▀███████████████████████▀▀
      ▀▀████████████████▀▀
          ▀▀▀██████▀▀▀
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!