Bitcoin Forum
May 20, 2019, 12:16:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Peso Digital-Pentru ajutor reciproc-44.000 Aprovizionare totala-Airdrop-Exchange  (Read 545 times)
ChrisPop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1004


Free Crypto in Stake.com Telegram t.me/StakeCasino


View Profile
April 17, 2017, 07:35:03 PM
 #1
Peso Digital este lansat astazi cu unicul scop de a ajuta oamenii. Tari precum Venezuela sau Argentina,printre altele,unde din cauza crizelor economice prin care trec,sute de mii de oameni au inceput sa faca troc pe mancare si sarcini marunte pentru a supravietui.
 Scopul Digital Peso va fi de a oferi o noua moneda de tranzactionare pentru a acoperi cresterea raritatii banilor fizici in milioane de case. Ca de exemplu in comparatie cu dolarul american: 20,000 de bolivari venezelueni sunt echivalentul a 2 Big Mac.
 Deja am vazut sute de proiecte de genul acesta,majoritatea esueaza datorita faptului ca sunt abandonate sau ca sunt bazate pe escrocherii josnice. Ideea centrala este aceea ca o multime de persoane pot sa primeasca tokens si sa le puna pe piata oferindu-le valoare bazandu-se pe incredere si dorinta de a ajuta.
 Peso Digital va fi distribuit printr-o singura si constanta etapa de airdrop(distribuire gratuita) deschisa tuturor membrilor comunitatii exceptand conturile nou create pentru a limita abuzurile(Jr.Member in sus).

 Cei interesati trebuie sa trimita un mesaj privat cu numele de utilizator Bitcointalk si adresa personala de Waves. Dupa verificare,fiecare utilizator va primi 22 de tokens pe gratis.
Aprovizionare totala: 44.000 ( 8 decimals )
Descarca portofele: https://wavesplatform.com/#downloads_anchor
Peso Digital Asset ID: http://wavesexplorer.com/tx/DQtnA18Wu5EU3X78nxkAnttyU6V7mwcPPR8KnuhyQcWa
Portofel Online si Platforma de tranzactionare: Waves Exchange Descentralizat https://waveswallet.io/https://docs.google.com/spreadsheets/d/17LrmmAkQo20lpDDlDJ_DDRD4u2NJhlt3Wiq5gpOtObo/pubhtmlCampania de recompense( 44 tokens ) pentru traduceri si design de logo-uri este acum deschisa.(conturile de Newbies sunt incluse)

Nu sunt permise adrese in acest topic. Doar primite prin mesaj privat.-
Sugestii sau orice alt fel de ajutor va fi bine primit.-

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!