Bitcoin Forum
January 17, 2021, 04:28:13 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... 161 »
  Print  
Author Topic: 🤖[ANN][BIS]Bismuth - Beyond DeFi  (Read 153344 times)
amakley
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 1


View Profile
February 24, 2018, 03:28:30 AM
 #1881

Hi! Can someone help me with sending BIS to from Win wallet to Cryptopia?  I am trying to use the Send function, but when I hit confirm it pops up with an error saying address is too long.

Thanks in advance!
1610857693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610857693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610857693
Reply with quote  #2

1610857693
Report to moderator
1610857693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610857693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610857693
Reply with quote  #2

1610857693
Report to moderator
1610857693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610857693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610857693
Reply with quote  #2

1610857693
Report to moderator
The block chain is the main innovation of Bitcoin. It is the first distributed timestamping system.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1610857693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610857693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610857693
Reply with quote  #2

1610857693
Report to moderator
1610857693
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610857693

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610857693
Reply with quote  #2

1610857693
Report to moderator
vv181
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 336


Africans on forum, check my profile website


View Profile WWW
February 24, 2018, 09:14:01 AM
 #1882

Is Bismuth's information about Masternodes true? When will this be implemented? What is missing for companies, people and projects to choose Bismuth when it comes to developing their ideas? From the moment this happens, the form BIS is currently seen will be just old stories.
It is true, see the recently updated roadmap for Bismuth. The master nodes is being planned.
http://bismuth.cz/roadmap/
bobo012
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 257


View Profile
February 24, 2018, 01:04:20 PM
 #1883

Trying to mine on http://bis-pool.net/

When i edit my address and start mining, it uses my cpu instead of gpu.
 
Anybody can help?

Thank you
revilo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 425
Merit: 250


View Profile
February 24, 2018, 10:46:26 PM
 #1884

If the team keeps delivering then Bismuth has a chance to convince more people from the crypto scene to invest.
dingodan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
February 25, 2018, 08:25:50 AM
Last edit: February 25, 2018, 08:39:33 AM by dingodan
 #1885

Trying to mine on http://bis-pool.net/

When i edit my address and start mining, it uses my cpu instead of gpu.
 
Anybody can help?

Thank you

Have you edited the conf file and added a line for each gpu? Device ID starts at 0.
bobo012
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 257


View Profile
February 25, 2018, 10:30:04 AM
Last edit: February 25, 2018, 10:40:31 AM by bobo012
 #1886

Trying to mine on http://bis-pool.net/

When i edit my address and start mining, it uses my cpu instead of gpu.
 
Anybody can help?

Thank you

Have you edited the conf file and added a line for each gpu? Device ID starts at 0.

Thank you, that worked

I managed to add lines for two GPUs in the queue. Now they are mining.
Xabiman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
February 26, 2018, 06:34:56 AM
 #1887

Solved issue of BIS wallet at Cryptopia and just received pending BIS. Great!
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2422
Merit: 1029


View Profile
February 26, 2018, 07:16:02 AM
 #1888

just an update on my BIS on cryptopia...

my withdrawal issue is still not resolved.
mesakkurniawan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 26, 2018, 03:38:22 PM
 #1889

just an update on my BIS on cryptopia...

my withdrawal issue is still not resolved.

same with me... i sent to Cryptophia since early January '18 until now still not resolved.
RhinoTrader
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
February 26, 2018, 09:27:09 PM
 #1890

Hi guys,
I am facing this error in the miner

ImportError: cannot import name _remove_dead_weakref

Wonder if there a solution for this error
Thanks
chosoni
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 26, 2018, 09:41:47 PM
 #1891

Trying to mine on http://bis-pool.net/

When i edit my address and start mining, it uses my cpu instead of gpu.
 
Anybody can help?

Thank you

Have you edited the conf file and added a line for each gpu? Device ID starts at 0.

Thank you, that worked

I managed to add lines for two GPUs in the queue. Now they are mining.



http://bis-pool.net
wrote in .conf three cards of NVIDIA and it still won't work (((((( help me please

       <add name="gpu0" platform="0" device="0" max_workgroup_size="1024" batch_size="8192" delay_between_batches="0" />
       <add name="gpu1" platform="0" device="0" max_workgroup_size="1024" batch_size="8192" delay_between_batches="0" />
       <add name="gpu2" platform="0" device="0" max_workgroup_size="1024" batch_size="8192" delay_between_batches="0" />
dingodan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
February 27, 2018, 07:38:26 AM
 #1892

Trying to mine on http://bis-pool.net/

When i edit my address and start mining, it uses my cpu instead of gpu.
 
Anybody can help?

Thank you

Have you edited the conf file and added a line for each gpu? Device ID starts at 0.

