Bitcoin Forum
May 28, 2018, 10:17:37 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] Zloadr Blockchain Publishing Platform  (Read 396 times)
Siftanfib
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0

Croatian Translation Service


View Profile
July 17, 2017, 01:46:31 PM
 #1

ZLOADR


Objavljivanje platforme na Ethereum blockchainu




ŠTO JE ZLOADR

Zloadr je revolucionarna publikacijska platforma blok-kanala koja omogućuje stvarateljima povezivanje, zaradu, dopiranje i prodaju sadržaja širokoj i zahtjevnoj publici


GDJE SMO

Beta radi objavljivanje platforme (Trenutno implementiraju pametni sustav ugovora)
Prijavljeni su s 6 glavnih distributera veleprodaje (sporazumi)
Distribuirano preko 21.000 [/ b] digitalnih publikacija (Na prodaju)[/size]
Izrađeno je 460.052 [/ b] informativnih članaka[/size]


DETALJI TOKEN PRODAJA

Datum ICO-a
Počinje: [/ b] 1. rujna 2017
Završava: [/ b] 1. listopada 2017

Simbol:
ZDR

Ukupna ponuda:
100,000,000 žetoni

prilagodljiv:
Da. Ukupna ponuda nije zaključana jer ćemo prije kraja prodaje morati dodati žetone i opozvati neprodan iznos.

Početna stopa:

Cijena po tokenu, zaključana. 1 token = 0,31 USD

Distribucija tokena

Crowdsale 65M
Tim 25M
blagodatima 900K
rezerve 100K
Istraživanje 5M
Razvoj 4M

########################################

TIM, SAVJETNICI I SAVJETNICI

########################################


Glavni izvršni direktor i osnivač: Sam Enrico Williams - Linkedin

Solidity Developer: Anandan Pandurangan - Linkedin

Blockchain i Smart Consultant ugovora: Nakul Shah - Linkedin

Stručnjak za oglašavanje i sadržaj: Tannaz Kowssari - Linkedin

########################################


KOJI SU ZDR TOKENS

Zloadr tokeni omogućuju oglašivačima da kupuju oglase i usluge unosa u prometnim dijelovima platforme. Tokeni imaju koristi oglašavačima, jer će oglasi trajati dulje tijekom razdoblja kada se kupuju pomoću znakova koji se protive fiat valuti; Stvarajući snažnu potražnju za ZDR oznakama na burzama.

TOKENS UTAKA PLATFORMA

Tokeni izvode jače od fiat valute, potičući oglašivače da kupuju tokene pri dolasku gore navedenih usluga unutar platforme Zloadr.

•   Postovi poslova (Tokeni omogućuju da oglasi za oglase zadovoljavaju 5 puta duže od ekvivalenta u USD)
•   Poslovni oglasi (Tokeni omogućuju popise tvrtki da traju 7 puta duže od protuvrijednosti u USD)
•   Razvrstani oglasi (Tokeni omogućuju da oglasi za oglase zadovoljavaju 5 puta duže od ekvivalenta u USD)
•   Prikazni oglasi (Tokeni omogućuju klasificiranim oglasima 3 puta duže od ekvivalenta u USD)

TOKENS IZVAN PLATFORMA

Izvan platforme pružamo javno dostupan pametan ugovor za svaki znak, implementirajući Ethereum ERC 20 token standard (ugovor s vanjskim oznakama).


TEAM TOKENS

Tokeni timova bit će zaključani godinu dana u pametnom ugovoru. To će osigurati da se tim fokusira na zadovoljavanje postavljenih ciljeva i povećava vrijednost platforme za sve nositelje ZDR token.

BUDUĆNOST DIGITALNOG IZDAVANJA

Novi i postojeći kreator sadržaja danas otkrivaju da postoji nekoliko čimbenika koji će odrediti trebaju li preživjeti i zaraditi dovoljno prihoda kako bi se uspješno zadržali, radeći ono što su postavili.

Ovi čimbenici dolaze u obliku

1. Prihod
2. Otkriće
3. Distribucija
4. namještanje

U potpunosti znamo da se ta četiri čimbenika uglavnom upravljaju velikim organizacijama koje posjeduju moć stvaranja ili slomanja kreatora sadržaja ili izdavača digitalnih medija.

