Şu an twitter linki çalışmıyor herhalde. Soft ve hard cap ı kaçtır. Encrytptel ile bir bağlantısı varmı.
Twitter linkini düzelttim. Soft ve hard cap belli değil şu anda. Encryptel ile bir bağlantısı yok.
Twitter hesaplarını takip ettim. Web sitesi üzerinden isim soyisim e-maili girdim fakat başvuru onaylandı mı ya da spreadsheet var mı bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ?
Kayıtların tutulduğu bir yer mutlaka vardır. Zaman içerisinde konu ile ilgili güncelleme yapılacak.
twıtter kampanyasına gırdık ama 10 mılyar coın sankım bıraz fazla degıl mı yaw. twıtterdan herkese 2 bın coın vereceklermıs. face kampanyası yok sanırım. yada ınstagram falan fılan. maıl olayı guzel ama ılgınc bır sey ama maıl le token kullanımının olayını anlamadım. maıl acmak ıcın token mı lazım olacak.
Katılıyorum, bence de ödül miktarı toplam coin sayısına göre çok az. Önüne gelenin ico yaptığı bir dönemde böyle şeyler olması normal. Bu arada twitter ödülü 1000'e düşürülmüş
ben mi ynalış gördüm yada çevirimi yanlış sosyal mediya daha fazla token mi ayrılmış dağıtalcak bounty yüzde 50 !
aynen, rakamlar çok tutarlı değil. zaman içinde güncelleme gelecektir.
Sosyal medya kampanyasına konu buraya açılmadan önce katılmıştım ancak kaç gündür tek tweet bile atmadılar. Mevzu takip et bounty al bu mudur yani? Yoksa paylaşımlara başlayacaklar mı, öbür türlü saçma geldi bana.
şu an için takip etmek yeterli diye biliyorum. ileride sosyal medya için farklı kampanyalar gelecektir.