Leonbtc
|
|
February 03, 2018, 07:06:08 PM |
|
Tezos gene yerin dibine sokulmus yapmayin etmeyin arakdaslar oakdarda kotu bir proje degil hatta en iyilerinden birtanesi mainnet yayinlandiktan sonra tekrar bir yorum yapariz uzerine.
|
|
|
|
R1011
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
February 03, 2018, 11:16:52 PM |
|
temettü nedir ben anlamadım. tezos bir kar payı ödemesi mi yapıyor ne yapıyor ? nerede satılıyor alınıyor onu bile bilmiyorum. bir ico düzenlendi ama kim neye güvenerek yatırım yaptı onu bile anlamadım ben, cehaletimi mazur görünüz.
|
|
|
|
Peao
Legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
|
|
February 04, 2018, 12:11:30 PM |
|
ico zamanındaki btc fyatına düşünce sanırım piyasaya çıkacak. bu yükseliş ve düşüşlerde toplanan paraları ne yaptılar. ETH gibi kontratları var mı paranın tutulduğu yer belli mi arkadaşlar? yoksa güzel trade edilmiştir. borsaya girince beklenmedik şekilde yön bulablir.
|
|
|
|
Death Note
Member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
|
|
February 04, 2018, 10:42:38 PM |
|
Yatırım yaptığıma pişman olduğum en büyük şey tezos bu saatten sonra fiyatı artsa bile düşüncem değişmez.Gerçekten bu kadar yüksek bir yatırım topladıktan sonra adam akıllı bir açıklama sunmadan nasıl bu kadar geciktirebiliyorlar süreci anlamak mümkün değil.
|
|
|
|
exfilesx
Member
Activity: 112
|
|
February 04, 2018, 11:42:19 PM |
|
Bunun icosunu kaçırdım diye üzülüyordum ama gidişatı görünce belkide iyi olmuş diyorum gerçi böyle bir zamanda çıkmasın zaten piyasaya bu kadar bekletti.
|
|
|
|
Monkey1
|
|
February 05, 2018, 01:12:01 PM |
|
Bunun icosunu kaçırdım diye üzülüyordum ama gidişatı görünce belkide iyi olmuş diyorum gerçi böyle bir zamanda çıkmasın zaten piyasaya bu kadar bekletti.
Mart sonu nisan başı gibi ortalık yeşillenince piyasaya çıkması lazım bencede öyle yapacaklar .
|
|
|
|
beyinsi
|
|
February 15, 2018, 12:37:03 AM |
|
http://tzscan.io/ꜩ Blok gezgini. Siteyi bugün duyurdular. Tamam, tasarım şuan için berbat, ama bu ilk sürüm henüz.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
February 15, 2018, 01:21:20 AM |
|
Mart sonu nisan başı gibi ortalık yeşillenince piyasaya çıkması lazım bencede öyle yapacaklar . ICO bittikten sonra piyasa dususe gecmisti o ara herkes oo tezos ekibi supeer bildiler dususu falan demislerdi simdide herkesin umudu tezosun piyasa duzelince cikmasi.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
February 22, 2018, 05:46:15 PM |
|
|
|
|
|
baybety
Member
Activity: 123
|
|
February 22, 2018, 08:42:45 PM |
|
Bugün kaliteli bir tütünü pipomun içine özenle hazırlayıp yerleştirdim. özel çakmağım ile bir güzel yaktım. mahsenimdeki en pahalı viskymi açıp bardağı yarısına kadar doldurdum (buza gerek yok) pc başına geçip Tesoz ile ilgili son yazıyı büyük bir haz alarak okudum. Zenginliğinizin keyfini çıkarın beyler. 2 hafta sonra hawaii'de görüşmek üzere.
|
|
|
|
kim-yon
|
|
February 22, 2018, 08:49:27 PM |
|
Bugün kaliteli bir tütünü pipomun içine özenle hazırlayıp yerleştirdim. özel çakmağım ile bir güzel yaktım. mahsenimdeki en pahalı viskymi açıp bardağı yarısına kadar doldurdum (buza gerek yok) pc başına geçip Tesoz ile ilgili son yazıyı büyük bir haz alarak okudum. Zenginliğinizin keyfini çıkarın beyler. 2 hafta sonra hawaii'de görüşmek üzere.
Çok iddaalı olmuş . Fakat niye olmasın . Eleştiri önemlidir ama dayanaksız eleştiri yapanlar mesajlarını silmesini öneririm
|
|
|
|
baybety
Member
|
|
February 22, 2018, 08:56:12 PM |
|
https://soundgine.com/@Tezostunes/m7/Elemanlar Tezos için albüm yapmışlar. özellikle Jovi - TEZOS is NOT dead. (Prod. by Kustom) dinleyin Ben çok beğendim.
|
|
|
|
furylmz
|
|
February 23, 2018, 07:41:39 AM |
|
Tezostan haber var mı arkadaşlar gündemden uzak kaldım bir süredir.Ben de 9 ethereumluk yatırım yapmıştım ama hala ses seda yok bekliyorum hala ne olacak acaba bir bilgi falan var mı?Çıkacak diyenler var kesin mi bilgi?
|
|
|
|
nopedope89
Legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
|
|
February 23, 2018, 07:48:48 AM |
|
Tezostan haber var mı arkadaşlar gündemden uzak kaldım bir süredir.Ben de 9 ethereumluk yatırım yapmıştım ama hala ses seda yok bekliyorum hala ne olacak acaba bir bilgi falan var mı?Çıkacak diyenler var kesin mi bilgi?
Çok fazla ertelemişlerdi zaten en geç mart ayında listelenir borsalarda . Herşey yollunda gidiyor son haberler ile .
|
|
|
|
baybety
Member
|
|
March 01, 2018, 08:22:49 PM |
|
Yenge böyle dedi hadi hayırlısı.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 01, 2018, 09:12:38 PM |
|
Büyüksün yenge . Piyasaya bomba gibi geliyor . Gelecek fiyatından biraz düşük açılabilir .
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
March 01, 2018, 10:48:16 PM |
|
futuresten kesinlikle daha az acilacaktir BOScoine bakin mesela. Ama Tezos cok beklentinin oldugu bir coin oldu durum biraz farkli olabilir.
|
|
|
|
lordzc
|
|
March 02, 2018, 06:32:22 AM |
|
futuresten kesinlikle daha az acilacaktir BOScoine bakin mesela. Ama Tezos cok beklentinin oldugu bir coin oldu durum biraz farkli olabilir.
Boscoin iyi reklam yapamadı . Takımı çok zayıf kaldı . Hype hiç olmadı veya olamadı .
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
March 02, 2018, 09:30:44 AM |
|
Ben bu açıklamadan hiç bir şey anlmadım 16 Mart ta ne olacak nasıl kilitler mi açılıyor? Yada nasıl bir hedef göstermiş? Beklemekten yaşlandık resmen bu ay çıksın artık piyasaya.
|
|
|
|
emrecemsan
|
|
March 02, 2018, 09:46:07 AM |
|
bu kadar para toplayan bi coinin hala piyasaya cikmamasi ve yatirimcilarina ciddi anlamda para kaybettirmeleri bence hic hos bi sey degil. iyi ki girmemisim.
|
|
|
|
|