Većina velikih organizacija malo se smjestila u ovu kombinaciju, što je teško za nove medijske tvrtke i kreatore sadržaja da uspostave i izgrade mjesto u hemisferi on-line medija, gdje je odabran favorit. Štoviše, 2016. godine globalni oglašavački trošak nadmašio je 500 milijardi dolara, a vrhunske organizacije (Google, Facebook i LinkedIn) posjeduju ogromne tržišne udjele tržišta oglasa vezanih za industriju; Oduzimanje tvrdih sadržaja kreatora sadržaja i izdavača medija iz značajnih prihoda ostvarenih iz vlastitog kreativnog sadržaja; S tim se samo pogoršava i nastavlja u druge industrije.


ČINJENICE O TRŽIŠTU


1. Globalna industrija oglašavanja generirala je 500 milijardi dolara u 2016.
2. Barijera za ulazak za kreatore oslanja se na značajne izvore prometa pod kontrolom velikih organizacija.

ZAŠTO SADA?

Tijekom posljednjih nekoliko godina razvoja i stvaranja jedinstvenih izdavačkih alata, Zloadr se približio objavljivanju potpune kripto blokke za izdavačku platformu za konektore, suradnike i kreatore svake vrste, kako bi se povezali i stvorili, proizvodili, distribuirali i prodavali svoj sadržaj širokom I globalnu publiku bez gubitka vrijednih prihoda.

ZAŠTO ZLOADR?

Iako postoje kreatori i medijske tvrtke koje se dobro bave dobivanjem značajnih prihoda od oglašavanja i pozicioniranja, primjećivale su trenutni trend s vremenom, gdje se većine organizacije sada pozicioniraju kako bi potpuno povećale svoje uporište u što većem broju industrijskih sadržaja , Što dovodi do nižeg dohotka i prisutnosti medijskih tvrtki i kreatora koji zarađuju izvan tih platformi velikih organizacija.

Ovaj se bijelac usredotočuje na to gdje i kako je Zloadr pozicioniran za inovaciju u ovom brzorastućem krajoliku; Osnažujući medijske tvrtke i kreatore s alatima za objavljivanje u što većem broju formata, zaraditi značajan prihod, dosegnuti novu publiku i natjecati se na istoj razini kao i omiljena izdavačka izdanja medija navedenih velikih organizacija.

Još jedan fokus Zloadr je iskoristiti rastući tržišni oglas i omogućiti oglašivačima postizanje i ciljanje željene publike jasnoćom i transparentnošću pomoću tehnologije blok-čaše u djeliću trenutne brzine prijenosa.


ZLOADR: TKO MOŽE USMJERITI I ZAŠTO

CREATORS (izdavači, autori i agenti)

Blockchain izdavačka platforma osmišljena je prvenstveno za kreatore kako bi ostvarili prihod od svog sadržaja. Stvoritelji su opremljeni alatima i analitičkim korisničkim sučeljem kako bi poboljšali njihovo cjelovito razumijevanje načina na koji njihov sadržaj stvara valove i gdje se mogu primijeniti poboljšanja. Za svaki sadržaj s vrijednošću postavljen je pametan ugovor za poštivanje usluga koje pružaju treće strane.

DOPRINOSI (pisci i novinari)

Zloadr platforma radi kao tržnica gdje se suradnicima daje mogućnost slanja materijala i sadržaja postojećim publikacijama, projektima i robnim markama uz naknadu. Pametni ugovor postavljen je između autora i suradnika za pružene usluge. Suradnici nadoknađuju kreatori u oznakama ili fiat valuti.

OGLAŠAVANJA, BRANDOVI I POSLOVI

Oglašivači mogu upotrebljavati oznake ZDR na platformi, tokeni nose znatno veću težinu od valute i imaju veću vrijednost, što znači da će upotreba ZDR Tokena omogućiti oglasima i unosima da ostanu mnogo dulje na platformi od fiata valute. Oglašavači mogu postavljati razne vrste oglasa u različitim formatima unutar određenih dijelova platforme Zloadr.

PRIKLJUČCI (INFLUENCERS)

To su pojedinci koji su nagrađeni u ZDR oznakama ili u tradicionalnoj valuti, u zamjenu za dijeljenje ili prodaju sadržaja. Pametni ugovor postavljen je između stvaratelja Zloadr i konektora za pružene usluge. Priključci se regrutiraju i podvrgavaju čvrstim kriterijima prije nego što mogu preuzeti ulogu konektora.


Pridružite se našoj Bounty kampanji

Ako želite sudjelovati u našoj nagradnoj kampanji, idite na ovu nit:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2017117.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!