Bitcoin Forum
August 18, 2018, 10:37:18 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: New psu doesn't work with mining rig/mobo but old one does  (Read 182 times)
beastly4k
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
May 29, 2017, 02:19:51 AM
 #1

I upgraded from my Evga 750w gold to a Evga 1600w plat.

My old psu powers the rig fine. The new psu will only kick it on for a second and shut off even with bare minimum mobo/hdd only plugged in.

The new psu came with a testing adapter and I used that and it stays on so I don't think it's my outlet.

The mobo is Maximus Vi hero. I have a btc 2.0 on the way but I'm worried I'll have the same issue. Any advice would be appreciated.
1534631838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534631838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534631838
Reply with quote  #2

1534631838
Report to moderator
1534631838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534631838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534631838
Reply with quote  #2

1534631838
Report to moderator
1534631838
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534631838

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534631838
Reply with quote  #2

1534631838
Report to moderator
In order to achieve higher forum ranks, you need both activity points and merit points.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 582


View Profile
May 29, 2017, 03:31:03 AM
 #2

Make sure the 8-pin CPU connector is plugged in to the motherboard from the PSU.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!