Bitcoin Forum
December 04, 2016, 06:33:03 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: What Ports do I need?  (Read 595 times)
Nox|xoN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
June 20, 2011, 09:42:46 AM
 #1

So in my working environment most ports are closed. And I need to know, which ports I need to open in order for bitcoin to work. Can anyone help, please?
1480876383
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876383

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876383
Reply with quote  #2

1480876383
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480876383
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876383

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876383
Reply with quote  #2

1480876383
Report to moderator
1480876383
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876383

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876383
Reply with quote  #2

1480876383
Report to moderator
1480876383
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480876383

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480876383
Reply with quote  #2

1480876383
Report to moderator
tnkflx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 346


View Profile
June 20, 2011, 09:47:49 AM
 #2

So in my working environment most ports are closed. And I need to know, which ports I need to open in order for bitcoin to work. Can anyone help, please?

Inbound Bitcoin uses port 8333. Outbound can be any port.

If you use a pool to mine, check the configuration settings for your pool.

| Operating electrum.be & us.electrum.be |
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!