Bitcoin Forum
October 16, 2018, 10:04:53 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Unknown Option - Claymore ZCash AMD Gpu Miner v12.5 Windows  (Read 585 times)
voqka35
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 02, 2017, 08:10:00 AM
 #1

Merhabalar,

Bu programı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
2 Gündür bu miner programı ile kazı yapıyorum. Fakat config dosyasındaki ayarları anlatıldığı gibi yapmama rağmen miner başlarken unknown option hatası veriyo hepsi için. Sonra şans eseri epools dosyasını keşfettim ve oradan herhangi bir ayar yapmadan sadece pool adresi ve wallet adresimi yazarak kazıyı başlatabildim.

Fakat aklıma takıldı bu unknown hatasını nasıl aşarım,  çünkü çok dalgalı bir grafiğim var. Intensity kısmak istiyorum, program kendi 3 e kısıyor ama yetmiyor herhalde. Kartım HD7870 sapphire 2gb bu da istatisik bilgilerim. https://zcash.flypool.org/miners/t1bt9z7vSjpca6PzESLd5G12ata3Ze7Fc34




Teşekkürler, herkese iyi kazılar.
1539727493
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539727493

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539727493
Reply with quote  #2

1539727493
Report to moderator
1539727493
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539727493

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539727493
Reply with quote  #2

1539727493
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
herzlos1985
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 657
Merit: 500



View Profile
June 02, 2017, 12:23:49 PM
 #2

Start.bat dosyasına

ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal t1YZMnyXStuGKykkFxM6Lh8DTVJdTMx6R51.YourWorkerName -zpsw x

zec adresi ve kullanıcı adını değiştir..Diğer config ve pool dosyalarıyla ugrasmana gerek kalmaz..Start.bat içinden istediğin tüm değişiklikleride yapabilirsin..Core,mem,tt,vs..

Sen config yada bat dosyasına bi komut eklemişsindir bu programa ait olmayan onun içinde unknown option hatası alıyorsun..Bu kartla harcadığın elektriğe zamana yazık yapacaksan adam akıllı bir rig le başlamanı tavsiye ediyorum..
voqka35
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
June 02, 2017, 09:52:41 PM
 #3

Start.bat dosyasına

ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal t1YZMnyXStuGKykkFxM6Lh8DTVJdTMx6R51.YourWorkerName -zpsw x

zec adresi ve kullanıcı adını değiştir..Diğer config ve pool dosyalarıyla ugrasmana gerek kalmaz..Start.bat içinden istediğin tüm değişiklikleride yapabilirsin..Core,mem,tt,vs..

Sen config yada bat dosyasına bi komut eklemişsindir bu programa ait olmayan onun içinde unknown option hatası alıyorsun..Bu kartla harcadığın elektriğe zamana yazık yapacaksan adam akıllı bir rig le başlamanı tavsiye ediyorum..

Selam, vakit ayırıp görüşünü yazdığın için teşekkür ederim. Evet dediğin gibi youtube'dan görüp yaptım. Ben aslında böyle denemiştim daha önceden ama komutların başına setx koymamışım. Halloldu şimdi, karta da overclock yaptım. 173.3H/s ile kazıyor stabil. 1-2 ay deneme yapıyorum öğrenme aşaması gibi. Sonra güzel bir rig toplarım diye düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan.
mela65
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 281


WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN


View Profile WWW
June 08, 2017, 03:59:38 PM
 #4

Start.bat dosyasına

ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal t1YZMnyXStuGKykkFxM6Lh8DTVJdTMx6R51.YourWorkerName -zpsw x

zec adresi ve kullanıcı adını değiştir..Diğer config ve pool dosyalarıyla ugrasmana gerek kalmaz..Start.bat içinden istediğin tüm değişiklikleride yapabilirsin..Core,mem,tt,vs..

Sen config yada bat dosyasına bi komut eklemişsindir bu programa ait olmayan onun içinde unknown option hatası alıyorsun..Bu kartla harcadığın elektriğe zamana yazık yapacaksan adam akıllı bir rig le başlamanı tavsiye ediyorum..

Selam, vakit ayırıp görüşünü yazdığın için teşekkür ederim. Evet dediğin gibi youtube'dan görüp yaptım. Ben aslında böyle denemiştim daha önceden ama komutların başına setx koymamışım. Halloldu şimdi, karta da overclock yaptım. 173.3H/s ile kazıyor stabil. 1-2 ay deneme yapıyorum öğrenme aşaması gibi. Sonra güzel bir rig toplarım diye düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan.

Hocam bende bir konuda bilgi almak istiyorum. Yourworkername kısmına, herhangi bir site üyelik ismi mi yazılıyor, yoksa istediğimi yazabilir miyim ?

﹏﹏﹋﹌﹌ WPP ENERGY ﹌﹌﹋﹏﹏
≈ WORLD POWER PRODUCTION ≈

██████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████
███████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████
█████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████
█████████████████████████████████████████████████████████
███████████████████████████████████████████████████████████
███████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████
███████████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████
scodminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
June 08, 2017, 04:59:01 PM
 #5

Start.bat dosyasına

ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal t1YZMnyXStuGKykkFxM6Lh8DTVJdTMx6R51.YourWorkerName -zpsw x

zec adresi ve kullanıcı adını değiştir..Diğer config ve pool dosyalarıyla ugrasmana gerek kalmaz..Start.bat içinden istediğin tüm değişiklikleride yapabilirsin..Core,mem,tt,vs..

Sen config yada bat dosyasına bi komut eklemişsindir bu programa ait olmayan onun içinde unknown option hatası alıyorsun..Bu kartla harcadığın elektriğe zamana yazık yapacaksan adam akıllı bir rig le başlamanı tavsiye ediyorum..

Selam, vakit ayırıp görüşünü yazdığın için teşekkür ederim. Evet dediğin gibi youtube'dan görüp yaptım. Ben aslında böyle denemiştim daha önceden ama komutların başına setx koymamışım. Halloldu şimdi, karta da overclock yaptım. 173.3H/s ile kazıyor stabil. 1-2 ay deneme yapıyorum öğrenme aşaması gibi. Sonra güzel bir rig toplarım diye düşünüyorum. Teşekkürler tekrardan.

Hocam bende bir konuda bilgi almak istiyorum. Yourworkername kısmına, herhangi bir site üyelik ismi mi yazılıyor, yoksa istediğimi yazabilir miyim ?

abi sen bir pool da hesap açtın ya. Orada senin mine edeceğin coin için bir worker yaratman gerekir oraya o workerın ismini yazacaksın herhangi birşey yazarsan boşa çalıştırırsın makineyi
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!