onesalt
|
|
May 29, 2017, 11:59:18 AM |
|
Hard Cap olacakmı beyler bunda ona göre önlem almak lazım.
Evet olacak ama tam bilmiyorum 10m frank olması gerek kaç ethereum yapıyor bilmiyorum.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 29, 2017, 01:34:51 PM |
|
hard cap
hard fork
ne anlama geliyor bunlar ?
bunlar olursa ne olur olmazsa ne olur ? olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir acaba ?
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
May 29, 2017, 03:45:34 PM |
|
hard cap
hard fork
bunlar olursa ne olur olmazsa ne olur ? olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir acaba ?
Hard cap dediğimiz şey, bir halka arzın maksimum kaç para yatırım almayı hedeflediği. Yani o para toplanınca yeni yatırım alımı duracak. Bu durumda MYST'in hard capi 10 milyon frank. 1 ether fiyatı frank fiyatına halka arz başlamadan 3 saat önce sabitlenecek ve 10 milyon franklık hardcap buna göre hesaplanacak.
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
uniquehero
|
|
May 29, 2017, 04:03:14 PM |
|
hard cap
hard fork
Hard cap dediğimiz şey, bir halka arzın maksimum kaç para yatırım almayı hedeflediği. Yani o para toplanınca yeni yatırım alımı duracak. Bu durumda MYST'in hard capi 10 milyon frank. 1 ether fiyatı frank fiyatına halka arz başlamadan 3 saat önce sabitlenecek ve 10 milyon franklık hardcap buna göre hesaplanacak. Teşekkür ederim bilgilendirme için
|
|
|
|
Holess
Sr. Member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
May 29, 2017, 04:12:30 PM |
|
arkadaşlar sizin öngörünüz nedir? bu projeye yatırım yaparsak ne kazanırız sizce? öngörüsü olan arkadaşlar yazabilir mi acaba?
|
|
|
|
dakota neat
|
|
May 29, 2017, 04:40:41 PM |
|
arkadaşlar sizin öngörünüz nedir? bu projeye yatırım yaparsak ne kazanırız sizce? öngörüsü olan arkadaşlar yazabilir mi acaba?
dostum bu bilmek imkansız ancak proje özgün bir çalışma ve 700 den fazla node var şuanda ki az sayılmaz . ve çalıştırılması zor bir sistem değil. önemli olan priyasaya çıktığında ürünü satıp satamayacakları satarlarsa başarılı bir proje olur.
|
|
|
|
BurntSnow
Sr. Member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
|
|
May 30, 2017, 05:29:01 AM |
|
|
████ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ███ ███ ██ ███ ███ █████████████████ ███ ███ ███ ██ ███ ███ ██ ██ ███ ██████████ ███ ███ ██████ ███ ███ ██ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████
| | GUTS | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | smart-ticket protocol for events ✔ live product with market traction! | | ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███
| | ▶ BTC ANN ▶ WEBSITE ▶ BLOG
| | ▶ SANDBOX ▶ WHITEPAPER ▶ BOUNTY
| |
|
|
|
ikm
|
|
May 30, 2017, 06:22:57 AM |
|
başlama saati amma ters olmuş yaa . tam iş saati direk fulleniceği düşüncesi var içimde 2-3 saat durusa yeter bakalım yetişirmiyim
|
|
|
|
denetci
|
|
May 30, 2017, 06:41:10 AM |
|
değerleneceğini düşündüğüm için biraz ethereum göndereceğim. eth sürekli değerleniyor, umarım ileride pişman olmayız eth'da kalmadığımız için
|
|
|
|
herromerro
|
|
May 30, 2017, 08:09:42 AM |
|
hard cap
hard fork
Hard cap dediğimiz şey, bir halka arzın maksimum kaç para yatırım almayı hedeflediği. Yani o para toplanınca yeni yatırım alımı duracak. Bu durumda MYST'in hard capi 10 milyon frank. 1 ether fiyatı frank fiyatına halka arz başlamadan 3 saat önce sabitlenecek ve 10 milyon franklık hardcap buna göre hesaplanacak. Forumdaşlar, güncelleme var. Minimum yatırım aynı 700 bin frank. Soft cap aynı 6 milyon. Yalnız soft cap sonrası 24 saat olan süreyi 72 saate çıkarttılar. Hard cap değişti. 10 milyondu, 14 milyon oldu. Hayırlı forumlar!