Thank you, that worked

I managed to add lines for two GPUs in the queue. Now they are mining.



http://bis-pool.net
wrote in .conf three cards of NVIDIA and it still won't work (((((( help me please

       <add name="gpu0" platform="0" device="0" max_workgroup_size="1024" batch_size="8192" delay_between_batches="0" />
       <add name="gpu1" platform="0" device="0" max_workgroup_size="1024" batch_size="8192" delay_between_batches="0" />
       <add name="gpu2" platform="0" device="0" max_workgroup_size="1024" batch_size="8192" delay_between_batches="0" />

Increment the device IDs - you've added the same card three times.
gawlea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 579



View Profile
February 28, 2018, 03:58:53 AM
 #1893

A heads-up from cryptopia news section: https://www.cryptopia.co.nz/News

Note that there is a known delay with deposits for the below coins. The issue causing these delays has been fixed and we are working through the backlog now which will be cleared shortly:

ALEX, ALL, BAT, BCF, BGR, BIS, BPL, BTB, BTDX, BTX, CHESS, COMP, COPPER, CRUR, DCY, DEUS, DFS, DNR, DP, EDDIE, EFL, ELM, EMB, EQT, FAME, FRC, GBX, GEERT, HAV, HC, HOLD, HSR, INN, IZE, KAYI, KRB, KUSH, LCP, LEPEN, LFTC, LUX, MAGN, MAR, MCRN, MLITE, MOJO, NEBL, NETKO, ODN, ONION, OOO, OZC, PASL, PHR, PIRL, PLC, POP, POSW, PPC, PR, PURA, RED, RUP, SBC, SCORE, SEL, SFC, SPR, STC, TES, TRBO, TRC, TZC, UNIFY, UTC, VIDZ, VISIO, VIVO, WC, WC_old, XCO, XCPO, XGOX, XMCC, XRY, XZC

Thank you for your continued support and understanding.

The Cryptopia Team
dingodan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 09:24:10 AM
 #1894

Anyone having luck with solo CPU mining? I've been at it for a couple of weeks using an i7 6700k, but have nothing to show for it.
gawlea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 579



View Profile
February 28, 2018, 09:29:21 AM
 #1895

Anyone having luck with solo CPU mining? I've been at it for a couple of weeks using an i7 6700k, but have nothing to show for it.

Now as the GPU miners are out there the CPU mining is obsolete, further more solo mining. Please join a pool at least if you don't have GPUs to mine with.
v2140
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 10:19:47 AM
 #1896

Technical Summary

                                                                                          ▣ 100% OpenSource

All rights reserved. Bismuth Foundation 2017.
Where can I read the source code of Bismuth?
I can't find the github link on the website of Bismuth.
dingodan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
February 28, 2018, 10:40:29 AM
 #1897

Anyone having luck with solo CPU mining? I've been at it for a couple of weeks using an i7 6700k, but have nothing to show for it.
Now as the GPU miners are out there the CPU mining is obsolete, further more solo mining. Please join a pool at least if you don't have GPUs to mine with.
I'm using the GPUs, just wanted to know if there was even a chance of getting something with a CPU (I can't think of what else to do with the CPU cycles). Maybe I should join a CPU pool too.
gawlea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 579



View Profile
February 28, 2018, 11:28:45 AM
 #1898

Technical Summary

                                                                                          ▣ 100% OpenSource

All rights reserved. Bismuth Foundation 2017.
Where can I read the source code of Bismuth?
I can't find the github link on the website of Bismuth.


https://github.com/hclivess/Bismuth
miramare
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 568


View Profile
February 28, 2018, 03:36:52 PM
 #1899

Anyone having luck with solo CPU mining? I've been at it for a couple of weeks using an i7 6700k, but have nothing to show for it.

Now as the GPU miners are out there the CPU mining is obsolete, further more solo mining. Please join a pool at least if you don't have GPUs to mine with.


Is it profitable to still use CPU to mine now? I only have CPU and was among the earliest miners with CPU.
I don't know if I can still be back to mine bismuth with my cpu from Monero. The Monero hash rate is increasing crazy.
gawlea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 579



View Profile
February 28, 2018, 07:56:18 PM
 #1900

Anyone having luck with solo CPU mining? I've been at it for a couple of weeks using an i7 6700k, but have nothing to show for it.

Now as the GPU miners are out there the CPU mining is obsolete, further more solo mining. Please join a pool at least if you don't have GPUs to mine with.


Is it profitable to still use CPU to mine now? I only have CPU and was among the earliest miners with CPU.
I don't know if I can still be back to mine bismuth with my cpu from Monero. The Monero hash rate is increasing crazy.

Since I don't know what CPU/CPUs you have and what amount of hashes you can submit per second you can try it for a few hours and see what ROI you have, if you are not happy with the return you can point your CPU/CPUs to a coin which is CPU only. Cheers!
Pages: « 1 ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 ... 161 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!