Bitcoin Forum
October 22, 2017, 10:47:16 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: What Ports do I need?  (Read 631 times)
Nox|xoN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
June 20, 2011, 09:42:46 AM
 #1

So in my working environment most ports are closed. And I need to know, which ports I need to open in order for bitcoin to work. Can anyone help, please?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508669236
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669236

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669236
Reply with quote  #2

1508669236
Report to moderator
1508669236
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508669236

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508669236
Reply with quote  #2

1508669236
Report to moderator
tnkflx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 348


View Profile
June 20, 2011, 09:47:49 AM
 #2

So in my working environment most ports are closed. And I need to know, which ports I need to open in order for bitcoin to work. Can anyone help, please?

Inbound Bitcoin uses port 8333. Outbound can be any port.

If you use a pool to mine, check the configuration settings for your pool.

| Operating electrum.be & us.electrum.be |
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!