Bitcoin Forum
November 21, 2017, 08:11:59 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BFL Monarch, Cgminer, Windows 7, ARRGHHH  (Read 740 times)
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 18, 2017, 04:48:19 PM
 #1

Hi everyone,

Basically I picked up a old BFL Monarch from a member and it half works (as I knew already). Im just dabbling with it as ive only ever really used Bitmain gear before. Im trying to get it working on a windows 7 laptop but cant seem to get cgminer (or bfgminer) to run with it. The cmd window flashes open then immediately closes again.

Anyone shed any light? ive trawled through the forum but cant find anything.

Thanks.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
1511251919
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511251919

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511251919
Reply with quote  #2

1511251919
Report to moderator
1511251919
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511251919

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511251919
Reply with quote  #2

1511251919
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511251919
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511251919

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511251919
Reply with quote  #2

1511251919
Report to moderator
Flying Hellfish
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 847



View Profile
May 18, 2017, 04:54:10 PM
 #2

You should probably post this in the mining software section, specifically in the stickied BFG miner support thread in that sub.

fanatic26
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532


View Profile
May 18, 2017, 04:59:28 PM
 #3

Open a command prompt and run your .bat file manually so it doesnt auto close the window on failure. Then you can see the error.

Stop buying industrial miners, running them at home, and then complaining about the noise.
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 18, 2017, 05:06:39 PM
 #4

Open a command prompt and run your .bat file manually so it doesnt auto close the window on failure. Then you can see the error.

It says:-

'bfgminer.exe' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

I can't see that ive written anything wrong on the bat file either.

I mananged to get cgminer working before but bat files that I knew worked now don't  Huh

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


I'm in BTC XTC


View Profile
May 18, 2017, 05:16:26 PM
 #5

Got a "Path=" statement in your .bat file that points to the correct directory?

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP), & S9-13.5
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 18, 2017, 05:27:52 PM
 #6

Got a "Path=" statement in your .bat file that points to the correct directory?

What does one of those look like?

P.S. If I hadn't already got my raspi running with my 2pacs and could just add in the BFL part instead of having to install cgminer on the pi all over again then I'd plug it in there lol

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
VRobb
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


I'm in BTC XTC


View Profile
May 18, 2017, 09:45:44 PM
 #7

Got a "Path=" statement in your .bat file that points to the correct directory?

What does one of those look like?

P.S. If I hadn't already got my raspi running with my 2pacs and could just add in the BFL part instead of having to install cgminer on the pi all over again then I'd plug it in there lol
One of the lines in your .bat file should look like this:

Path=C:\folder1;D:\folder2

and so on.  Make sure your Path statement points to any and all directories with any software, config, etc., that you want to run.
And it needs to be ahead of the command that is calling bfgminer, of course!  Wink

I don't believe in superstition because it's bad luck
In Hotels, I prefer the 13thF1oor6CAwyzyxXPNnRvu3nhhYeqZdc
These aren't the Droids you're looking for: S5 & S7 (Sold), R4B2, R4B4 (RIP), & S9-13.5
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700


View Profile
May 19, 2017, 09:10:59 AM
 #8

Got a "Path=" statement in your .bat file that points to the correct directory?

What does one of those look like?

P.S. If I hadn't already got my raspi running with my 2pacs and could just add in the BFL part instead of having to install cgminer on the pi all over again then I'd plug it in there lol
One of the lines in your .bat file should look like this:

Path=C:\folder1;D:\folder2

and so on.  Make sure your Path statement points to any and all directories with any software, config, etc., that you want to run.
And it needs to be ahead of the command that is calling bfgminer, of course!  Wink

Gotcha! I'll sort that out later and see what happens. Cheers for the help so far Smiley

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!