|
|
|
|
ikm
|
|
May 30, 2017, 08:34:27 AM |
|
biraz btc ayarladım bekliyorum artık şansımı denicem ne olursa farklı çalışma görünce dayanamıyorum tuttar bu diye ama öyle aman aman vuran hiç denk getiremedim
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
May 30, 2017, 10:19:29 AM |
|
az kaldı ilgi patlaması yaşıyor çok kısa süre içinde bitecek bence.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
May 30, 2017, 10:22:34 AM |
|
https://mysterium.network/contribution/detaylı açıklama gelmiş websitesinde, Use the information you copied before: “To Address”, “Gas limit” (set to 250,000) and “Data” (“Data” field will be visible after clicking the button “+Advanced: Add Data” in the wallet). 250 k ayarlayın diyor websitesinde, ama ben sizi dinleyerek 900 k ayarlayacağım. ilk katılacağım ico bu, ama adamlar çok güzel şekilde şu anda açıklamışlar websitesinde yapılması gerekenleri. ayrıca siz değerli üstadlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla ETH gönderirken tam olarak 250,000 gas ayarlanması isteniyor. Ben de fazla mal göz çıkarmaz diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. https://mysterium.network/contribute/ Türkiye saatiyle 16.00'da gönderebiliriz. Aslında işlemi istediğin saatte gönderen bir olay vardı, mesela 13.00UTC olarak ayarlıyordun ve tahmini blok süresine göre hesaplayarak "şu blok mine edildiğinde senin işlemi göndereceğim" diyen bir program vardı. ICO'ya katılırken geç kalmamak için kullanılabilir, ama ismi aklımda değil bu olayın.
|
|
|
|
|
denetci
|
|
May 30, 2017, 12:52:55 PM Last edit: May 30, 2017, 01:16:51 PM by denetci |
|
softcap öncesi 1 ETH= 244.704 MYST Softcap sonrası 1 ETH=203.92 MYST olarak açıklandı az önce.
edit: myetherwallettan gönderdiğimde başarılı diyor etherscan linkine tıkladığımda " Unable to locate Transaction entry" diyor. cüzdana tekrar girdiğimde bakiye yine gözüküyor. bu neden kaynaklanabilir bir bilgisi olan var mı? iki farklı tarayıcıdan denedim
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
May 30, 2017, 01:19:23 PM Last edit: May 30, 2017, 01:30:07 PM by Aqualung89 |
|
Birazdan bitecek herhalde az kaldı 47326.56 ether yatırım gözüküyor doğrumu anladım acaba. denetçi: İşlem bulunamadı diyor tekrardan yollaman lazım sanırım gitmemiş. Eğer tekrardan cüzdanda gözüküyorsa?
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
May 30, 2017, 01:30:57 PM |
|
7-8 kere miktarı değiştire değiştire göndermeyi denedim, sonunda onay aldı bir tanesi. Tek seferde olmuyor maalesef, birkaç kez denemeniz lazım. Unable to locate Transaction entry hatası alıyorsanız miktarı değiştirerek tekrar göndermeyi deneyin, örneğin 10.01 ether gönderecekseniz 10.0099 falan yapın tekrar göndermeyi deneyin.
|
|
|
|
denetci
|
|
May 30, 2017, 01:31:42 PM |
|
Birazdan bitecek herhalde az kaldı 47326.56 ether yatırım gözüküyor doğrumu anladım acaba. denetçi: İşlem bulunamadı diyor tekrardan yollaman lazım sanırım gitmemiş. Eğer tekrardan cüzdanda gözüküyorsa? 9. denemede gitti hocam benimkisi, ama muhtemelen soft capi kaçırdık
|
|
|
|
modsa
|
|
May 30, 2017, 01:34:45 PM |
|
7-8 kere miktarı değiştire değiştire göndermeyi denedim, sonunda onay aldı bir tanesi. Tek seferde olmuyor maalesef, birkaç kez denemeniz lazım. Unable to locate Transaction entry hatası alıyorsanız miktarı değiştirerek tekrar göndermeyi deneyin, örneğin 10.01 ether gönderecekseniz 10.0099 falan yapın tekrar göndermeyi deneyin.
ben de biraz yolladım yollarken aynı sıkıntı bende de oldu. İlk göndermemde miktar düştü cüzdan sonra tekrar geri geldi etherler anlamadım. Sonra birden receipt diye mail geldi miktar da azalmış sanırım gitti.
|
▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■ SPARKSTER ■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬■▬▬▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Run ‘Smart Software’ at 10 Million TPS! Crowdsale Starting Soon ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ Website | Telegram
|
|
|
paladium
Sr. Member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
|
|
May 30, 2017, 01:38:52 PM |
|
5. denemem 1kk dan 4kk ya kadar GAS yazdım olmuyor bir türlü.
|
|
|
|
|