150 000 ETH bu proje için fazla geldi bana . Hard cap a ulaşacaklarını pek sanmıyorum. Ama yinede son zamanlarda çıkan ıco lardan daha iyi bence.
Zaten toplamda 150 bin ETH üzeri toplayan proje sayısı bir elin parmaklarını geçmez hocam. Hard cap'ler her zaman anlamlı olmuyor. Monaco'da 888 bin hard cap vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Evet farklı gözüken bir proje. Bu hızla toplamaya devam ederlerse 5.000 sınırını geçebilirler fakat 150k biraz zor gibi geliyor.
Katılıyorum zaten nedense bir türlü istenilen başlangıç olmadı hatta epey zayıf kaldı katılım. Bundan sonra değişecek mi diye takipteyiz.
Güzel bir proje gibi duruyor, bounty kampanyasına katılım sağladım, listede isim görünüyor ancak zamandan bu yana takipçi sayım 2 kat arttı. Stake dağılımına etkisi olursa güncelleyebilir miyiz ?
Kampanya yöneticisine bunu PM atmanız lazım. Twitter falan şahsen kullanmadığımdan yanıltmak istemem. Ama henüz önümüzde uzun süre varken geç olmadan belirtin Bounty başlığından da.
Hard cap 150k ETH ise 13 Temmuza kadar bekleyeceğiz mecburen. Proje güzel olsa da 45 milyon dolar yatırım alamaz doğruya doğru.
Doğru ama ben şahsen bu kadar zayıf kalmasını da beklemiyordum hiç. Ne dandik projeler ne tutarlar topluyor, hak ettiği yerin çok gerisinde kaldı şimdilik. Umarız artacaktır önümüzdeki günlerde, bakalım.
Bu arada ICO canlı olarak şurdan takip edilebilir:
https://bitquence.tokenmarket.net/